Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

farklı bir dua kardeşliği.... (2 Kullanıcı)

gul kokusu

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili arkadaşlarım. isranur kardeşimin beni bilgilendirmesiyle bu konuyu açtım. amacımız derdi sıkıntısı olan kardeşlerimizle birlikte burada toplanıp bir liste oluşturmak ve hergün aynı saattte birbirimiz için dua etmek. listemize ismimizi ve dileğimizi yazıyoruz. biz akşam 21.00 saatini arkadaşlarımızla uygun bulduk. eğer sizin içinde uygunsa kardeşlerim, bir arada toplanıp bu güzelliği gerçekleştirelim. yağmur dualarıda aynı anda ve gönül birliğiyle yapıldığı kabul olmakta. biz de birbirimiz için ettiğimiz dualar ve aynı saattte yaradanın karşısında bulunmamız dolayısıyle inşallah hepimiz hayırlı duası kabul olucak. ben canı gönülden inanıyorum. lütfen sizde inanın. unutmayın duaının kabul olma şartlarından biri de inanarak yapılması. hepinizi bekliyorum gönül dostlarım...

gul kokusu

Kayıtlı Kullanıcı
LİSTEMİZ

HÜSNA BLASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI NAKLİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN
BÜTÜN HASTANEDE ŞİFA BEKLEYEN ÜMMETİ MUHAMMEDİN SAĞLIĞINA KAVUŞUP YAKINLARINA SABIR VERMESİ

İLKNUR:İŞYERİNDEN PARASINIDA ALIP ÇIKMASI HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENiP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI BABASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI

GÜL: ABLASINA HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI

SİBEL: H AYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI

ESEN: H AYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI

ELİF: KORAYINDA ELİFİ ÇOK SEVMESİ HAYIRLISIYLA EVLENMELERİ.EĞER HAYIRSIZSA ELİFİN ONDAN SOĞUMASI

FATOŞ AYIRLISIYLA YENİ TAŞINACAĞI MUHİTTE KOMŞULARININ İYİ DÜRÜST İNSANLAR OLMASI OĞLU ONURCANIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI

EBRU: TEZ ZAMANDA HER BAKIMDAN HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞIP HUZUR BULMASI(EĞER AKLINDAKİ KİŞİ HAYIRLI İSE ONUNLA EVLENMESİ DEĞİLSE HAYIRLI OLAN BİRİYLE EVLENMESİ), AİLESİNİN DE HUZUR BULMASI..

DERYA:EŞİNİN VE KARDEŞİNİN HİDAYETE ERMESİ İÇİN

SELMA :YAŞARA KAVUŞMAK İÇİN
RÜYAM3: EŞİMLE HAKKIMDA HAYIRLI İSE BARIŞIP YUVAMA KAVUŞMAK.

NEVİN2007: oglumun saglıgına kavuşması için ,sıkıntılarımın bitip feraha kavuşmam için,ve evimin olması için tüm sevdiklerimin dileklerinin olması için,

gul kokusu

Kayıtlı Kullanıcı
Katilmak Isteyen Arkadaşlarim Adinizi Dileğinizi Yazip Kendinizi Listeye Ekleyin Lütfen. Rabbim Yer Ve Yardimcimiz Olsun. Bu Zor Zamanlarimizdan Biran önce Feraha çikarsin Inşallah...

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞIM ÇOK İYİ BİR FİKİR DÜŞÜNMÜŞÜN ALLAH RAZI OLSUN HEP,MİZİN DUAYA İHTİYACI VAR İHŞALLAH ETTİGİMİZ DUALAR ÖNCE ALLAHIN YARDIMI İLE SONRA BİZ KULLARININ DUALARI İLE rabbim kabul etsin ben de katılıyorum önce oglumun saglıgına kavuşması için ,sıkıntılarımın bitip feraha kavuşmam için,ve evimin olması için tüm sevdiklerimin dileklerinin olması için, duacıyım benide listeye alırmısınız ben nasıl alındıgını bilmiyorum hayırlı günler kardeşlerim.

gul kokusu

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞIM ÇOK İYİ BİR FİKİR DÜŞÜNMÜŞÜN ALLAH RAZI OLSUN HEP,MİZİN DUAYA İHTİYACI VAR İHŞALLAH ETTİGİMİZ DUALAR ÖNCE ALLAHIN YARDIMI İLE SONRA BİZ KULLARININ DUALARI İLE rabbim kabul etsin ben de katılıyorum önce oglumun saglıgına kavuşması için ,sıkıntılarımın bitip feraha kavuşmam için,ve evimin olması için tüm sevdiklerimin dileklerinin olması için, duacıyım benide listeye alırmısınız ben nasıl alındıgını bilmiyorum hayırlı günler kardeşlerim.
EKLEDİM KARDEŞİM ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH...

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

ALLAHIM HABİBİN MUHAMMED HÜRMETİNE ONUN EHLİBEYTİ VE ASHABI HÜRMETİNE KENDİLERİNDEN RAZI OLDUĞUN TERTEMİZ YAKINLARI VE YOLUNDA OLANLAR HÜRMETİNE ŞU ANDA SANA EL AÇIP YALVARIYORUZ BİLEREK BİLMEYEREK İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLAR İÇİN BİZİ AFFET BİZLERİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRME YARABBİM

HÜSNA KARDEŞİMİZİN ABLASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE NAKLİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM
BÜTÜN HASTANEDE ŞİFA BEKLEYEN ÜMMETİ MUHAMMEDİN SAĞLIĞINA KAVUŞUP YAKINLARINA SABIR VER YARABBİM

İLKNUR KARDEŞİMİZİN İŞYERİNDEN PARASINIDA ALIP ÇIKMASI İÇİN VE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENiP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI ,BABASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

GÜL KARDEŞİMİZİN ABLASINA HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI
İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SİBEL KARDEŞİMİZE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SEZEN KARDEŞİMİZE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

ELİF KARDEŞİMİZİN ŞU ANDA BULUNDUĞU SIKINTILARDAN KURTARIP FERAHA ÇIKMASI İÇİN KORAYLA HAYIRLISIYLA EVLENMELERİ İÇİN HAYIRSIZSA KENDİSİNE Bİ SOĞUKLUK GELMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

FATOŞ KARDEŞİMİZİN HAYIRLISIYLA YENİ TAŞINACAĞI MUHİTTE KOMŞULARININ İYİ DÜRÜST İNSANLAR OLMASI İÇİN VE OĞLU ONURCANIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

EBRU KARDEŞİMİZE TEZ ZAMAN İÇİNDE HER BAKIMDAN HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞIP HUZUR BULMASI İÇİN (EĞER AKLINDAKİ KİŞİ HAYIRLI İSE ONUNLA EVLENMESİ DEĞİLSE HAYIRLI OLAN BİRİYLE EVLENMESİ), AİLESİNİN DE HUZUR BULMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

DERYA KARDEŞİMİZİN NİŞANLISININ VE KARDEŞİNİN HİDAYETE ERMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SELMA KARDEŞİMİZİN TEZ ZAMANDA HAYILISIYLA YAŞARA KAVUŞMASI VE HER İKİ AİLENİNDE KABUL ETMESİNİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

RÜYAM3 KARDEŞİMİZİ İÇİNDE BULUNDUĞU SIKINTILARDAN TEZ ZAMAN İÇİNDE FERAHA ÇIKMASI HAYIRLISIYLA EŞİYLE BARIŞIP YUVASINI TEKRAR KURMALARI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

NEVİN2007 KARDEŞİMİZİN OĞLUNUN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI ,SIKINTILARININ BİTİP FERAHA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM ONUNDA BİR EV SAHİBİ OLMASINI NASİP EYLE YARABBİM

AMİN

zeynep1975

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Rizasi Icin Yardim Edin Tek Isteğim Dua

Allah Rizasi Icin Yardim Edin Tek Isteğim Dua

Allla rızası icin arkadaslar işlerimden dolayı cok dara düstüm evliliğim bile tehlikeye girdi tefeciler tehdit ediyor ne olur allah rızası icin bana dua edin cok acil ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun aminnnnnnnn

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Ben formu şimdi gördüm çok iyi yapmışsınız kardeşlerim Allah c.c. razı olsun dün saat 21:00 de dua mı ettim bundan sonrada devam edicem Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah Amin
Selametle Rabbime emanetsiniz

mavicik

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Dostlar Bende Ablamin Sagligi 3 Cocuguyla Beraber Hayat Mucadelesini Rabbimin Yardimiyla Kazanmasi Icin Dualarinizi Bekliyorum

Saat 21 De Dualarla Bulusalim

zeynep1975

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarda Niye Yokum

Dualarda Niye Yokum

Kardeslerim Niye Dualarima Cevap Gelmiyor Ben Bosunami Burda Dardayim Diyorum Yokmu Sesimi Duyan Allah Rizasi Icin Cok Dardayim Tek Istegim Dua Etmeniz

sibel_rs

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. kardeşlerim ismim sibel sizden derslerimde başarılı olup güzel bi meslek sahibi olmam için hayırlısıyla dua etmenizi istiyorum....slm ve dua ile...

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Güzel Hakan :hayirli Bir Eş Ve Evlilik Istiyorum Dualarinizla Inşaallah.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
BUARADA BEN YURTDIŞINDAYIM VE SAATLERİMİZ UYUŞMUYOR MESELA ŞUAN KİMSE ONLİNE DEĞİL İYİSİMİ BANA BİR AYRICALIK TANIYIN BEN ŞİMDİ BURDA LİSTEYE EKLİ KARDEŞLERİM İÇİN DUAMI EDİYORUM.

Ey Allemlerin yaratıcısı, düzenleyicisi ve koruyucusu olan yüce rabbim; burada bulunan gönül birliği yapmış kardeşlerimin varsa hastalıkları ve sevdiklerinin hastalıklarının şifası için, varsa hayırlı bir iş isteyen ve sevdiklerinin hayırlı bir işi, varsa hayırlı bir eş ve sevdikleri içinde hayırlı eşler ve evlilikler nasip eyle. Hz. Muhammed (s.a.v)' in yüzü suyu hürmetine ettiğimiz duaları izzeti dergahında kabul eyle. Şüphesiz ki biz sana muhtacız bizi muvaffak eyle. Amin.

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

ALLAHIM HABİBİN MUHAMMED HÜRMETİNE ONUN EHLİBEYTİ VE ASHABI HÜRMETİNE KENDİLERİNDEN RAZI OLDUĞUN TERTEMİZ YAKINLARI VE YOLUNDA OLANLAR HÜRMETİNE ŞU ANDA SANA EL AÇIP YALVARIYORUZ BİLEREK BİLMEYEREK İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLAR İÇİN BİZİ AFFET BİZLERİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRME YARABBİM

HÜSNA KARDEŞİMİZİN ABLASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE NAKLİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM
BÜTÜN HASTANEDE ŞİFA BEKLEYEN ÜMMETİ MUHAMMEDİN SAĞLIĞINA KAVUŞUP YAKINLARINA SABIR VER YARABBİM

İLKNUR KARDEŞİMİZİN İŞYERİNDEN PARASINIDA ALIP ÇIKMASI İÇİN VE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENiP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI ,BABASININ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

GÜL KARDEŞİMİZİN ABLASINA HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMASI
İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SİBEL KARDEŞİMİZE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SEZEN KARDEŞİMİZE HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

ELİF KARDEŞİMİZİN ŞU ANDA BULUNDUĞU SIKINTILARDAN KURTARIP FERAHA ÇIKMASI İÇİN KORAYLA HAYIRLISIYLA EVLENMELERİ İÇİN HAYIRSIZSA KENDİSİNE Bİ SOĞUKLUK GELMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

FATOŞ KARDEŞİMİZİN HAYIRLISIYLA YENİ TAŞINACAĞI MUHİTTE KOMŞULARININ İYİ DÜRÜST İNSANLAR OLMASI İÇİN VE OĞLU ONURCANIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

EBRU KARDEŞİMİZE TEZ ZAMAN İÇİNDE HER BAKIMDAN HAYIRLI Bİ KISMET ÇIKIP EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞIP HUZUR BULMASI İÇİN (EĞER AKLINDAKİ KİŞİ HAYIRLI İSE ONUNLA EVLENMESİ DEĞİLSE HAYIRLI OLAN BİRİYLE EVLENMESİ), AİLESİNİN DE HUZUR BULMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

DERYA KARDEŞİMİZİN NİŞANLISININ VE KARDEŞİNİN HİDAYETE ERMESİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SELMA KARDEŞİMİZİN TEZ ZAMANDA HAYILISIYLA YAŞARA KAVUŞMASI VE HER İKİ AİLENİNDE KABUL ETMESİNİ İÇİN YARDIM ET YARABBİM

RÜYAM3 KARDEŞİMİZİ İÇİNDE BULUNDUĞU SIKINTILARDAN TEZ ZAMAN İÇİNDE FERAHA ÇIKMASI HAYIRLISIYLA EŞİYLE BARIŞIP YUVASINI TEKRAR KURMALARI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

NEVİN2007 KARDEŞİMİZİN OĞLUNUN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI ,SIKINTILARININ BİTİP FERAHA KAVUŞMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM ONUNDA BİR EV SAHİBİ OLMASINI NASİP EYLE YARABBİM

ZEYNEP 1975 KARDEŞİMİZİ İÇİNDE BULUNDUĞU SIKINTIDAN TEZ ZAMAN İÇİNDE ÇIKARTIP BORÇLARINI ÖDEMESİNİ NASİP EYLE YARABBİM

MAVİCİK KARDEŞİMİZİN ABLASININ SAĞLIĞINA KAVUŞUP ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE MUTLU OLMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SİBEL KARDEŞİMİZE ZİHİN AÇIKLIĞI VERİP İLERDE MESLEK SAHİBİ OLMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

MUDİR KARDEŞİMİZE HAYIRLI BİR EŞ VE İŞ NASİP EYLE YARABBİM

AMİN

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Arkadaşlar Cumamiz Mübarek Olsun. 16 Kişi Olduk.her Gün Saat 21:00de Dualarda Buluşuyoruz Ne Kadar çok Kişi Olursak O Kadar Güzel Olur.o Saatte Uygun Olmayip Işe Güce Dalarsak Bile Içimizden Geçirelim.tabiki Usulune Adabina Göre Yapilirsa Daha Makbul Olur.allah Dualrimizi Hayirlisiyla Kabul Buyurup Bizleri Dergahindan Boş çevirmesin(amin)

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim bende varım dua ya benim de
sıkıntılarım var maddı yönde şu CUMA GÜNÜN RABBİM borçumuzu bitirmeyi nasip etsin amin
saat 21 .00 ben de dua ederim
kardeşlerim Allah razı olsun hayırlı cumalarr

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

İÇİN YARDIM ET YARABBİM

ZEYNEP 1975 KARDEŞİMİZİ İÇİNDE BULUNDUĞU SIKINTIDAN TEZ ZAMAN İÇİNDE ÇIKARTIP BORÇLARINI ÖDEMESİNİ NASİP EYLE YARABBİM

MAVİCİK KARDEŞİMİZİN ABLASININ SAĞLIĞINA KAVUŞUP ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE MUTLU OLMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

SİBEL KARDEŞİMİZE ZİHİN AÇIKLIĞI VERİP İLERDE MESLEK SAHİBİ OLMASI İÇİN YARDIM ET YARABBİM

MUDİR KARDEŞİMİZE HAYIRLI BİR EŞ VE İŞ NASİP EYLE YARABBİM

HATİCE İSLAM KARDEŞİMİZİN BORÇLARINI HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE ÖDEME KOLAYLIĞI VER YARABBİM

AMİN

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Katilmak Isteyen Olursa En Son Düzenlediğim Listeyi Kopyala Yapiştir Yapip Kendine Nasil Dua Edilmesini Istiyorsa Yazabilirmi Rica Etsem

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt