Bu güzel forumumuzda ne olmalı?
Birden fazla şık işaretleyebilirsiniz....
Hatta hepsini bile işaretleyebilirsiniz...
İstemediklerinizi boş bırakın sadece...
Selam ve DUA ile...:evet
______-Selamün Aleyküm Abi özel Mesaj Hariç Hepsi Olabilir Ama Oyun Vs Bunlar Dini Konularin önüne Geçmemeli Diye Düşünüyorum..
Aslinda özel Mesajda Olabilir Ama Bu Süistimal Edilebilir .. Amaç Faydalanmak Faydali Olmaksa özel Mesaja Gerek Yok Diye Düşünüyorum...
selam ve dua ile
hayırla kalınız abi___________
selamunaleykum mavci
ben hepsıne oy verdım
saygın olunduğu muddetce herşey olabılır
yoksa sıte mı acacaksınız bır daha
cok guzel bır anket olmuş emeğınıze sağlık
Selamun aleykum ben özel meseja karşıyım.Bu tip sitelerde sırıtan bir durum var.Reklamlar.Tabii hepsi değil.Googlenin müstehcen reklamları mesela.Şükür bu sitede yokta...Hani ilerde de olmaz inşaallah.
selamün Aleyküm Bence Site Dini Siteyse Oyunlarda Seçici Olmali Ama Bazen Bu Sitede Oyunlarin Abartildiğini Düşünüyorum..ayrica özel Mesajda Olmasin..
Site Içinde Msn Verilmesin Mesala......olmasi Gerekenden çok Olmamsi Gerekenler Oluyor Malesef.....hayirli Akşamlar
________selamün aleyküm abi ben + bir kaç şey daha söylemek istiyorum
iznilizle..
üst üste konular açılıyor aynı konular bunları engelleyecek radikal bir çözüm
olmalı... sonra çok sık konu açılıyor bir kişi birden fazla konu açıyor bir
günde... birini okumadan digeri bazen çok faydalı bir konu bile yogunluk
nedeniyle gözümden kaçıveriyor..bunlarda önemli sanıyorum..bunların
konuyla alakası yok ama ben yine söylemek istedim..
selam ve dua ile_________
s.a hepside olmalı.........
Hepsi Olsun Ama özel Mesaj Olmasin .
selamun aleyküm
her türlü dini konu olsun. Bilmediğim çok daha fazla şey var ve bunları burada öğrenmek istiyorum. Diğerlerine pek fazla gerek duymuyorum( kendi adıma )
Teşekkürler forum için
Allah razı olsun.
selamün Aleyküm
Dini Bir Konu Olsun Bize Faydasi Dokunsun.mümkünse Oyun Olmasin.dini Konularin önüne Geçmeye Başladi.
Selamun aleykum ben özel meseja karşıyım.Bu tip sitelerde sırıtan bir durum var.Reklamlar.Tabii hepsi değil.Googlenin müstehcen reklamları mesela.Şükür bu sitede yokta...Hani ilerde de olmaz inşaallah.
selamün Aleyküm Bence Site Dini Siteyse Oyunlarda Seçici Olmali Ama Bazen Bu Sitede Oyunlarin Abartildiğini Düşünüyorum..ayrica özel Mesajda Olmasin..
Site Içinde Msn Verilmesin Mesala......olmasi Gerekenden çok Olmamsi Gerekenler Oluyor Malesef.....hayirli Akşamlar
selamün Aleyküm
Dini Bir Konu Olsun Bize Faydasi Dokunsun.mümkünse Oyun Olmasin.dini Konularin önüne Geçmeye Başladi.
________selamün aleyküm abi ben + bir kaç şey daha söylemek istiyorum
iznilizle..
üst üste konular açılıyor aynı konular bunları engelleyecek radikal bir çözüm
olmalı... sonra çok sık konu açılıyor bir kişi birden fazla konu açıyor bir
günde... birini okumadan digeri bazen çok faydalı bir konu bile yogunluk
nedeniyle gözümden kaçıveriyor..bunlarda önemli sanıyorum..bunların
konuyla alakası yok ama ben yine söylemek istedim..
selam ve dua ile_________