Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Forumda Ne Olmalı? (1 Kullanıcı)

Forumda Ne Olmalı?

• Her Türlü Dini Konular

Oylama: 0 0.0%
  • Müzik, Ezgi, İlahi...

• Resim

• Slayt ve Animasyon

• Video

• Bilmece-Bulmaca...

• Oyun...

• Özel Mesaj

• Kullanılan toplam oy
    0

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamûaleykum...

Esselamûaleykum...

ya ben aslında bugun rüyada taa ortaokuldan bi arkadaımı gördüm.ona bu sitenin adresini veriyordum.evdenet varsa gir buraya diye.arkadaş rüyamda evleneceğini söylüyordu.ben de o yüzden bu siteyi verdim.hani evlilik için kızlar dantel oya nakış falan yapıyor yaa işte o sitede bizde dua okuyoruz diyordum.

uzun lafın kısası ben bi bölüm altındaa bekarlar için sandık açılsa iyi olur.evliliği düşünenler bekar olanlar için evlilik paketi hazırlasak.öyle uzuuun bi yolculuğa azıksız çıkılmaz değil mi? tek başımıza da hazırlarız ama birbirimize dua geçse daha güz<el ve özel olmazmı?evlendiğimiz ilk güne kadar hep duaalar etsek YASİNİ ŞERİFLER okusak FETİH SURELERİ okusakdilek duaları okusak sonra bunların hepsinin duasını evlendiğimiz gün naamaz kılınıyor ya hani işte o zaman duasnı yapsak daha iyi olmaz mı?o gun namazın ardından edilen dualar kabul olur diye duydum ben.evlenecek arkadaşlarımız bizimde isimlerimizi minik bi kağıda yazsa o gun bizzede dua etse fena olmaz sanki.

Zaten bu bölümlerimiz var kardeşim...
Herkes katılabiliyor...
Siz de çok faalsiniz bu konularda maşallah...:a15:
Yine de eksik konu var diyorsanız, uygun bölümlerde açın inşallah...:a12:
Selam ve DUA ile...

mavci

Yönetici
Silebiliyormuyuz silemiyormuyuz?
Cevap vermedin mavci abi.

Şöyle anlatayım kardeşim...
Kendi yazdığımız mesajların içeriğini her zaman silebilme yetkimiz var...:a12:
Ama sadece içeriği...:a03:
Bizim ismimiz yine gözükür...
İçerik silinmiş olur...:a12:

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Şöyle anlatayım kardeşim...
Kendi yazdığımız mesajların içeriğini her zaman silebilme yetkimiz var...:a12:
Ama sadece içeriği...:a03:
Bizim ismimiz yine gözükür...
İçerik silinmiş olur...:a12:
Yok abi benim demek istediğim o değil kendi mesajının tamamını silebiliyorsun.Bir çok forumda var.
Mesela ben bu mesajımı silmek istiyorum ve siliyorum ismim felan da gözükmüyor.
Olsa güzel olur fikrindeyim.
Hayırlı günler.

mavci

Yönetici
Es-Selamü Aleyküm Kardeşim...
Forumumuz gerçekten çok çok güzelleşti. Son halide çok güzel. ALLAH emeği geçenlerden razı olsun inşaAllah...
Forumumuzda genel olarak Dünyamıza ve Ahiretimize yararlı olan bilgilerin bulunması beklenir.
ALLAHım paylaşımlarımızı artırsınve Doğru yolundan, hayrdan ayırmasın...
Böyle bir çalışma içinde size teşekkürlerimi sunuyorum...

ALLAHa emanet olunuz...
Selam ve Dua ile...
Hayırlı Günler...

Rabbim bizlere en güzelini nasip etsin inşallah...
Yorumunuz için teşekkürler...

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Bende aynen katılıyorum arkadaslara

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Bencede özel mesaj bölümü olmalı
Neden suistimal edilsinki :)
Bütün forumlarda var özel mesaj bölümü çok gerekli diye düşünüyorum

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Bencede özel mesaj bölümü olmalı
Neden suistimal edilsinki :)
Bütün forumlarda var özel mesaj bölümü çok gerekli diye düşünüyorum

Heeey basladik bile vur vur inlesin ozel bolum mesaji acilsin ::D var ya banlanirsam beni koruyun olurmu? yoksa bu gidisle sonum oyle olcak ::D varya acilsa yani buyuk bir alkisi hak ediyorum demektir ona gore her turlu hediyeyi kabul ediyorum ona gore ::Diste laf anlatamiyoruzki adminlere:a36:

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Heeey basladik bile vur vur inlesin ozel bolum mesaji acilsin ::D var ya banlanirsam beni koruyun olurmu? yoksa bu gidisle sonum oyle olcak ::D varya acilsa yani buyuk bir alkisi hak ediyorum demektir ona gore her turlu hediyeyi kabul ediyorum ona gore ::Diste laf anlatamiyoruzki adminlere:a36:

Niye banlanasın sen hakkını arıyosun sadece öyle değilmi :D
Misal bir konuda bir mesajından ötürü sana özel mesaj yazmak istemiştim ama nasip olmadı
Bana göre çok önemliydi ama özel mesaj bölümü yoktu malesef
Hadi bakalım adminler bu çağrıya cevap vericekmi merakla bekliyoruz :)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Niye banlanasın sen hakkını arıyosun sadece öyle değilmi :D
Misal bir konuda bir mesajından ötürü sana özel mesaj yazmak istemiştim ama nasip olmadı
Bana göre çok önemliydi ama özel mesaj bölümü yoktu malesef
Hadi bakalım adminler bu çağrıya cevap vericekmi merakla bekliyoruz :)

Tabi ya bu bizim hakkimiz hakkimizi elimizden almayin ::)
yani ben dicemde acilmicak gorulmus sey degil yani bu kadar yillik uyeyim burakir giderim evvel Allah haa hebariniz ola ey adminler ::D
lutfen bu soyledigimi ciddeye alin gidisim olur donusum olamaz yoksa ::D :a43:
:a42::a36::a36:bakin basima boyle bir sey gelirse yetkiyi elden birakmayin ve beni koruyun :a21:hadi artik duyun sessimizi :a32:
halen cevap gelmedigine gore bilemicem yani ama bu gidisle ben banlanacam ::D
hmmm bak simdi merak ettim..

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Sakın ha arkana bakma(kimse olmadığını görürsün, hani Nasrettin hoca hesabı:a21:)
Deki ? özel mesaja hiç ihtiyacım yok:a31:

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
bence özel mesajla oyun çok gereksiz burası dine site o yüzden amaç sohbet etmek degilde bilgi ögrenmek olmalı

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Özel mesaj bölümünü bazı kişiler yanlış ve gereğinin dışında kullanıyorsa bunun önüne geçmek zorda değil.Burada erkek olduğu kadar bayanlarda yoğunlukta ve biz bayanlar bazı şeyleri forumdan konuşamıyoruz.Birbirimize msn yada tel veremiyoruz(örneğin)
En azından profil mesajlarını açmalılar diye düşünüyorum.Oradan aleni yazılan mesajları ortalığı velveleye vermeden şahıs buradan uzaklaştırılabilir.
Yada şöyle birşey yapabilirsiniz,
Buraya 2006 dan beri gelen ve daimi olan üyeler var onlara mesaj yolu açılabilir
Yeni üyelerede 50 ila 100 konudan sonra özel mesajlaşma bölümü açılabilir.Bahsedildiği gibi bazı şahısların gereksiz mesajları ve terbiyesizliklerinin önüne geçmek için birçok forumda bu tip uygulamalar yapılıyor.Burada da olabilir.Çünkü hem profil hem özel mesajı üyelerin elinden almak haksızlık gibime geliyor...
VESSELAM...

Oyun kısmına gelince çok fazla gereksiz gevezelik yapılmasından yana değilim.Onun dışında insanları sohbet ederek oyun oynayıp bilmece bulmaca tarzında eğlenmelerinede karışamayız.herkesin bir dinlenme,eğlenme ve stres atma şekli olabilir.Yani söznün özü birşeyleri tümden kaldırmaktan ziyade onu KARARINDA kullanabilmek önemli.

Birde ricam var forumda birçok yerde birden fazla aynı konular var.Buna hem üyeler dikkat etse hemde yönetici arkadaşlar dikkat etse bence FORUM çok daha düzenli tertipli olur.En azından aranılan şeylerin bulunması dahada kolaylaşır.

Bunun içinde daha aktif ve buraya zaman ayırabilecek birkaç daha MODERATÖR arkadaşa ihtiyaç olduğunu düşünyorum.

Benim acizane fikrimdir..Selam ve dua ile dostlar..

EYVALLAH.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt