ablacım hani yumurtayla unu çırpıcagız ya sonra soteliycegiz
peki karnıbahrlar ezilmiycekmi
selamunaleykum
ezılmez merak etme cunku cok haşlamıyoz
sen gel ızmıre ben yaparım beraber balkonda kı denız manzaralı yerız
allaha emanet ol
ablacım hani yumurtayla unu çırpıcagız ya sonra soteliycegiz
peki karnıbahrlar ezilmiycekmi
selamunaleykum
ezılmez merak etme cunku cok haşlamıyoz
sen gel ızmıre ben yaparım beraber balkonda kı denız manzaralı yerız
allaha emanet ol
emegine saglık kardeşim mutlaka deniyeceyim rabbime emanet olun
selametle
Ablacım çayı koy geliyorum ama sonra sen nerden çıktın deyip şaşırma bütün zillere basar kaçarım
geçen hafta niyetlendim yapmaya maalesef site açılmadı saatlerce. ben de netten buldum ama hepsini karıştırıp fırına attım tarif öyleydi. biraz yumurta kokusu vardı yanlız görüntü süperdi erimiş kaşar peyniri. karnıbahar alınca tekrar sizin tarife göre yapıcam inşallah. site açılmamazlık etmez inşallah. siz izmirin hangi ilçesinde yaşıyorsunuz şu anda? mahsuru yoksa tabi yazmak zorunda değilsiniz?
ben yemek yapmayı pek bilmiomama siz böle yasdıkça hevesleniom paylaştığınız için teşşekkür ederim
![]()
s.a.
Yarın bu tarife göre pişirecem inş.Ama yağı sotelerken mi yoksa fırına sürerken mi ekliyoruz
gülnisa .
selametle iyi geceler kardeşim.
gülnisa abla tarifi yaptımgerçekten güzeldi ama sen çok haşlama dedin ya sanırım ben biraz ayarı kaçırmışım biraz diri kalmışlar
bide erik gibi dogra demişsin ya erik gibi dogramak nasıl olur keşfedemedim için büyük büyük yaptım
ama biraz çigde olsa tadı güzeldi yarın bir daha deniycem taktım kafaya
![]()
supersın kardeşım
aslında erık gıbı doğrama yazmıcaktım erık nerden cıkageldı anlamadım yanı hıhıhı
yanı ne kucuk ne buyuk bır daha kı sefere cok daha guzelını yaparsan
yapamassan gel ben yaparım
allaha emanet ol
Selamün Aleyküm Gülnisa Hocam..
Şimdi ben de neticeyi yazayım inşallah
Süper oldu gerçekten..Çok değişik bir lezzetti, alışılmışın dışında..Bugün denedim, misafirlerimiz vardı:B..Tarifi istediler, onlara da verdim..Bu vesileyle size teşekkür etmek istedim..Onlar da teşekkürlerini iletiyorlar hocam
Bakarsınız sürprizi ben yaparım..Yakınmışız da Gülnisa hocam..Rahman ve Rahim olan Dost'umuza emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah..B)
denedim çok guzel bir yemek oldu Allah razi olsun sizden esim bile yedi halbuki sebze yemeklerini hiç sevmez , ama tabiki karnibahar oldugunu demedimAllah,a emanet olun selam ve dua ile..
yaa bu kasarli karnibahar yuzunden benim rejim gumburtuye gitti:K:K gittim geldim basina dikilip bitinceye kadar yedim bitince rahat ettim Allah razi olsun tekrar tarif için..:Hafıyet olsun
allah razı olsun
allaha emanet ol