tamam canım degiştirdim...
allah c.c kabul etsin. inşallah...
rabbim hepimizden razı olsun. ablacıgım senin isminde var ama sen kendin içinde fatih süresi okuyacaksın degilmi?
ALLAH razı olsun kardeşim.... Okuyacağım ALLAH' ın izniyle...
tamam canım degiştirdim...
allah c.c kabul etsin. inşallah...
rabbim hepimizden razı olsun. ablacıgım senin isminde var ama sen kendin içinde fatih süresi okuyacaksın degilmi?
Nisangül kardeşimize 1 adet okudum...
Allah CC. kabul etsin...
selamun aleyküm sıla , gülüm.se ,mahmut,mavci ve nisangül için 1 er tane fetih suresi okudum RABBİM kabul etsin sırayla devam edicem inşallah hayırlı günler
arkadaşlar sayı fazlalaştı acaba sayıyımı artırsak. sabit okuyanlar okuyorlar degilmi?
ben hergun bır kışıoye okuyorum gunde 1den fazla okuyamıyorum onuda iş yerımden netten okuyorum ha gunde 1 kere az dıyorsanız 2 kerde okurum problem yok lısteye eklenmek ısteyenler eklensın benım acımdan sorun yok
arkadaşlar sayı fazlalaştı acaba sayıyımı artırsak. sabit okuyanlar okuyorlar degilmi?
İnşallah okuyorlardır...
Bence herkesin kişilere sıra geldiğinde isim yazdırarak eklenmesi daha güzel ve kontrollü olacaktır...:a12:
Yine de siz bilirsiniz kardeşim...
evet abi ama bazı arkadaşlar giremiyoruz. sen bize herkes için 1 er tane yaz biz okuyuz dediler. o yüzden onları sabitlere not aldım...
Selamün aleyküm.
Rabbım okunan bütün sureleri,ayeti celileleri,duaları dergahı izzetinde kabul eylesin inşaallah.
Tam anlayamadım ama,Gülümse kardeş,hergün bir kişi için ve herkes birer tanemi okuyor.?
fetih suresini ben 1 hafta boyunca sayılara bölünerek okunduğunu duydum makbul dualr için sizinde haberiniz varmı
OLABİLİR CANIM KARDEŞİM. BİZDE OKUYALIM DEDİK 19 AMA FAZLA OLDU OKUMALAR BU SEFERDE 33'E ÇIKARDIK..
bizde 19 kişiydik herkese 1 taneydi ama katılan çok olunca alamayız diyemedik bu seferde sayı arttı...
canım bende korkuyodum bi siteden aldım bu duayı faziletleri çok güzle ama pek duyulmuş bir dua olmadığın korktum başka bişeymi die allah korusun..mesela cumartesi başlaıyor 2 tane 7 tane falan okunuyor diğer cumartesiye kadar bi sakıncası olmaz değilmi