Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Forumda Ne Olmalı? (2 Kullanıcı)

Forumda Ne Olmalı?

• Her Türlü Dini Konular

Oylama: 0 0.0%
  • Müzik, Ezgi, İlahi...

• Resim

• Slayt ve Animasyon

• Video

• Bilmece-Bulmaca...

• Oyun...

• Özel Mesaj

• Kullanılan toplam oy
    0

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullah...

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki... sizlerin yazdığı konular ve mesajlar okunuyor....
Adminlerimiz sık gelemesede Görevli modlar haricinde , devamlı foruma giren , bir sorun olduğunda bizlerle irtibata geçen sizlerin isteğini ileten kardeşlerimiz var...Yani yetki alanlarımız farklı...Elimizden geldiğince birbirimize forum için yardımcı oluyoruz.

:) ayaklanmanıza gerek yok...ihtilal çıksa dahi bizim yapabileceğimiz birşey yok...niye? Çünkü yazdığım gibi herkesin bir görev yetkisi var...Bu işte bizi aşıyor. Ama isteğiniz yine tarafımdan yönetime iletilecektir.

Bunun haricinde bu forum açıldığından beri özel mesajlaşma bölümü açılmış ama daha sonra sorunlar olduğundan tekrar kapatılmıştır. Bu forumun genel yapısına uymayan davranışlardan dolayı yönetim bu şekilde bir karar almıştır.Yani önceliklle Allah c.c. rızası gözetilmiştir.

Sizlerde kendinize göre haklısınız...Özel birşey yazmak ve danışmak istediğinizde bunu gerçekleştirecek birşeyler olabilmeli.. ...Konunun ortasına yazılıp dikkat çekeceğine böyle birçözüm olabilmeli...Bir takım alternatifler de üretilebilir.
Ancak her zaman dile getirdiğimi tekrar dile getireceğim...biraz sabır biraz anlayış bekliyoruz......buraki görevli tüm kardeşlerimizin adminlerde dahil olmak üzere dünya işleri, aileleri olduğunu, her zaman giremediklerini unutmayalım, Zamanla inşallah tüm sorunlarımız çözülecektir. Bazen beklemek iyidir...beklemekte hayır vardır..

Umarım anlatabilmişimdir....

Selam ve muhabbetle...hayırlı sabahlar dilerim....

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Özel mesaj bölümünü bazı kişiler yanlış ve gereğinin dışında kullanıyorsa bunun önüne geçmek zorda değil.Burada erkek olduğu kadar bayanlarda yoğunlukta ve biz bayanlar bazı şeyleri forumdan konuşamıyoruz.Birbirimize msn yada tel veremiyoruz(örneğin)
En azından profil mesajlarını açmalılar diye düşünüyorum.Oradan aleni yazılan mesajları ortalığı velveleye vermeden şahıs buradan uzaklaştırılabilir.
Yada şöyle birşey yapabilirsiniz,
Buraya 2006 dan beri gelen ve daimi olan üyeler var onlara mesaj yolu açılabilir
Yeni üyelerede 50 ila 100 konudan sonra özel mesajlaşma bölümü açılabilir.Bahsedildiği gibi bazı şahısların gereksiz mesajları ve terbiyesizliklerinin önüne geçmek için birçok forumda bu tip uygulamalar yapılıyor.Burada da olabilir.Çünkü hem profil hem özel mesajı üyelerin elinden almak haksızlık gibime geliyor...
VESSELAM...

Oyun kısmına gelince çok fazla gereksiz gevezelik yapılmasından yana değilim.Onun dışında insanları sohbet ederek oyun oynayıp bilmece bulmaca tarzında eğlenmelerinede karışamayız.herkesin bir dinlenme,eğlenme ve stres atma şekli olabilir.Yani söznün özü birşeyleri tümden kaldırmaktan ziyade onu KARARINDA kullanabilmek önemli.

Birde ricam var forumda birçok yerde birden fazla aynı konular var.Buna hem üyeler dikkat etse hemde yönetici arkadaşlar dikkat etse bence FORUM çok daha düzenli tertipli olur.En azından aranılan şeylerin bulunması dahada kolaylaşır.

Bunun içinde daha aktif ve buraya zaman ayırabilecek birkaç daha MODERATÖR arkadaşa ihtiyaç olduğunu düşünyorum.

Benim acizane fikrimdir..Selam ve dua ile dostlar..

EYVALLAH.....
Ablacı budur ya altına imzani atıyorum vessalam ::D

hakyolu007

Kayıtlı Kullanıcı
selam aleyküm...
Hepsi olmalı bence Ben sanmıyorum Burada bilinçsiz Art niyetli İnsan olduğunu

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve rahmetullah...

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki... sizlerin yazdığı konular ve mesajlar okunuyor....
Adminlerimiz sık gelemesede Görevli modlar haricinde , devamlı foruma giren , bir sorun olduğunda bizlerle irtibata geçen sizlerin isteğini ileten kardeşlerimiz var...Yani yetki alanlarımız farklı...Elimizden geldiğince birbirimize forum için yardımcı oluyoruz.

:) ayaklanmanıza gerek yok...ihtilal çıksa dahi bizim yapabileceğimiz birşey yok...niye? Çünkü yazdığım gibi herkesin bir görev yetkisi var...Bu işte bizi aşıyor. Ama isteğiniz yine tarafımdan yönetime iletilecektir.

Bunun haricinde bu forum açıldığından beri özel mesajlaşma bölümü açılmış ama daha sonra sorunlar olduğundan tekrar kapatılmıştır. Bu forumun genel yapısına uymayan davranışlardan dolayı yönetim bu şekilde bir karar almıştır.Yani önceliklle Allah c.c. rızası gözetilmiştir.

Sizlerde kendinize göre haklısınız...Özel birşey yazmak ve danışmak istediğinizde bunu gerçekleştirecek birşeyler olabilmeli.. ...Konunun ortasına yazılıp dikkat çekeceğine böyle birçözüm olabilmeli...Bir takım alternatifler de üretilebilir.
Ancak her zaman dile getirdiğimi tekrar dile getireceğim...biraz sabır biraz anlayış bekliyoruz......buraki görevli tüm kardeşlerimizin adminlerde dahil olmak üzere dünya işleri, aileleri olduğunu, her zaman giremediklerini unutmayalım, Zamanla inşallah tüm sorunlarımız çözülecektir. Bazen beklemek iyidir...beklemekte hayır vardır..

Umarım anlatabilmişimdir....

Selam ve muhabbetle...hayırlı sabahlar dilerim....

Sitede sürekli onlıne olan bir kaç tane modaratör alınsa fena olmazdı :)
Hem sizlerin işide biraz olsun hafiflerdi
Ben konuların düzenlendiğini taşındığını hatalı başlıkların düzeltildiğini pek göremiyorum
Bu forum hepimiziin ve çok çok daha güzel olmasını istiyoruz
Örneğin görüş ve istek bölümünde dini hikayeler var başlıklar çok yanlış yerlere açılmış
Aynı konular tekrar tekrar açılmış
Umarım bize kızmıyosunuzdur...:)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Sitede sürekli onlıne olan bir kaç tane modaratör alınsa fena olmazdı :)
Hem sizlerin işide biraz olsun hafiflerdi
Ben konuların düzenlendiğini taşındığını hatalı başlıkların düzeltildiğini pek göremiyorum
Bu forum hepimiziin ve çok çok daha güzel olmasını istiyoruz
Örneğin görüş ve istek bölümünde dini hikayeler var başlıklar çok yanlış yerlere açılmış
Aynı konular tekrar tekrar açılmış
Umarım bize kızmıyosunuzdur...:)

Sumeyye arkadasima kesinlikle bu konuda hem fikirim ve gene imzami atmi atiyorum ::D

_YUSUF_

Yönetici
Değerli görüşleriniz için tüm kardeşlerimize teşekkür ederim.
Ve bu konuda bazı açıklamalar yapmak gerektiğide aşıkar.
Her foruma giren kardeşimizin giriş amacı doğrultusunda farklı istekleri olabilir buda doğaldır.Fakat her üyenin isteklerinin gerçekleşmesi mümkün değildir.O nedenle forumda esas olanın müslüman olmamız hasebiyle islamı değerleri önceliklememizdir.

Bu forum özel mesaj yüzünden birbiriyle meşru olmayan ilişkiler kuranından birbirlerine hakaret edeninden birbirleri ile konuşulmaması gereken şeylerin konuşulduğundan çok muzdarip olmuştur.Bu nedenle her ne kadar kişisel olarak bu durumlara düşmeyacağimizi düşünsekte zamanla bu durumlara siz veya başka bir kardeşimiz düşebilir bunu imkan vermemekte takdir edersinizki bizlerin görevidir.Şuda açık bir gerçekki özel mesajın açılması gerektiği ifade edilen gerekçeler doğru bir gerekçe değil.Zaten biz biliyoruzki birçok kardeşimiz birbirleri ile msn facebook tl. gibi iletişim araçları ile birbirleri ile iletişim kurmaktadırlar.Eğer çok önemli durumlar olduğunuda forumda paylaşmak istemeyen kardeşlerimiz her ne kadar istemesekte bir şekilde birbirleri ile özel olarak iletişim kurabilmektedirler.Eğer yönetimsel bir problem varsa bunuda mesajlaşma şikayet bölümünden yada iletişm bölümünden bizlere ulaşabilmektedir.Ayrıca özel mesajlaşma forumdaki paylaşımların hızla düşmesine neden olacaktır.Buda hem gelen yeni üyeler için hemde faydalanmak isteyen kardeşlerimiz için faydalı olmayacaktır.

Konu kapatma birleştirme probleminde sizlere katılıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz fakat konum kapatıldı silindi diye ağıza alınmayacak hakaret edenleri forumu birbirine katanları ve görevini yaptığı için görevli kardeşlerimizi üzenleri çok gördü bu forum.Bu nedenle bu konudada daha hassa olmaya özen gösteriyoruz.Bu konunun çözümü adına her ana konu başlığı altında açılmış bu tür problemlerin dile getirilmesi için ayrılmış konular mevcut.Hem güncelliğini yitirmiş hemde faydasının artık kalmadığını düşündüğümüz konuların görevlilere bldirilmesi bu konuda samimi olan her kardeşimizin özveri ile üzerine düşmesi gereken bir durumdur.Bu konuda sizlerde bizlere yardımcı olmalısınız.Hatta bundan sonraki süreçte bu tür problemlerin yaşanmaması için konu açarken 3 kere düşünmeli ve faydası olmayan açılmasada olur diyebileceğimiz konuları açmamak, açarkende acaba varmı diyerek arama kısmından bakmalıyız.

Forumda hemen hemen her daim görevli olmaktadır bu konuda eleştiri yapanlara katılmam mümkün değil.

Ayrıca şunuda ifade etmeden geçemeyeceğim.Bizler müslüman olmamız hasebirye bütün vakitlerimizi Allah rızası için onun isteklerine uygun hem kendimize hem başkalarına faydalı olacak aktivitelerle geçirmenin hepmiz adına ne kadar önemli olduğunu tekrar hatırlatmak isterim.Burda amacımız islami öğrenmek anlamak ve yaymaktır.O nedenle hepbilkte bunları önceliklemeliyiz.Ama hepberaber görüyoruzki islam adına hiçbir değer ifade etmeyen bilakis insanların zararına dokunabilecek konuların tıklanma ve mesaj sayısının ve mesaj içeriklerinin hiçde tasvip etmediğimiz düzeyde olmasıdır.Mızah başlığının olması bütün vaktimizi burda geçireceğimiz anlamına gelmemeli ve bu tür olmayan konularıda bu tür mizahi içeriklerle bozmamalıyız.

Şimdilik diyeceklerim bunlar değerli kardeşlerim yapıcı eleştirilere herzaman açık olduğumuzu ifade etmek isterim.Ama eleştirilerimizi yaparken empati yapmayıda lütfen unutmayalım.
Selam ve dua ile

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili yönetici kardeşlerim yazdıklarınızda haklılık payınız var fakat bizim istediğimiz daimi ve 50-100 arası konusu olan ve uzun yıllardır burada olan kadim üyelerinize özel mesaj bölümünü açmanız en mantıklısı.
Özel mesaj açılırsa forumda konu açma yada değerli paylaşımların düşeceği konusuna katılmıyorum.Burayı seven ve buraya gönül vermiş İslam aşığı kardeşlerimizin bunu gözardı edeceğini sanmıyorum.
Sizler kendi adınıza haklısınız,bizlerde buranın birer üyesi emektarı ve gönüldaşları olarak bizlerde haklıyız.Diyorsunuz ki amacımız ALLAH rızasını gözetmek,bizlerinde bu kadar ricamız olsun ve bunuda gözardı etmeyin.Yani 3-5 kişinin yaptığı terbiyesizliği,vurdumduymazlığı vede hadsizliği yenilere ve en eski üyelerinize yüklemeyiniz.
VESSELAM...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili yönetici kardeşlerim yazdıklarınızda haklılık payınız var fakat bizim istediğimiz daimi ve 50-100 arası konusu olan ve uzun yıllardır burada olan kadim üyelerinize özel mesaj bölümünü açmanız en mantıklısı.
Özel mesaj açılırsa forumda konu açma yada değerli paylaşımların düşeceği konusuna katılmıyorum.Burayı seven ve buraya gönül vermiş İslam aşığı kardeşlerimizin bunu gözardı edeceğini sanmıyorum.
Sizler kendi adınıza haklısınız,bizlerde buranın birer üyesi emektarı ve gönüldaşları olarak bizlerde haklıyız.Diyorsunuz ki amacımız ALLAH rızasını gözetmek,bizlerinde bu kadar ricamız olsun ve bunuda gözardı etmeyin.Yani 3-5 kişinin yaptığı terbiyesizliği,vurdumduymazlığı vede hadsizliği yenilere ve en eski üyelerinize yüklemeyiniz.
VESSELAM...
Allah razi olsun ablacim ya anlasilmakneguzel bir sey cok tesekkur ederim size soyledikleriniz eklenecek bir sey goremiyorum oyle guzel yazmisinizki bizi oyle iyi anliyorsunuzki cok tesekkurler ::)Allah razi olsun Amiin...dilerim bizi biraz olsun anlarlar..cunki zaten ozel mesajlar bolumu okunuyor yani yanlis bir sey gorulse hemen mudahale edilir ki..

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH cümlemizden razı olsun canım..
Elbette özel mesajlar okunmakta ve siz silseniz dahi veritabanında saklanmakta.Haddi aşan durumlar söz konusu olunca bunlar delil niteliği taşır.Amaç bu duruma varmamak ama bu duruma varacağız düşüncesi ile bir kalabalığında hakkını gözardı etmek bana doğru gelmiyor.
Bana göre en mantıklısı dediğim gibi özel yada profil mesajının önünü açmak için en azından üyelere belli konu açma kuralı konabilir.Çünkü buraya terbiyesizlik vede farklı düşüncelerde gelen birisi belirtilen miktarda konu açayım şunada iki küfür edeyim yada başka şeyler yazayım zahmetine girmez yani 2 mesaj için 100 konuyu açmaz diye düşünüyorum.
SEVGİ SELAM VE DUA İLE......
Hayır bir anlamadığım nokta da tamam iletişim v.s bölümleri konulmuş ama herhangi bir yönetici yada mod arkadaşımızada mesaj atamıyoruz.Bu durum bana en mantıksızı gelmekte.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH cümlemizden razı olsun canım..
Elbette özel mesajlar okunmakta ve siz silseniz dahi veritabanında saklanmakta.Haddi aşan durumlar söz konusu olunca bunlar delil niteliği taşır.Amaç bu duruma varmamak ama bu duruma varacağız düşüncesi ile bir kalabalığında hakkını gözardı etmek bana doğru gelmiyor.
Bana göre en mantıklısı dediğim gibi özel yada profil mesajının önünü açmak için en azından üyelere belli konu açma kuralı konabilir.Çünkü buraya terbiyesizlik vede farklı düşüncelerde gelen birisi belirtilen miktarda konu açayım şunada iki küfür edeyim yada başka şeyler yazayım zahmetine girmez yani 2 mesaj için 100 konuyu açmaz diye düşünüyorum.
SEVGİ SELAM VE DUA İLE......
Hayır bir anlamadığım nokta da tamam iletişim v.s bölümleri konulmuş ama herhangi bir yönetici yada mod arkadaşımızada mesaj atamıyoruz.Bu durum bana en mantıksızı gelmekte.

Istebudur ablacim ya valla ne guzel yazmisin ee artik anlasinlar bizi biraz dimi yaa..

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Bencede anlamalılar.Bizden anlayış beklendiği gibi bizde anlaşılmak istiyoruz.
VESSELAM...

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı

kesinlikle banada!

ama mantık aramıyorum artık ben
buraya uzun zaman önce üye oldum ve bu sorun halaa var hala var aşılamadı
defalarca moderatör seçtiler olmadı çıkarttılar tekrar seçtiler falan
bi çok kişinin rütbesi değişti renkleri deği,şti falan...

istemiyoruz ya biz ne renk değişimi görmek istiyoruz ne de "aaa şu kişi moderatörlükten adminliğe terfi etmiş" demek istiyoruz
faydası olmadıktan sonra ne anladım! haa bi forum renkleniyo oda görsellik anlamında bu kadar basit!

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Güzel ve seviyeli görüş ve düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler...
Selam ve DUA ile...

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Özel mesaj olmalı. Bir sorunumuz veya özel bir sorumuz olduğunda hemen bir mesajla sormalı veya anlatmalıyız bence :)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Özel mesaj olmalı. Bir sorunumuz veya özel bir sorumuz olduğunda hemen bir mesajla sormalı veya anlatmalıyız bence :)

Belki haklı olarak hepimiz böyle isteyebiliriz kardeşim...
Bazı yanlış ve kötü amaçlı kullanım olabilir düşüncesiyle özel mesaj forumumuzda yok...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt