gncl
Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaşlar...
ben sanırım bır konu uzerınde anlayamadım 2 gun sehır dısında olduyum ıcın forumu takıp edemedım bana daha net bır şekılde acıklama yaparsanız her sey daha sağlıklı olur
sorum şu şimdı ben fetıh suresıne ısmımı yazdırdım fetıh suresını okurken mahmut abı ıcın nıyetlenıp okuyacam dımı ve 1 adet deyıl 19 adet okuyacam dıyelım kı 19 adet okudum ve bıttı ama lıstede 19 kışı var herkes ıcın 19 adet mı okumam lazım yANI 19*19=361 adetmı okumam lazım bu konu hakkında bana daha detaylı bılgı verebılırmısınız şimdıden teşekur ederım allah sızlerden ve sıızn gıbılerden razı olsun allaha emnaet olun
selamun aleykum...
ANEVİ DERECESİNİN ARTMASI,HAYIR KAPILARININ AÇILMASI, MURADLARIN KABULU İÇİN 19 TANE FETİH SÜRESİ
OKUNAN KİŞİ: MAHMUT
gülüm.se............1
sıla1....................1
hüseyin...............1
ismail..................1
kördüğüm...........1
eniştesi..............1
leyla_1...............1
lale&gül..............1
ceylantur...........1
cakdoc..............1
tek_dilegim.........1
zühre................1
ykp0038............1
gülsengül...........1
gülseyma...........1
mavci...............1
semabrk............1
gncl.................1
KALAN...............1
ALLAH c.c kabul etsin. inşallah....................... benım kaydoluyum lıste buı
ben sanırım bır konu uzerınde anlayamadım 2 gun sehır dısında olduyum ıcın forumu takıp edemedım bana daha net bır şekılde acıklama yaparsanız her sey daha sağlıklı olur
sorum şu şimdı ben fetıh suresıne ısmımı yazdırdım fetıh suresını okurken mahmut abı ıcın nıyetlenıp okuyacam dımı ve 1 adet deyıl 19 adet okuyacam dıyelım kı 19 adet okudum ve bıttı ama lıstede 19 kışı var herkes ıcın 19 adet mı okumam lazım yANI 19*19=361 adetmı okumam lazım bu konu hakkında bana daha detaylı bılgı verebılırmısınız şimdıden teşekur ederım allah sızlerden ve sıızn gıbılerden razı olsun allaha emnaet olun
selamun aleykum...
ANEVİ DERECESİNİN ARTMASI,HAYIR KAPILARININ AÇILMASI, MURADLARIN KABULU İÇİN 19 TANE FETİH SÜRESİ
OKUNAN KİŞİ: MAHMUT
gülüm.se............1
sıla1....................1
hüseyin...............1
ismail..................1
kördüğüm...........1
eniştesi..............1
leyla_1...............1
lale&gül..............1
ceylantur...........1
cakdoc..............1
tek_dilegim.........1
zühre................1
ykp0038............1
gülsengül...........1
gülseyma...........1
mavci...............1
semabrk............1
gncl.................1
KALAN...............1
ALLAH c.c kabul etsin. inşallah....................... benım kaydoluyum lıste buı