gncl
Kayıtlı Kullanıcı
amin kardeşim allah sendne de razı olsun cumlemizden degencl abim allah razı olsun eklemişsin sagolasın.
amin kardeşim allah sendne de razı olsun cumlemizden degencl abim allah razı olsun eklemişsin sagolasın.
aminn..... kardelen kaRDEşimızın okumaları bıtmiştı acaba fazlalıkmı okudunuz yoksa okumanız gereken sayıyımı okudunuz hanı sız sabıtler arasındasınız ya eğer fazlalık okuduysanızda zararı yok sevabı olur. yok okumanız gereken sayıyı okuduysanız ALLAH celle celaluh razı olsun sizdenSelamun aleyküm.Ben kardelele kardeşim için 1 FETİH okudum.
Rabbİm kabul eylesin..
Selamun aleyküm.Ben kardelele kardeşim için 1 FETİH okudum.
Rabbİm kabul eylesin..
canım sa bu fetih suresini sonradan mı okudun.en son 2 tane kalmıştı onu da ben alıvermiştim.eğer sen niyetine kardelele kardeşimi alıp okuduysan ben 1 adet okuyum sayıyı aşmayalım olurmu :a12:
Selamun Aleykum Canlar,
Kardelen kardeşimizi kaçırmışım yine,yaşlılık işte,hızınıza yetişemiyorum,maşaallah,siz beni en iyisi sabit okumaya ekleyin,Lalegül kardeşimden itibaren hergün bir Fetih okuyayım yoksa kaçırıyorum.Hakkınızı helal edin.
Selam ve Dua ile
lalegül kardeşimize 1 adet okudum...
Allah Celle Celalühu kabul etsin...
"hayırlı günler diliyorum.
benim için okuyan tüm gönül dostlarından .ALLAH RAZI OLSUN.HAYIRLARA VESİLE OLSUN.SELAMETLE KALIN.AĞZINIZA SAĞLIM.ALLAHA EMANET OLUN.SELAMETLE KALIN.
amin kardeşim allah sendne de razı olsun cumlemizden de
selamün aleyküm hayırlı haftalar Cakdoc kardeşim için üç adet okudum( sıla-hüseyin-ismail adına)
Allah kabul etsin.
her gün bir tane okuyorum o yüzden üçgünde bir kişininkini bitirebiliyorum. biraz geri kaldım ama maşallah iyi gidiyor katılım iyi hamd olsun.