Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Farzet ki öldün... (1 Kullanıcı)

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim.bu kitabı elde etmeğe çalışacağım .bilgi için çok teşekkürler

narinim

Kayıtlı Kullanıcı
O anda Aziz ve Celil olan Allah yolunun davetçileri ve kullarına karşı delilleri oldukları için mahlukatın en değerlileri ve kendisine en yakınları olan peygamberlere yönelerek, kendilerini kullarına ne ile gönderdiğini ve kullarının kendilerine ne cevap verdiğini sorarak buyurur: ''size ne cevap verildi?'' Onlarda düşünüp hatırlayan değil şaşırıp unutan akıllarıyla : '' Hiç bir bilgimiz yok. Şüphesizki gaybleri bilen yalnız sensin!'' (Maide süresi 109)
Bu ne büyük korku ki, Allah'a olan yakınlıkları ve katındaki değerlerine rağmen peygamberlerde öyle bir noktaya varmış ki akıllarını şaşırtmış da ümmetlerinin kendilerine ne cevap verdiğini bilemez hale getirmiştir!!

SAYFA 51 E KADAR OKUDUKLARIMDA ÇOK DAHA KORKUNÇ AZABLARDAN BAHSEDİLİYORDU AMA BENİ EN ÇOK ETKİLEYEN BU YUKARIDA YAZDIKLARIM OLDU. MAHŞER GÜNÜNDE HİÇ GÜNAHI OLMAYAN CENNETTEKİ YERLERİ KESİN OLAN PEYGAMBERLERİMİZ BİLE O GÜNÜN ÇETİNLİĞİNDEN KORKMUŞLAR VE NE DİYECEKLERİNİ BİLEMEZ HALE GELMİŞLER. BİZİM GİBİ ACİZ KULLAR O GÜN NE YAPARIZ NASIL MEVLAMIZIN KARŞISINA ÇIKARIZ ACABA, BEN KAÇ GÜNDÜR BUNUN ETKİSİNDEN ÇIKAMADIM......

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
O anda Aziz ve Celil olan Allah yolunun davetçileri ve kullarına karşı delilleri oldukları için mahlukatın en değerlileri ve kendisine en yakınları olan peygamberlere yönelerek, kendilerini kullarına ne ile gönderdiğini ve kullarının kendilerine ne cevap verdiğini sorarak buyurur: ''size ne cevap verildi?'' Onlarda düşünüp hatırlayan değil şaşırıp unutan akıllarıyla : '' Hiç bir bilgimiz yok. Şüphesizki gaybleri bilen yalnız sensin!'' (Maide süresi 109)
Bu ne büyük korku ki, Allah'a olan yakınlıkları ve katındaki değerlerine rağmen peygamberlerde öyle bir noktaya varmış ki akıllarını şaşırtmış da ümmetlerinin kendilerine ne cevap verdiğini bilemez hale getirmiştir!!

SAYFA 51 E KADAR OKUDUKLARIMDA ÇOK DAHA KORKUNÇ AZABLARDAN BAHSEDİLİYORDU AMA BENİ EN ÇOK ETKİLEYEN BU YUKARIDA YAZDIKLARIM OLDU. MAHŞER GÜNÜNDE HİÇ GÜNAHI OLMAYAN CENNETTEKİ YERLERİ KESİN OLAN PEYGAMBERLERİMİZ BİLE O GÜNÜN ÇETİNLİĞİNDEN KORKMUŞLAR VE NE DİYECEKLERİNİ BİLEMEZ HALE GELMİŞLER. BİZİM GİBİ ACİZ KULLAR O GÜN NE YAPARIZ NASIL MEVLAMIZIN KARŞISINA ÇIKARIZ ACABA, BEN KAÇ GÜNDÜR BUNUN ETKİSİNDEN ÇIKAMADIM......

Rabbim biz aciz kullarını yolundan ayırmasın.
Cehennem azabından, o büyük günün dehşetli azabından bizleri muhafaza buyursun..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ölüm Sekeratı

Düşün bir kere! Sen can çekişmektesin. Ölümün sıkıntısı, acısı, sarhoşluğu, gam ve ıstırabıyla boğuşmaktasın. Ölüm meleği ayağından itibaren ruhunu çekmeye başlamış. Bu çekişin acısını ayağının ta ucundan hissetmektesin. Sonra bu çekiş aralıksız devam eder. Can çekişme kızışır. Ruh aşağıdan yukarya olmak üzere bütün bedeninden çekilir. Acı doruğa ulaşmıştır. Ölümün sıkıntıları bütün bedenine yayılmıştır. Kalbin, ürperti ve üzüntü içindedir. Rabbinden gazab veya hoşnutluk müjdesini gözleyip beklemektedir. Canını almakla görevli melekten bu iki haberden birini almaktan başka bir ihtimal olmadığını anlamışsındır.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Her nefis ölümü tadıcıdır. Biz sizi, şerle de, hayırla da deneyerek imtihan ediyoruz ve siz bize döndürüleceksiniz.
Enbiya - 35

daggülü

Kayıtlı Kullanıcı
ankebut2057ci41rh2_1252872211.jpg

Dualarına amiinn diyorum.. Rabbim ömrümüzün de ölümümüzün de hayırlısını nasip etsin inşaallah..
O'nun celle celaluhu razı olduğu kullardan olmamız duasıyla inşaallah..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarına amiinn diyorum.. Rabbim ömrümüzün de ölümümüzün de hayırlısını nasip etsin inşaallah..
O'nun celle celaluhu razı olduğu kullardan olmamız duasıyla inşaallah..

Amiiinn kardeşim.. İnşaallah.. Rabbim razı olsun..Rabbim yolundan, rızasından ayırmasın inşallah..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Her nefis ölümü tadıcıdır. Biz sizi, şerle de, hayırla da deneyerek imtihan ediyoruz ve siz bize döndürüleceksiniz.

Enbiya - 35

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt