Bu kitabı okuduğumda iki hafta kendime gelememiştim ve her satırını hatırladığım ender kitaplardandır.
Emeğine sağlık kardeşim
Selametle...
Eeee...Nede olsa işin ucunda ölüm var..Normaldir
Bu kitabı okuduğumda iki hafta kendime gelememiştim ve her satırını hatırladığım ender kitaplardandır.
Emeğine sağlık kardeşim
Selametle...
Allah razı olsun kardeşim.bu kitabı elde etmeğe çalışacağım .bilgi için çok teşekkürler
O anda Aziz ve Celil olan Allah yolunun davetçileri ve kullarına karşı delilleri oldukları için mahlukatın en değerlileri ve kendisine en yakınları olan peygamberlere yönelerek, kendilerini kullarına ne ile gönderdiğini ve kullarının kendilerine ne cevap verdiğini sorarak buyurur: ''size ne cevap verildi?'' Onlarda düşünüp hatırlayan değil şaşırıp unutan akıllarıyla : '' Hiç bir bilgimiz yok. Şüphesizki gaybleri bilen yalnız sensin!'' (Maide süresi 109)
Bu ne büyük korku ki, Allah'a olan yakınlıkları ve katındaki değerlerine rağmen peygamberlerde öyle bir noktaya varmış ki akıllarını şaşırtmış da ümmetlerinin kendilerine ne cevap verdiğini bilemez hale getirmiştir!!
SAYFA 51 E KADAR OKUDUKLARIMDA ÇOK DAHA KORKUNÇ AZABLARDAN BAHSEDİLİYORDU AMA BENİ EN ÇOK ETKİLEYEN BU YUKARIDA YAZDIKLARIM OLDU. MAHŞER GÜNÜNDE HİÇ GÜNAHI OLMAYAN CENNETTEKİ YERLERİ KESİN OLAN PEYGAMBERLERİMİZ BİLE O GÜNÜN ÇETİNLİĞİNDEN KORKMUŞLAR VE NE DİYECEKLERİNİ BİLEMEZ HALE GELMİŞLER. BİZİM GİBİ ACİZ KULLAR O GÜN NE YAPARIZ NASIL MEVLAMIZIN KARŞISINA ÇIKARIZ ACABA, BEN KAÇ GÜNDÜR BUNUN ETKİSİNDEN ÇIKAMADIM......
Dualarına amiinn diyorum.. Rabbim ömrümüzün de ölümümüzün de hayırlısını nasip etsin inşaallah..
O'nun celle celaluhu razı olduğu kullardan olmamız duasıyla inşaallah..
ALLAH Celle Celalühü razı olsun .Her nefis ölümü tadıcıdır. Biz sizi, şerle de, hayırla da deneyerek imtihan ediyoruz ve siz bize döndürüleceksiniz.
Enbiya - 35