Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

farklı bir dua kardeşliği.... (3 Kullanıcı)

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli Cuma Aksami Dua Dostlari Dünkü Dualarimizdan Sonra Inanin Rabbim Bir Işik Nasip Etti Devami Icin Dualarinizi Eksik Etmeyin Hepinizden Allah Razi Olsun Tüm Mümin Kardeslerimin Ne Istekleri Muradlari Varsa Rabbim Tez Zamanda Yardim Etsin Aminnnnnnnn

SELEMIN ALEYKÜM ALLAH SIKINTINIZDAN SİZİ BİR AN ÖNCE KURTARSIN TABİKİ DUA EDERİZ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.

BORÇ SIKINTISINDAN KURTARAN VE BORÇ ÖDEMEYİ KOLAYLAŞTIRAN YENİ KAPILARI AÇAN DUA

"Allahümme inni eüzü bike minel aczi vel keseli ve eüzü bike minelcübni velbuhli ve eüzü bike min ğalebet'd deyni ve kahrirricalli"

MANASI ) Ey Allah'ım! Elem ve Şaşkınlık halinden acizlik ve bıtkınlıktan korkaklık ve cimrilikten borcun kendimi alt etmesinden insanların nefsimi kullanmaya çalışmasından ve kahrından sana sığınırım.

Hz Peygamber (S.A.V.)' imiz bir gün ensardan Ebu Umame 'nin mescitte çok sıkıntılı bir halde oturduğunu görüp ona sorar:

- Ey Ebu Umame ! Namaz vakti değil mescitte böyle ne dalgınlık ne yapıyorsun ?

Ebu Umame ;

- Çok Borcum var, sıkıntıdayım , dardayım, dedi

Hz Resul , O'na şöyle buyurdu:

- Sana bir dua öğreteyim ki Yüce Rabbim gamını gidersin borcunu ödeme kapısı açsın bu duayı sabah akşam oku Hz Peygamber daha sonra yukarıdaki duayı Ebu Umame'ye öğretti.

SİZDE BU DUAYI OKUYUN İNŞ RABBİM SİZİNDE DUANIZI KABUL EDER SIKINTINIZDAN BİR AN ÖNCE KURTULMANIZI SAĞLAR. HER ŞEYİN BİR SEBEBİ HER SEBEBİN BİR YARADANI VARDIR.

imported_HIRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

ALLAHIM HABİBİN MUHAMMED HÜRMETİNE ONUN EHLİBEYTİ VE ASHABI HÜRMETİNE KENDİLERİNDEN RAZI OLDUĞUN TERTEMİZ YAKINLARI VE YOLUNDA OLANLAR HÜRMETİNE ŞU ANDA SANA EL AÇIP YALVARIYORUZ BİLEREK BİLMEYEREK İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLAR İÇİN BİZİ AFFET BİZLERİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRME YARABBİM

HÜSNA KARDEŞİMİZİN ABLASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE NAKLİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM
BÜTÜN HASTANEDE ŞİFA BEKLEYEN ÜMMETİ MUHAMMEDİN SAĞLIĞINA KAVUŞUP YAKINLARINA SABIR VER YARABBİM

İLKNUR KARDEŞİMİZİN İŞYERİNDEN PARASINIDA ALIP ÇIKMASI İÇİN VE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENiP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI ,BABASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

GÜL KARDEŞİMİZİN ABLASINA HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI
İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SİBEL KARDEŞİMİZE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SEZEN KARDEŞİMİZE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

ELİF KARDEŞİMİZİN ŞU ANDA BULUNDUĞU SIKINTILARDAN KURTARIP FERAHA ÇIKMASI İÇİN KORAYLA HAYIRLISIYLA EVLENMELERİ İÇİN HAYIRSIZSA KENDİSİNE Bİ SOĞUKLUK GELMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

FATOŞ KARDEŞİMİZİN HAYIRLISIYLA YENİ TAŞINACAĞI MUHİTTE KOMŞULARININ İYİ DÜRÜST İNSANLAR OLMASI İÇİN VE OĞLU ONURCANIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

EBRU KARDEŞİMİZE TEZ ZAMAN İÇİNDE HER BAKIMDAN HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞIP HUZUR BULMASI İÇİN (EĞER AKLINDAKİ KİŞİ HAYIRLI İSE ONUNLA EVLENMESİ DEĞİLSE HAYIRLI OLAN BİRİYLE EVLENMESİ), AİLESİNİN DE HUZUR BULMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

DERYA KARDEŞİMİZİN NİŞANLISININ VE KARDEŞİNİN HİDAYETE ERMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SELMA KARDEŞİMİZİN TEZ ZAMANDA HAYILISIYLA YAŞARA KAVUŞMASI VE HER İKİ AİLENİNDE KABUL ETMESİNİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

RÜYAM3 KARDEŞİMİZİ İÇİNDE BULUNDUĞU SIKINTILARDAN TEZ ZAMAN İÇİNDE FERAHA ÇIKMASI HAYIRLISIYLA EŞİYLE BARIŞIP YUVASINI TEKRAR KURMALARI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

NEVİN2007 KARDEŞİMİZİN OĞLUNUN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI ,SIKINTILARININ BİTİP FERAHA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM ONUNDA BİR EV SAHİBİ OLMASINI NASİP EYLE YARABBİM

AMİN

S.a Eğer Allah içini daraltacak bir sıkıntı verirse ondan başka feraha çıkartacak yoktur.Bir hayırda dilemişse sana onu geri çevirecekte yoktur o kullarından dilediğine fazlını verir o gafur ve rahiymdir.GÜÇ BİLEĞİNİZDE YADA BEYNİNİZDE DEĞİLDİR GÜÇ YARATICINIZA YÖNELEN ÇARESİZLİĞİNİZDEDİR,KALBİNİZİN TEMİZLİĞİNDE VE İSTEKLERİNİZİN İÇTEN OLMASINDAN GİZLİDİR... DUA İLE

imported_HIRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

ALLAHIM HABİBİN MUHAMMED HÜRMETİNE ONUN EHLİBEYTİ VE ASHABI HÜRMETİNE KENDİLERİNDEN RAZI OLDUĞUN TERTEMİZ YAKINLARI VE YOLUNDA OLANLAR HÜRMETİNE ŞU ANDA SANA EL AÇIP YALVARIYORUZ BİLEREK BİLMEYEREK İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLAR İÇİN BİZİ AFFET BİZLERİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRME YARABBİM

HÜSNA KARDEŞİMİZİN ABLASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE NAKLİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM
BÜTÜN HASTANEDE ŞİFA BEKLEYEN ÜMMETİ MUHAMMEDİN SAĞLIĞINA KAVUŞUP YAKINLARINA SABIR VER YARABBİM

İLKNUR KARDEŞİMİZİN İŞYERİNDEN PARASINIDA ALIP ÇIKMASI İÇİN VE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENiP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI ,BABASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

GÜL KARDEŞİMİZİN ABLASINA HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI
İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SİBEL KARDEŞİMİZE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SEZEN KARDEŞİMİZE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

ELİF KARDEŞİMİZİN ŞU ANDA BULUNDUĞU SIKINTILARDAN KURTARIP FERAHA ÇIKMASI İÇİN KORAYLA HAYIRLISIYLA EVLENMELERİ İÇİN HAYIRSIZSA KENDİSİNE Bİ SOĞUKLUK GELMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

FATOŞ KARDEŞİMİZİN HAYIRLISIYLA YENİ TAŞINACAĞI MUHİTTE KOMŞULARININ İYİ DÜRÜST İNSANLAR OLMASI İÇİN VE OĞLU ONURCANIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

EBRU KARDEŞİMİZE TEZ ZAMAN İÇİNDE HER BAKIMDAN HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞIP HUZUR BULMASI İÇİN (EĞER AKLINDAKİ KİŞİ HAYIRLI İSE ONUNLA EVLENMESİ DEĞİLSE HAYIRLI OLAN BİRİYLE EVLENMESİ), AİLESİNİN DE HUZUR BULMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

DERYA KARDEŞİMİZİN NİŞANLISININ VE KARDEŞİNİN HİDAYETE ERMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SELMA KARDEŞİMİZİN TEZ ZAMANDA HAYILISIYLA YAŞARA KAVUŞMASI VE HER İKİ AİLENİNDE KABUL ETMESİNİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

RÜYAM3 KARDEŞİMİZİ İÇİNDE BULUNDUĞU SIKINTILARDAN TEZ ZAMAN İÇİNDE FERAHA ÇIKMASI HAYIRLISIYLA EŞİYLE BARIŞIP YUVASINI TEKRAR KURMALARI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

NEVİN2007 KARDEŞİMİZİN OĞLUNUN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI ,SIKINTILARININ BİTİP FERAHA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM ONUNDA BİR EV SAHİBİ OLMASINI NASİP EYLE YARABBİM

AMİN

S.A İSRANUR BÖYLE BİR DUAYA VESİLE OLDUĞUN İÇİN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN RABBİM SENİ HİÇBİR ZAMAN DARDA KOYMASIN YAPTIĞIN HER İŞİ ATTIĞIN HER ADIMI ALDIĞIN HER KARARI HAYIRLARA ÇEVİRSİN VE KENDİ KATINDAN İYİLİKLER GÜZELLİKLER NASİP EYLESİN ALLAH'IN SELAMETİ ÜZERİNE OLSUN ...

imported_HIRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim beni aranıza kabul eder misiniz...daha önce yazacaktım ama fırsatım olmadı...bugüne kısmetmiş...sanırım herkes duasını yazıyor ve saat 21.00 hep beraber Yüce MEVLAya el açıyoruz...benim de RABBİMden muradım bazı arkadaşların olduğu gibi hayırlı bir kısmet...(aydın) Benide eklerseniz çok sevineceğim...ALLAHım gönlümüzden geçirdiğimiz fakat dillendiremediğimiz bütün hayırlı muradlarımızı nasip eder inşaallah...selametle kalınız...

RABBİM İKİ CİHAN SAADETİ NASİP EDECEK BİRİNİ NASİP ETSİN PİŞMANLIK VERMESİN KARDEŞİM

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. kardeşlerim ismim sibel sizden derslerimde başarılı olup güzel bi meslek sahibi olmam için hayırlısıyla dua etmenizi istiyorum....slm ve dua ile...

rabbim hayırlısıyla kazanmanızı hayırlı işlere girmenizi nasip eder inş dua ile iyi akşamlar

imported_HIRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Allla rızası icin arkadaslar işlerimden dolayı cok dara düstüm evliliğim bile tehlikeye girdi tefeciler tehdit ediyor ne olur allah rızası icin bana dua edin cok acil ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun aminnnnnnnn

Allah'a güvendim bana yeter tanrı yoktur o vardır ki ben ona bağlanıp işimi ona bıraktım o arşın azim rabbidir. duasını sabah akşam oku Rabbim seni tez zamanda selamete çıkarsın

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Cok Guzel Bir Form Acmişsiniz
Allah Sizden Razi Olsun
şu An Tek Tek Okumaya Calişiyorum
Ne Cok Derdi Olan Varmiş Halbuki Bir Tek Benmiyim Derdim Onceleri Dertsiz Kul Yokmuş Meğer
Allah Yardimcimiz Olsun
Allah Razi Olsun Amin

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Cok Guzel Bir Form Acmişsiniz
Allah Sizden Razi Olsun
şu An Tek Tek Okumaya Calişiyorum
Ne Cok Derdi Olan Varmiş Halbuki Bir Tek Benmiyim Derdim Onceleri Dertsiz Kul Yokmuş Meğer
Allah Yardimcimiz Olsun
Allah Razi Olsun Amin

EVET GERÇEKTEN HER KEZİN ÇOK DERDİ VAR KİMİNİN BİR HASTASI VAR KİMİ BİR YAKININI KAYBETMİŞ KİMİNİN EVLADI HAYIRSIZ KİMİN BORCU VAR KİMİNİN GÖNÜL DERDİ VAR HERKEZİN BİR SIKINTISI VAR RABBİM BU SİTEDEKİ HERKEZİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM DARDA BIRAKMASIN KİMSEYİ SELAMETLE

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Guzel Kardeşim
Allah Cümlenizden Razi Olsun
Allaha Emanet Olun

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM İKİ CİHAN SAADETİ NASİP EDECEK BİRİNİ NASİP ETSİN PİŞMANLIK VERMESİN KARDEŞİM

ALLAH razı olsun kardeşim...ALLAHım hepimizin gönlümüzden geçiripde dillendiremediklerimiz bütün muradlarımızı kabul eylesin...

"ALLAHım bana öyle bir eş verki beraber senin yolunda yürüyelim...bana öyle evlatlar nasip etki senin yolunda büyüteyim...ALLAHım beni hayırlara erdir...amin amin...

selametle kalınız kardeşim...

mavicik

Kayıtlı Kullanıcı
isranurr´isimli üyeden Alıntı
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

İÇİN YARDIM ET YARABBİM

MAVICIK KULUNUN ABLASININDA SAGLIGINA KAVUSUP 3 YAVRUSUYLA YALNIZ BASINA VERDIGI HAYAT MUCADELESINDE RABBIM KOLAYLIKLAR VERSIN TEZ ZAMANDA BUTUN SIKINTILARINI GIDERSIN

AMİN

S.A İSRANUR BÖYLE BİR DUAYA VESİLE OLDUĞUN İÇİN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN RABBİM SENİ HİÇBİR ZAMAN DARDA KOYMASIN YAPTIĞIN HER İŞİ ATTIĞIN HER ADIMI ALDIĞIN HER KARARI HAYIRLARA ÇEVİRSİN VE KENDİ KATINDAN İYİLİKLER GÜZELLİKLER NASİP EYLESİN ALLAH'IN SELAMETİ ÜZERİNE OLSUN ...

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

İÇİN YARDIM ET YARABBİM

ZEYNEP 1975 KARDEŞİMİZİ İÇİNDE BULUNDUĞU SIKINTIDAN TEZ ZAMAN İÇİNDE ÇIKARTIP BORÇLARINI ÖDEMESİNİ NASİP EYLE YARABBİM

MAVİCİK KARDEŞİMİZİN ABLASININ SAĞLIĞINA KAVUŞUP ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE MUTLU OLMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SİBEL KARDEŞİMİZE ZİHİN AÇIKLIĞI VERİP İLERDE MESLEK SAHİBİ OLMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

MUDİR KARDEŞİMİZE HAYIRLI BİR EŞ VE İŞ NASİP EYLE YARABBİM

HATİCE İSLAM KARDEŞİMİZİN BORÇLARINI HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE ÖDEME KOLAYLIĞI VER YARABBİM

CERENNURUM BENİMDE KARDEŞİM MESUT UN BORÇLARININ BİR ŞEKİLDE HAYIRLISIYLA ÖDEME KOLAYLIĞI VER RABBİM

İM-MUSLİM KARDEŞİMİZE HAYIRLI BİR EVLİLİK İÇİN YARDIM ET YARABBİM...

AMİN AMİN AMİN

BİR ÜŞTTEKİ LİSTEDE BENİM ADIN YOK

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
Cerrenur Kardeşim Var Altta Bakin Eklenmişsiniz Allaha Emanet Olun Selametle

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
benim adımıda eklermisiniz
sevdiğim insan benim için hayırlı olsun işimde ve okulumda başırılı olmak aileme huzur dolması için inşallah

hane

Kayıtlı Kullanıcı
Mevlam Hastalarina şifa Dertlilerine Deva Borçlularina Eda Nasip Etsin.iş Isteyenlere Hayirli Işler Eş Isteyenlere Hayirli Eşler Nasip Etsin.amin Amin Amin.

sevçiçek

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı günler kardeşim benim içinde dua ederseniz çok sevinirim benim istegim ailemin sıkıntıdan kurtulup refaha çıkması benimde hayırlı bir kısmetimin çıkıp yuva kurmam için önce rabbimden sonra sizlerin duasını istiyorum ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı günler kardeşim benim içinde dua ederseniz çok sevinirim benim istegim ailemin sıkıntıdan kurtulup refaha çıkması benimde hayırlı bir kısmetimin çıkıp yuva kurmam için önce rabbimden sonra sizlerin duasını istiyorum ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE

inş aileniz tez zamanda feraha çıkar sizin içinde rabbim iki cihan sadeti nasip etsin dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt