Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamdolsun ablacıgım. çok şükür bitirdik, hepimiz ablacıgım...
hakkım var ise helal olsun ablacıgım. sende helal et...
seninde katkın var biliyorsun ablacıgım...
allah c.c kabul etsin inşallah...
allah c.c hepimizin gönlüne göre hayırlısını nasip etsiin bizlere..
bende 10 gündür hergün fetih suresi okuyorum inşallah devam edicem bi çizelge yaptım kendime hergün işaretliyorum.bi sıkıntım var o niyetle dua edin arkadaşlar Allah ın izniyle bi an evvel çözülsün.Rabbime emanetsiniz.
bende 10 gündür hergün fetih suresi okuyorum inşallah devam edicem bi çizelge yaptım kendime hergün işaretliyorum.bi sıkıntım var o niyetle dua edin arkadaşlar Allah ın izniyle bi an evvel çözülsün.Rabbime emanetsiniz.
Hamdolsun ablacıgım. çok şükür bitirdik, hepimiz ablacıgım...
hakkım var ise helal olsun ablacıgım. sende helal et...
seninde katkın var biliyorsun ablacıgım...
allah c.c kabul etsin inşallah...
allah c.c hepimizin gönlüne göre hayırlısını nasip etsiin bizlere..
senin kadar yok emeğim ama helal olsun canım. biliyorsun tebareke amme sayfamız var ona fetihi de ekliyeyim diyorum. biliyorusun sıralı okununca sorunlar yaşanıyor adını yazdırıp girmeyenler yarı yolda bırakanlar o yüzden tebareke amme gibi olsun seni de beklerim her daim. yarın açacağım inşallah. Allaha emanet ol ablacım.
senin kadar yok emeğim ama helal olsun canım. biliyorsun tebareke amme sayfamız var ona fetihi de ekliyeyim diyorum. biliyorusun sıralı okununca sorunlar yaşanıyor adını yazdırıp girmeyenler yarı yolda bırakanlar o yüzden tebareke amme gibi olsun seni de beklerim her daim. yarın açacağım inşallah. Allaha emanet ol ablacım.