birşey sorabilirmiyim ben karıştırdımyanlış anlamadım inşallah fethi suresini okuyacağım 1 adet ne zaman kadar yardımcı olurmusunuz
![]()
sanırım guzel anlatmişim ama bıraz uzun oldu hakkınızı helal edınız
NERİMAN BİŞKİN kardeşimiz için 1 adet de bana yazın inşallah...
Allah Celle Celalühu kabul etsin...
musade sıızn ablacım bır nebze yardımcı olabıldıysek ne mutlu bızeALLAH c.c razı olsun kardeşim..
çok güzel anlatmışsın ben müsait degildim acelece ancak o kadar yazabildim...
bundan sonra bilgi almak isteyen arkadaşlarımız olursa senin yazını kopyalayıp sunacagım...
tabiki izin verirsen...
bazen uzun uzun açıklama yapmak zor oluyor benim için..
o yüzden mümkün oldugunda kısaca yazayım diyorum...
neyse teşekkürler kardeşim...
sağolasınız.. şimdi bu kardeşimizi listeye alacakmıyızki...
yada cevap yazana kadar eklemeyeyim...
sonuçta sevap işleyelim derken kul hakkına girmek istemiyorum...
6-Mutlu kul
7-Elem
8-Cakdoc(ben)
9-Ceylantur
10-Kardelele
11-Lale&gül
12-tek_dilegim..
kardeslerim icin okudum rabbim kabul eylesin amin..B)
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Fetihlerimi okuyorum,girip yazamıyorum sürekli,şimdiye kadar yazdırdıklarım okundu,Neriman kardeşim içinde okuyacağım.
Selam ve Dua ile
gül_sultan´isimli üyeden Alıntı![]()
birşey sorabilirmiyim ben karıştırdımyanlış anlamadım inşallah fethi suresini okuyacağım 1 adet ne zaman kadar yardımcı olurmusunuz
gulsultan kardeşim anlayacağınız bır şekılde anlatalım sana musadenızle
aşağıdakı lıste fetıh suresıne ısmını yazdıran kışılerdır sende ısmını yazdırmak ıcın baş vurmuş bulunuyorsun ve inşallah senıde yazacak gulumse kardeşimız...
ve sende iştırak edersen lıstemıze aşağıdakı lıstede ısmı yazı olan arkadaşlarımıza en az 1 adet okuman gerekır ama mecburıyetın yok okumasanda olur ...
lıstede bulunan arkadaşlarımızın her bırı ıcın 33 adet fetıh suresını okuyoruz ıster bır tane okursun sen ıster 10 tane okursun o sana bağlı bır sey bıldığınız gıbı dınımızde zorlama olmadığı gıbı bu lıstede de zorlama yoktur sadece teblığ edılır..
örnek verırsek:nerıman bışkın için okuyoruz şimdı sabıt okuyan kışıler var lıstede her arkadaş ıcın 1, veya 2 adet okuyanlar var sabıt okuyan kışılerın okudukları fetıh surelerın toplamı 24 dıyelım acıkta ne kadar kaldı 9 bu 9 adet de okumak ısteyen arkadaşlarımız okuyup 33 e tamamlıyoruz ve nerıman ablayı emeklı edıyoruz sıradakı arkadaşa gecıyoruz
eğer ben hergun 1 adet okurum sıradakı arkadaş ıcın dersenız sızıde sabıtler arasına alacak gulumse ablamız yok ben hergun duzenlı bır şekıld eokuyamam kul hakkı gecer uzerıme dıyorsanız ozaman sıradakı kışı ıcın okuduğunuz fetıh suresı varsa sıteye gırıp bunu belırtmenız gerekec cunku nekadar okundu ğunu bılınmesı ıcın bu şart
unutmuyoruz kı her okunan sure ve dualar allah rızası ıcındır
selametle kalın guzel ablacım SIZI ONCE YÜCE YARADANIMIZ ALLAH azze ve celle'e emanet edıp tekrar sızı aramızda gormek ıstıyoruz
33 Fetih Sûresi Katılım Listemiz
1-Sıla1
2-Gülümse
3-Mahmut
4-Mavci
5-Nisan21
6-Mutlu kul
7-Elem
8-Cakdoc
9-Ceylantur
10-Kardelele
11-Lale&gül
12-tek_dilegim..
13-neriman bişkin
14-gülseyma
15-Leyla_1
16-Kördüğüm...
17.Hüseyin
18.İsmail
19.Yakup0038
20.Deniş Hışır
21.Zühre
22.GÜLSENGÜL.
23.SEMABRK
24.GNCL
25.AYŞE_RANA
26.AYŞE64
27-KIRIKTESTİ
28-TURKAN
29-BİNNUR
30-SUAVİ
31-ÜMİT ABLA
32-GANİME
33-HANİFE DENİZ
34-DİDEM65
35-PORTATAK
Allah razı olsun kardeşim bende okumak istiyorum. ama ben okudukça bu sayfaya okuduğum sayıyı yazmak istiyorum olurmu?
birde ben adımı görmedim hala listede![]()