Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

GERÇEKTEN SEVİYOR MUSUN? (1 Kullanıcı)

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Ne çok 'Seni seviyorum'larınız var. Her yere yazıyorsunuz. Herkese söylüyorsunuz. Her zaman kullanıyorsunuz. Sevginizden çok 'seni seviyorum'larınız. 'Sen' diye hitap edebildiklerinizden bile çok. O kadar kısa ki sevgilerinizin ömrü, ard arda ekleseniz dahi, kelebek ömründen kısa kalıyor.

Sevginizi saklamıyorsunuz güyya. Ama sevgi ile olan mesafenizin uzaklığını 'Seni seviyorum'larınız ele veriyor. Ortaya 'çok' ekliyorsunuz, 'gerçekten' ekliyorsunuz. Başına ve sonuna mahzunluk ekliyorsunuz. Ekliyorsunuz ki, milyonlarca 'Seni seviyorum'dan farklı olsun sizin söylediğiniz. Ama olmuyor.

Herkesi 'Seni seviyorum' demeye davet ediyorsunuz. Suç ortağı arıyorsunuz. Ancak herkesin maske takmasıyla hayatı maskeli baloya çevirip, vicdanınızı rahatlatacaksınız.

Sadece sizin ve sahte sevgilinizin değerini düşürmüyorsunuz. 'Sevme'nin değerini de yerle yeksan ediyorsunuz. Öyle bir cümle kuruyorsunuz ki, 'sen' gerçekten 'sen' değil, başkalarını kastediyorsunuz. Sevmek, gerçek sevmek değil, başka duyguları anlatıyorsunuz. Birinci tekil şahıs eki de sizi anlatmıyor, belki başka yüreklere tercüman oluyorsunuz.

Kalp şekillleri arasında olması neyi değiştirir ki? Taş gibi soğuk. Gülümseyerek söylemeniz ne farkeder ki? Takım elbiseden daha resmî. Buğulu gözlerle telaffuz etseniz ne yazar? İçten olmadığı besbelli.

Tamam, yüreğinizde bir yerlerde sevmeye karşı bir iştah, bir açlık var. Ama, bu açlığın reçetesi bol bol seni seviyorum demek mi? Kalp resimleri mi? Hüzünlü şarkılar mı? Ayrılık ağıtları mı?

Dağlara, taşlara yazdınız ama yine de sevmiyorsunuz, değil mi? Sevginiz tükeniveriyor. Kalmıyor. 'Sevgim bitti, hâkim bey' diyorsunuz bükük bir boyun ve kısık bir sesle. Tutunamıyor kalbiniz, böyle kaygan zeminlerde, böyle küçücük maskelere, böyle acemice.

Seni seviyorumlarınız bol, herkese yetip de artacak kadar bol. Ama seni seviyorumlarınız bol, çok bol geliyor sevginize.

Belki dil ile değil kalp ile söyleme vakti gelmiştir.
Sözüm, gerçekten sevenlerin meclisinden dışarı.

SELAMÜN ALEYKÜM MÜCAHİDE KARDEŞİM

YÜREĞİNE SAĞLIK. ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH'A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ
BAKİ SELAM VE DUA İLE

"SORARSANIZ BANA.. AŞK'IN SEVGİNİN;
HARMANI....!!
BEŞİNCİ MEVSİMDİR DERİM.
DÜNYANIN ÇEKTİĞİ, CÜMLE DERTLERİN;
DERMANI...!!
BEŞİNCİ MEVSİMDİR DERİM.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşimB) ALLAH c.c. razı olsun...
emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH... B)B) :H

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
seni seviyorum demek değer vermek değer değer verdiğini göstermek ama doğru zaman da doğru insanlara gerçek hisleri dile getirmek öylesine bir sözmüş gibi değil yürekten gelen sevgiyle söze dökmek çok güzel yeter ki boşa söylenmesin (seni seviyorum annecimmmmmmm) slm ve dua ile

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm kardeşlerim öncelikle hayırlı günler inşaallah iyisinizdir. Allah bizleri sevgiyi gönülden yaşayanlardan eylesin paylaşımınız için rabbimiz size hayır ihsan etsin. Saygılarımla ve sevgilerimle.

Ve aleyküm Selam abi.. Hamd olsun iyiyiz inşallah..İnşallah siz de iyisinizdir.. Amin dualarınıza inşallah.. Rahman c.c razı olsun, sağolunuz.. Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamünaleyküm Aliye kardeşim. emeğine sağlık çok güzel bir paylaşımdı.
SEVMENin asıl manasını anlayanlardan ve o SEVGİYi yaşayanlardan olmak duasıyla...

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

Ve aleyküm Selam muhterem hocam.
Amin inşallah..Allah c.c razı olsun yorumunuz için..
Selam ve dua ile Rabbimize emanet olunuz inşallah.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
herkese söylüyorum nedenmi kardeşim 22 yaşındaydı askerden yeni gelmişti onu çokkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyordum ama ona hiç söylemedim birgün ölüm haberi geldi kahroldum keşke sağlığında ona sık sık onu çokkkkkkkkkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkkkkk sevdiyimi söyleseydim başını göysüme yaslayıp sımsıkı sarılsam ve saçlarını doya doya koklasaydım ama çok geç kaldım onu sevdiyimi biliyordu benim ağzımdan hiç duymadı şimdi sevdiklerime geç kalmadan onları nasıl sevdiyimi söylüyorum 5 gün sonra ölümünün 8. yılı oluyor benim yaram hala ilk günkü gibi kanıyor

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
herkese söylüyorum nedenmi kardeşim 22 yaşındaydı askerden yeni gelmişti onu çokkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyordum ama ona hiç söylemedim birgün ölüm haberi geldi kahroldum keşke sağlığında ona sık sık onu çokkkkkkkkkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkkkkk sevdiyimi söyleseydim başını göysüme yaslayıp sımsıkı sarılsam ve saçlarını doya doya koklasaydım ama çok geç kaldım onu sevdiyimi biliyordu benim ağzımdan hiç duymadı şimdi sevdiklerime geç kalmadan onları nasıl sevdiyimi söylüyorum 5 gün sonra ölümünün 8. yılı oluyor benim yaram hala ilk günkü gibi kanıyor

Selamün Aleyküm güzel kardeşim..
Çok üzüldüm.Rahman c.c mekanını cennet'ül-ala eylesin inşallah..Çok zor bir durum.. Böyle düşünmeyin yine de inşallah güzel kardeşim. Siz söyleyemedinizse de, o inanıyorsa sizin onu sevdiğinize..Bu zaten sizin gönlünüzü ferahlatmaya yeter..Müsterih olun güzel kardeşim..Duygulandım yazdıklarınızı okuyunca..Ama üzülmenizi de istemiyorum. Rahman c.c sizin ve ailenizin sabrınızı arttırsın inşallah..En Emin'e emanet olunuz..Selam ve dua ile..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamunaleykum emeğinize saglık aliye ablam gercekten harika bir paylasım Allah c.c. bizleri kalp ile seven insanlarla karsılastırsın Aminnn hayırlı günler

Ve aleyküm Selam kardeşim.
Allah c.c razı olsun..
Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile inşallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

35hayat35_5096603.jpg

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Aliye Kardeşim:)günü Birlik Sevgiler Revaşta Malesef şimdiki Dünya Düzeninde.bunun Sebebi Nedir Ne Değildir Inan Kestiremiyorum.ama En Büyük Etkenler Televizyon, Internet Ve Sanatçilarin Yaşam Tarzini özümsemek Sanirim.emeğine Gönlüne Sağlik.gerçek Sevgiyi Bulanlardan Oluruz Inşaallah.selametle Kal Kardeşim Benim:)

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
Sanma ki SENİ SEVİYORUM diyen seni gerçekten sevendir;Seni gerçekten seven SENİ SEVİYORUM derken çekinendir.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm güzel kardeşim..

Çok üzüldüm.Rahman c.c mekanını cennet'ül-ala eylesin inşallah..Çok zor bir durum.. Böyle düşünmeyin yine de inşallah güzel kardeşim. Siz söyleyemedinizse de, o inanıyorsa sizin onu sevdiğinize..Bu zaten sizin gönlünüzü ferahlatmaya yeter..Müsterih olun güzel kardeşim..Duygulandım yazdıklarınızı okuyunca..Ama üzülmenizi de istemiyorum. Rahman c.c sizin ve ailenizin sabrınızı arttırsın inşallah..En Emin'e emanet olunuz..Selam ve dua ile..
selamün aleyküm aliye kardeşim ALLAH CC razı olsun üzülmeyin hayat gerçeyin ta kendisidir bu yüzden geç kalmadan sevdiğimizi paylaşalım içimizde saklamanın bir manası yok herşeyin tek sahibine emanet olun ALLAH CC razı olsun

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm aliye kardeşim ALLAH CC razı olsun üzülmeyin hayat gerçeyin ta kendisidir bu yüzden geç kalmadan sevdiğimizi paylaşalım içimizde saklamanın bir manası yok herşeyin tek sahibine emanet olun ALLAH CC razı olsun

Ve aleyküm Selam kardeşim..
Haklısınız kardeşim, hayatta varılacak nihai bir durak var :Ölüm.. Ne zaman o durağa varırız bilinmez. Sevgi kadar, ölüm de hayatın gerçeği..Bu gerçeklere hayatımızda gereği gibi önem vermek duası ile inşallah.. Çünkü ölüm gelince her şey çok geç olur..Siz de üzülmeyin inşallah kardeşim... Allah c.c sizden de razı olsun..Cumanız mübarek olsun kardeşim. Rabbimize emanet olunuz inşallah.Selam ve dua ile.

leyla-1

Altın Üye
RE: GERÇEKTEN SEVİYOR MUSUN?

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM YİNE ÇOK GÜZEL ANLAMLI BİR PAYLAŞIMDI EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK. MAALESF BU ZAMANDA GERÇEK SEVGİ ARKADAŞLIK DOSTLUK KALMADI ÇOĞU YALAN MENFAATLER ÜSTÜNDE KURULYOR. ALLAH ÖYLE SAHTE SEVGİLERDEN BİZLERİ UZAK TUTSUN. GERÇEK SEVGİLER KALPTEN OLAN SEVGİLERLE KARŞILAŞTIRSIN RABBİM.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SELAM VE DUA İLE ALALH'A EMANET OLUN.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM MÜCAHİDE KARDEŞİM

YÜREĞİNE SAĞLIK. ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH'A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ
BAKİ SELAM VE DUA İLE

"SORARSANIZ BANA.. AŞK'IN SEVGİNİN;
HARMANI....!!
BEŞİNCİ MEVSİMDİR DERİM.
DÜNYANIN ÇEKTİĞİ, CÜMLE DERTLERİN;
DERMANI...!!
BEŞİNCİ MEVSİMDİR DERİM.

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli Resul abimiz.
Allah c.c sizden de daimen razı ve memnun olsun inşallah..Değerli yorumunuz ve güzel katkınız için çok teşekkür ederim..Sizin de ellerinize sağlık inşallah..Cumanız mübarek olsun, Rabbimiz c.c hayırlara vesile kılsın inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt