Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

farklı bir dua kardeşliği.... (4 Kullanıcı)

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Listede Adi Yazili Arkadaşlar Hepiniz Hakkinizi Helal Edin Lütfen Ben Dün Saat 21:00 De Evde Olamadim Iş Dolayisiyla.sadece Içimden Geçirebildim özür Dilerim Hepinizden

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Listede Adi Yazili Arkadaşlar Hepiniz Hakkinizi Helal Edin Lütfen Ben Dün Saat 21:00 De Evde Olamadim Iş Dolayisiyla.sadece Içimden Geçirebildim özür Dilerim Hepinizden

SELAMÜN ALEYKÜM
Değerli kardeşim helal olsun insanlık hali olur böyle şeyler hergün saat 21:00 de her zaman müsait olamayız bende bi kaç kere 21:00 den sonra dua ettim iş hali ev hali çocukdu derken zaman çok çobuk geçiyo üzülme gönüllerimiz bir Allah c.c. herkesten razı olsun selametle

mavicik

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar bende dualariniza ozurumden dolayi katilamadim hakkinizi helal edin nolur

allah razi olsun sizlerden

zeynep1975

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli Geceler Dua Kardeslerim Hakkinizi Helal Edin Ben Işlerden Ve Sikintilarimdan Dolayi Dua Saatlerinde Aranizda Olamiyorum Disarda Oluyorum Ama Hep O Saatte Dualara Giyabende Olsa Katilip Amin Diyorum Halen Sikintilarimi Atamadim Kurtulamadim Inanin Cok Dardayim Ne Olur Allah Rizasi Icin Dualarinizi Eksik Etmeyin Allah Hayirli Kapilar Acsin Inşallah Ne Muradiniz Ve Dileginiz Varsa Rabbim Tez Zamanda Yardimciniz Olsun Cümlenizin Amin Amin Amin

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar hepiniz hakkınızı hela edin ben dün akşam dua satini kaçırdım 9:20 yaptım geciktim 20 dakika hakkınızı helal edin selametle

gul kokusu

Kayıtlı Kullanıcı
isranur canım rüyamda paranı alıp rahatlıyordun. seni çok huzurlu gördüm. inşallah darısı bu dünyada. sibelde gidince tek kaldın, üzülüyorum sanada. ben zaten tekdim. alıştım ben. inşallah bizde tez zamanda buluruz gönlümüzün muradını canım. bende tırlattım bugünlerde iyice. herkese çatıyorum bende. kavgalıyız evdekilerle. napıcam bilmiyorum. rabbim benim yaptıklarıma göre değil kendi lütfuyla merhametiyle muamele etsin. yoksa halim nice olur.. :(

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Amin Inşallah Alir çikarim Marttada Burdayim Baksana Alamadim Daha.
Sibelin O Iş Bitti Geçen Hafta Msn Açamiyorum Anlatirim Sana.bugün Görüşücez Inşallah Sibelle

gul kokusu

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Amin Inşallah Alir çikarim Marttada Burdayim Baksana Alamadim Daha.
Sibelin O Iş Bitti Geçen Hafta Msn Açamiyorum Anlatirim Sana.bugün Görüşücez Inşallah Sibelle
hadi ya neden bitti. bana mail atsana canım. içinden geçen herşeyi yaz. seninle konuşmak iyi geliyo bana. kendine iyi bak. unutma mail bekliyorum senden..

mavicik

Kayıtlı Kullanıcı
Elhamdülillahi Rabbil'âlemîn. Essalâtü vesselâmü alâ resûlinâ Muhammedin ve Âlihî ve Sahbihî ecma'în

EYY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL BUYURDUĞUN DUALARA DAHİL EYLE YARABBİM BİZLERE YAŞADIĞIMIZ SIKINTILARA KARŞI DAYANACAK SABIR GÜÇ VER YARABBİM.BİZLERİ NASİBİZİMİZ OLMAYAN İŞLERİN PEŞİNDEN KOŞTURTMA YARABBİM.ÜLKEMİZİ İÇ VE DIŞ DÜŞMANLARDAN KORU YARABBİM AMİN

Subhane rabbike rabbil izzeti amma yesifun velham-dülillahi rabbil alemin EL FATİHA

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt