Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

farklı bir dua kardeşliği.... (1 Kullanıcı)

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
............................................................................................

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Elif Yukarda Yazdiği Sildim Sana Yazmiştim Görduysende Dikkate Alma Açtim çünkü

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

ALLAHIM HABİBİN MUHAMMED HÜRMETİNE ONUN EHLİBEYTİ VE ASHABI HÜRMETİNE KENDİLERİNDEN RAZI OLDUĞUN TERTEMİZ YAKINLARI VE YOLUNDA OLANLAR HÜRMETİNE ŞU ANDA SANA EL AÇIP YALVARIYORUZ BİLEREK BİLMEYEREK İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLAR İÇİN BİZİ AFFET BİZLERİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRME YARABBİM

HÜSNA KARDEŞİMİZİN ABLASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE NAKLİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM
BÜTÜN HASTANEDE ŞİFA BEKLEYEN ÜMMETİ MUHAMMEDİN SAĞLIĞINA KAVUŞUP YAKINLARINA SABIR VER YARABBİM

İLKNUR KARDEŞİMİZİN İŞYERİNDEN PARASINIDA ALIP ÇIKMASI İÇİN VE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENiP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI ,BABASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

GÜL KARDEŞİMİZİN ABLASINA HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI
İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SİBEL KARDEŞİMİZE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SEZEN KARDEŞİMİZE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

ELİF KARDEŞİMİZİN ŞU ANDA BULUNDUĞU SIKINTILARDAN KURTARIP FERAHA ÇIKMASI İÇİN KORAYLA HAYIRLISIYLA EVLENMELERİ İÇİN HAYIRSIZSA KENDİSİNE Bİ SOĞUKLUK GELMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

FATOŞ KARDEŞİMİZİN HAYIRLISIYLA YENİ TAŞINACAĞI MUHİTTE KOMŞULARININ İYİ DÜRÜST İNSANLAR OLMASI İÇİN VE OĞLU ONURCANIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

EBRU KARDEŞİMİZE TEZ ZAMAN İÇİNDE HER BAKIMDAN HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞIP HUZUR BULMASI İÇİN (EĞER AKLINDAKİ KİŞİ HAYIRLI İSE ONUNLA EVLENMESİ DEĞİLSE HAYIRLI OLAN BİRİYLE EVLENMESİ), AİLESİNİN DE HUZUR BULMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

DERYA KARDEŞİMİZİN NİŞANLISININ VE KARDEŞİNİN HİDAYETE ERMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SELMA KARDEŞİMİZİN TEZ ZAMANDA HAYILISIYLA YAŞARA KAVUŞMASI VE HER İKİ AİLENİNDE KABUL ETMESİNİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

RÜYAM3 KARDEŞİMİZİ İÇİNDE BULUNDUĞU SIKINTILARDAN TEZ ZAMAN İÇİNDE FERAHA ÇIKMASI HAYIRLISIYLA EŞİYLE BARIŞIP YUVASINI TEKRAR KURMALARI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

NEVİN2007 KARDEŞİMİZİN OĞLUNUN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI ,SIKINTILARININ BİTİP FERAHA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM ONUNDA BİR EV SAHİBİ OLMASINI NASİP EYLE YARABBİM

ZEYNEP 1975 KARDEŞİMİZİ İÇİNDE BULUNDUĞU SIKINTIDAN TEZ ZAMAN İÇİNDE ÇIKARTIP BORÇLARINI ÖDEMESİNİ NASİP EYLE YARABBİM

MAVİCİK KARDEŞİMİZİN ABLASININ SAĞLIĞINA KAVUŞUP ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE MUTLU OLMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SİBEL KARDEŞİMİZE ZİHİN AÇIKLIĞI VERİP İLERDE MESLEK SAHİBİ OLMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

MUDİR KARDEŞİMİZE HAYIRLI BİR EŞ VE İŞ NASİP EYLE YARABBİM

HATİCE İSLAM KARDEŞİMİZİN BORÇLARINI HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE ÖDEME KOLAYLIĞI VER YARABBİM

CERENNURUM BENİMDE KARDEŞİM MESUT UN BORÇLARININ BİR ŞEKİLDE HAYIRLISIYLA ÖDEME KOLAYLIĞI VER RABBİM

AMİN AMİN AMİN

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

ALLAHIM HABİBİN MUHAMMED HÜRMETİNE ONUN EHLİBEYTİ VE ASHABI HÜRMETİNE KENDİLERİNDEN RAZI OLDUĞUN TERTEMİZ YAKINLARI VE YOLUNDA OLANLAR HÜRMETİNE ŞU ANDA SANA EL AÇIP YALVARIYORUZ BİLEREK BİLMEYEREK İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLAR İÇİN BİZİ AFFET BİZLERİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRME YARABBİM

HÜSNA KARDEŞİMİZİN ABLASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE NAKLİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM
BÜTÜN HASTANEDE ŞİFA BEKLEYEN ÜMMETİ MUHAMMEDİN SAĞLIĞINA KAVUŞUP YAKINLARINA SABIR VER YARABBİM

İLKNUR KARDEŞİMİZİN İŞYERİNDEN PARASINIDA ALIP ÇIKMASI İÇİN VE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENiP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI ,BABASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

GÜL KARDEŞİMİZİN ABLASINA HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI
İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SİBEL KARDEŞİMİZE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SEZEN KARDEŞİMİZE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

ELİF KARDEŞİMİZİN ŞU ANDA BULUNDUĞU SIKINTILARDAN KURTARIP FERAHA ÇIKMASI İÇİN KORAYLA HAYIRLISIYLA EVLENMELERİ İÇİN HAYIRSIZSA KENDİSİNE Bİ SOĞUKLUK GELMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

FATOŞ KARDEŞİMİZİN HAYIRLISIYLA YENİ TAŞINACAĞI MUHİTTE KOMŞULARININ İYİ DÜRÜST İNSANLAR OLMASI İÇİN VE OĞLU ONURCANIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

EBRU KARDEŞİMİZE TEZ ZAMAN İÇİNDE HER BAKIMDAN HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞIP HUZUR BULMASI İÇİN (EĞER AKLINDAKİ KİŞİ HAYIRLI İSE ONUNLA EVLENMESİ DEĞİLSE HAYIRLI OLAN BİRİYLE EVLENMESİ), AİLESİNİN DE HUZUR BULMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

DERYA KARDEŞİMİZİN NİŞANLISININ VE KARDEŞİNİN HİDAYETE ERMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SELMA KARDEŞİMİZİN TEZ ZAMANDA HAYILISIYLA YAŞARA KAVUŞMASI VE HER İKİ AİLENİNDE KABUL ETMESİNİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

RÜYAM3 KARDEŞİMİZİ İÇİNDE BULUNDUĞU SIKINTILARDAN TEZ ZAMAN İÇİNDE FERAHA ÇIKMASI HAYIRLISIYLA EŞİYLE BARIŞIP YUVASINI TEKRAR KURMALARI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

NEVİN2007 KARDEŞİMİZİN OĞLUNUN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI ,SIKINTILARININ BİTİP FERAHA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM ONUNDA BİR EV SAHİBİ OLMASINI NASİP EYLE YARABBİM

ZEYNEP 1975 KARDEŞİMİZİ İÇİNDE BULUNDUĞU SIKINTIDAN TEZ ZAMAN İÇİNDE ÇIKARTIP BORÇLARINI ÖDEMESİNİ NASİP EYLE YARABBİM

MAVİCİK KARDEŞİMİZİN ABLASININ SAĞLIĞINA KAVUŞUP ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE MUTLU OLMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SİBEL KARDEŞİMİZE ZİHİN AÇIKLIĞI VERİP İLERDE MESLEK SAHİBİ OLMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

HATİCE İSLAM KARDEŞİMİZİN BORÇLARINI HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE ÖDEME KOLAYLIĞI VER YARABBİM

CERENNURUM KARDEŞİMİZİN KARDEŞİ MESUTUN BORÇLARINI HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE ÖDEME KOLAYLIĞI VER RABBİM

AMİNN

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
BUARADA BEN YURTDIŞINDAYIM VE SAATLERİMİZ UYUŞMUYOR MESELA ŞUAN KİMSE ONLİNE DEĞİL İYİSİMİ BANA BİR AYRICALIK TANIYIN BEN ŞİMDİ BURDA LİSTEYE EKLİ KARDEŞLERİM İÇİN DUAMI EDİYORUM.

Ey Allemlerin yaratıcısı, düzenleyicisi ve koruyucusu olan yüce rabbim; burada bulunan gönül birliği yapmış kardeşlerimin varsa hastalıkları ve sevdiklerinin hastalıklarının şifası için, varsa hayırlı bir iş isteyen ve sevdiklerinin hayırlı bir işi, varsa hayırlı bir eş ve sevdikleri içinde hayırlı eşler ve evlilikler nasip eyle. Hz. Muhammed (s.a.v)' in yüzü suyu hürmetine ettiğimiz duaları izzeti dergahında kabul eyle. Şüphesiz ki biz sana muhtacız bizi muvaffak eyle. Amin.

AMİN MUDİR KARDEŞİM.HAYIRLI CUMALAR

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli Günler

Listede Adi Yazili Kardeşlerim Ben Listenin En Sonki Halinin çiktisini Aliyorum.hepimiz Alip Bu Mübarek Gündede Saat 21:00 De Duamizi Yapalim Inşallah.

mavicik

Kayıtlı Kullanıcı
su mubarek cuma hurmetine dualarimiz insallah kabul olur

amin amin amin

mavicik

Kayıtlı Kullanıcı
allah kabul etsinn dualarimizla bulustuk insallah rabbim tez zamanda hastalara sifa verir evleneceklere kismet kimin ne muradi varsa hepsinii hayirlisiyla rabbim erdirsin

zeynep1975

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli Cuma Aksami Dua Dostlari Dünkü Dualarimizdan Sonra Inanin Rabbim Bir Işik Nasip Etti Devami Icin Dualarinizi Eksik Etmeyin Hepinizden Allah Razi Olsun Tüm Mümin Kardeslerimin Ne Istekleri Muradlari Varsa Rabbim Tez Zamanda Yardim Etsin Aminnnnnnnn

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim beni aranıza kabul eder misiniz...daha önce yazacaktım ama fırsatım olmadı...bugüne kısmetmiş...sanırım herkes duasını yazıyor ve saat 21.00 hep beraber Yüce MEVLAya el açıyoruz...benim de RABBİMden muradım bazı arkadaşların olduğu gibi hayırlı bir kısmet...(aydın) Benide eklerseniz çok sevineceğim...ALLAHım gönlümüzden geçirdiğimiz fakat dillendiremediğimiz bütün hayırlı muradlarımızı nasip eder inşaallah...selametle kalınız...

gul kokusu

Kayıtlı Kullanıcı
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

İÇİN YARDIM ET YARABBİM

CERENNURUM BENİMDE KARDEŞİM MESUT UN BORÇLARININ BİR ŞEKİLDE HAYIRLISIYLA ÖDEME KOLAYLIĞI VER RABBİM

İM-MUSLİM KARDEŞİMİZE HAYIRLI BİR EVLİLİK İÇİN YARDIM ET YARABBİM...

AMİN AMİN AMİN

gul kokusu

Kayıtlı Kullanıcı
Listemizin Son Hali.. Rabbim Kabul Eylesin. Ben şimdi çikti Aliyorum..

nurdankaya

Kayıtlı Kullanıcı
ne olur benide dualarınıza dahil edin
çok büyükbir sıkıntım var.
ne olur unutmayın

Allah dualarımızı kabul etsin
amin

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim beni aranıza kabul eder misiniz...daha önce yazacaktım ama fırsatım olmadı...bugüne kısmetmiş...sanırım herkes duasını yazıyor ve saat 21.00 hep beraber Yüce MEVLAya el açıyoruz...benim de RABBİMden muradım bazı arkadaşların olduğu gibi hayırlı bir kısmet...(aydın) Benide eklerseniz çok sevineceğim...ALLAHım gönlümüzden geçirdiğimiz fakat dillendiremediğimiz bütün hayırlı muradlarımızı nasip eder inşaallah...selametle kalınız...[/QUOT

inş tez zamanda hayırlı birini bulursunuz.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
İstiklal Marşı

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.

Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilâl!
Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celâl?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helâl...
Hakkıdır, Hakk’a tapan, milletimin istiklâl!

Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddım var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar,
“Medeniyet!” dediğin tek dişi kalmış canavar?

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın.
Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.
Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın...
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.

Bastığın yerleri “toprak!” diyerek geçme, tanı:
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.

Ruhumun senden, İlâhî, şudur ancak emeli:
Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.
Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.

O zaman vecd ile bin secde eder-varsa-taşım,
Her cerihamdan, ilâhî, boşanıp kanlı yaşım,
Fışkırır ruh-ı mücerret gibi yerden naşım;
O zaman yükselerek arşa değer belki başım.

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl:
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, Hakk’a tapan, milletimin istiklâl
Mehmet Akif ERSOY

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim beni aranıza kabul eder misiniz...daha önce yazacaktım ama fırsatım olmadı...bugüne kısmetmiş...sanırım herkes duasını yazıyor ve saat 21.00 hep beraber Yüce MEVLAya el açıyoruz...benim de RABBİMden muradım bazı arkadaşların olduğu gibi hayırlı bir kısmet...(aydın) Benide eklerseniz çok sevineceğim...ALLAHım gönlümüzden geçirdiğimiz fakat dillendiremediğimiz bütün hayırlı muradlarımızı nasip eder inşaallah...selametle kalınız...[/QUOT

inş tez zamanda hayırlı birini bulursunuz.

ALLAH razı olsun kardeşim...ALLAHım herkesin muradlarını kabul buyursun...ALLAHa emanet olunuz...hayırlı akşamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt