Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Farzet ki öldün... (1 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
De ki: "Sizin kendisinden kaçtığınız ölüm, muhakkak sizi bulacaktır. Sonra görünmeyeni ve görüneni bilene döndürüleceksiniz. O size (bütün) yaptıklarınızı haber verecektir.

(CUM'A / 8)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
kabir.gif

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
en zoru kabir sorgusu olsa gerek.ALLAH KABİR SORGUSUNU KOLAY GEÇENLERDEN EYLESİN.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
en zoru kabir sorgusu olsa gerek.ALLAH KABİR SORGUSUNU KOLAY GEÇENLERDEN EYLESİN.

Amiin kardeşim, inşaallah..

"Kabir hayatının iman eden ve salih amel işleyen kimseler için cennet bahçelerinden bir bahçe, kafirler için de cehennem çukurlarından bir çukur"

(Sunen-i Tirmizî Ist: 1401 K. Kıyamet: 26 )

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Filmin Sonu.Hesabın Başlangıcı. . .

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
images

Ey İnsan! Nasıl oluyor da geniş evin olmasını istersin.

Oysa daracık kabir seni bekliyor.

Hâlâ gafletten uyanma vaktin gelmedi mi?

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canım,
Allah Razı olsun,emeğine sağlık,kalbim ürperdi,inş.Rabbim cümlemize Kendine has kul,Habibine has ümmet eylesin,bizlere Hidayet ve Kamil iman nasibetsin inş.
Canım, Zümra ve sen,isimler değişince, ben yoktum,kim olduğunuzu öğrendim ama yinede bana,nasıl anlatayım,anlamışsındır sen....
Selam ve Dua ile

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canım,
Allah Razı olsun,emeğine sağlık,kalbim ürperdi,inş.Rabbim cümlemize Kendine has kul,Habibine has ümmet eylesin,bizlere Hidayet ve Kamil iman nasibetsin inş.
Canım, Zümra ve sen,isimler değişince, ben yoktum,kim olduğunuzu öğrendim ama yinede bana,nasıl anlatayım,anlamışsındır sen....
Selam ve Dua ile

Ve aleyküm selam ablacım. Rabbim cümlemizden razı olsun inşaallah..
Amiin dualarına ablam inşaallah.. Ben tek_dileğim :)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
dünya keşmekeşi içinde unutulan gerçeklerin en başında gelir.Zordur ama gerçektir son duraktır.kafirler için en kötü son durak inananlar içinse sonun başlangıcı İNŞALLAH ALLAH'IN İZNİYLE güzel duraktır.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Her nefis ölümü tadıcıdır. Biz sizi, şerle de, hayırla da deneyerek imtihan ediyoruz ve siz bize döndürüleceksiniz.
Enbiya - 35

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt