Nur_u Secde
Kayıtlı Kullanıcı
Bu akşam kardeşlerimi ben ağırlayayim..doğu mutfaginin eşsiz yemekleriyle ?
Hımm.. bilmediğim yerden geldi bugün ??Muş ve bitlis yöresi...
Ama şehir olarak tanıtacağım yer bursa..ailem 50yildir Bursa'da ..doğu kültürü ve yemekleriyle biyusekte doğduğum büyüdüğüm ait hissettiğim yer canım bursam..doğuyu hiç görmediğim için tanitamicam ama evliyalar şehri bursami anlat anlat bitmez ??
Soframı şenlendirdiğiniz, bereketlendirdiginiz için ben teşekkür ederim. Rabbim cümlemizden razı olsun.@melankolik5288 kardeşim , evsahipliğiniz için çok teşekkür ederiz. Ailemizi ağırladınız , nazımızı çektiniz.
Allah razı olsun .
Ben de aynısından isterim @Nur_u Secde kardeşim ?☺️?Hımm.. bilmediğim yerden geldi bugün ?
Bir baktım şöyle Muş Bitlis yöresi yemeklerine de.
içli köfte , buryan kebabı bildiklerim.
içli köfte, çook severim.
Kuru dolmayı da zaten ikram etmiştiniz bize.
Hazır Bursa'da bir kardeşimizi bulmuşken de çikolatalı kestane şekeri rica edeyim ?
Yani tam da yeme de yanında yat olmuş ?Buyrun içli köfte ,perde pilavı ,beyti ,fırında patlıcan kebap,kuru dolma?özelikle Berat kardeşimi bekliyorum ?
Afiyet olsun kardeşim..evet sadece Bursa'da yapılan bir tatlı ..tarifini bile öğrenemedik .@Nur_u Secde
Ellerinize sağlık kardeşim, hepsi çok güzel görünüyor.
Böyle manzarada iftar saatini beklemek ancak tesbihle oluyor ?
Bağdat tatlısı , ilk kez duyuyorum. Tahmin ediyorum ki çok lezzetlidir.
Yani tam da yeme de yanında yat olmuş ?
Oruçluyken ancak bakılır zikredilir şükredilir??
Elinize emeğinize sağlık değerli kardeşim???
Ellerinize, emeğinize sağlık hepsi birbirinden güzel gözüküyor. Doğu mutfağına bayılıyorum. ?Buyrun içli köfte ,perde pilavı ,beyti ,fırında patlıcan kebap,kuru dolma?özelikle Berat kardeşimi bekliyorum ?
.Ellerinize, emeğinize sağlık hepsi birbirinden güzel gözüküyor. Doğu mutfağına bayılıyorum. ?
Afiyet olsun kardeşim ?... Rabbime verdiği sayısız nimet için binlerce şükürler olsun ?@Nur_u Secde, ellerinize sağlık kardeşim bu akşam sedece karnımız değil gözümüzde doyacak zira hepsi enfes gözüküyor.?
şükrümüzü çok daha artirmaliyiz demekki.
Elinize yüreğinize sağlık güzel bir iftar sofrası oldu.Buyrun içli köfte ,perde pilavı ,beyti ,fırında patlıcan kebap,kuru dolma?özelikle Berat kardeşimi bekliyorum ?