Sitede oyun ve bulmacanın olması gerekir hatta eğlenceli olur fakat konuları dini konular olursa daha iyi olur.Özel mesajın olması gereksiz.
Selamun aleyküm abim,
Dini içerikli her konu olur elbette.
Bilmece bulmaca, dini bilgilerimizi artırmak veya sınayıp eksikleirmizi görmek için güzel olur.
İlahiler her zaman dinlenir, hatta kalbimizi Hak Teala'nın aşkı ile coşturur.
Özel mesajın ise site içeriğine büyük zarar vereceğine inanıyorum.
Kolay gele..
Kendi mesajlarımızı kendimiz silebilelim.
Çok faydalı olacağına eminim![]()
Zaten silebiliyoruz kendi mesajlarımızı...:a03:
din için yapılan herşey nasıl güzel ve ruhumuzu okşuyorsa, o ruhumuzu okşuyacak herşeyin burada olasını temenni ederim inşallah..
her konu ayarında güzeldir bence hepsi olsun
her türlü dini konu mevcut her gün biraz daha ekleniyor ancak kendi yazdığımız mesajlarımızı ve konularımızı daha çabuk bulabilmemiz için istatistik de olmalı diye düşünüyorum ben bunu forum yenilenmenden önce yazmıştım ancak hiç bir yöneticiden cevap alamamıştım konuyu açan arkadaşa da teşekkür ederim .....
o yüzden soruma cevap alamadığım içinde ara ara geliyorum artık siteye zaten
Kendimize ait mesaj ve konuları Forum Ana Sahifesi üst-orta kısımda Mesajlarım Sekmesi var...
Oraya tıklayınca...Mesajlarım- Konularım Sekmelerini göreceksiniz kardeşim...
Artık onlara tıklayınca da mesaj ve konularınıza ulaşmış olacksınız inşallah...:a12:
Kolay gelsin kardeşim...
Allah razı olsun mavci kardeşim teşekkürler![]()
şöyle söyleyeyim;
bu şıklardan özel mesaj hariç hepside forumda mevcut zaten..ama dini konuların daha da çoğalması taraftarıyım..
vede şöyle bir önerim olacak;özel mesaja karşıyım,yalnız herkesin bir sayfası olsa ve profil mesajı diye tabir edilen,bölüm burada bulunsa..
güzel konular arasında "naber,nasılsın,iyimisin vb." hal-hatır sorma işleri burada yapılsa ve bu şekilde o güzelim konular dışında mesaj yazılması engellense,mesaj kirliliği olmasa nasıl olur acaba?