Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Eşimle Anlaşamiyorum. (3 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykümselam kıymetli kardeşim;

Dua'nıza yürekten ve tüm samimiyetim ile amin diyorum.Cümle müslümanların hakkında herşeyin hayırlısı olsun.Sizlerede hayırlı,bereketli bol istifadeli ramazanlar dilerim kardeşim.ALLAH celle celalüh'e emanet olunuz,selametle kalınız.......

Esselamu aleyküm ve Rahmetullah

kıymetli bir paylaşım..her evli çiftin ve adayların nefislerini önlerine alacağı çok güzel bir yazı
Rabbim hekimoğlu ismailoğlu abimizden ve bizlerle paylaşan siz değerli abimizden razı ve hoşnut olsun inşallah
Rabbim istifade edenlerden eylesin bizleri...
yazının son cümlesi herşeyi o kadar güzel ifade ediyorki..
Evin Reisi islamiyet olmalı...
Hayırlı RamazanlarB)
selametle kalınız
selam ve baki dualarımla

En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz​

papatya_81

Kayıtlı Kullanıcı
Evin reisi, İslamiyet olmalıdır!!!

çok güzel bir konuya değinmişsiniz ALLAH razı olsun
ne doğru bir söz...
bende eşimden ayrıldım henüz çok yeni 3 ay oldu...
kendisi sürekli hayatından şikayet eden birisiydi elindeki nimetlerin farkında değildi ne yazık ki...
evimiz vardı, arabamız vardı, sağlıklı yavrumuz vardı, ikimizinde işleri bu zamanda bulunmayan işlerdi, en önemlisi sağlık problemimiz yoktu..
ama kendisi sürekli isyanlardaydı...
çok uyarırdım şükret lütfen yoksa bir gün hepsi elinden gidecek diye ama dinlemedi hep isyan hep isyan...
tabi işin içine şiddet de girdi çok affettim her söz verişinde inandım bir daha yapmayacaktı ama son kavgada yine yeltendi...
benim için o gün herşey bitti...
aşırı derecede kalbi kin doluydu
düşünün ki en küçük tartışmalarımızda dahi 15 gün küstüğünü bilirim
benim çabalarımla barışırdık ve ona neden böyle yapıyorsun küsmek çare değil dediğimde ben kendime güveniyorum ben buyum işine gelirse derdi...
ettiği hakaretleri kadınlığıma dil uzatışını anlatmama bile gerek yok...
ben elimden geldiğince dinimin yaşamaya çalışırım
hep sende namaz kıl bak o zaman herşey düzelecek bu asabiyetin isyankarlığın geçecek derdim
ama dinlemedi ve ne yazık ki yuva yıkıldı...
dertlerimle sıktıysam özürdilerim helal ediniz hakkınızı
ancak evlilikte bir tarafın vermesiyle olmuyor anlatmak istediğim
iki tarafta çaba verecek yoksa bir taraf çok yıpranıyor ve bir gün sonunda patlıyor...
RABBİM hherkesin hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin
RABBİM ALLAH tan korkan insanlarla karşılaştırsın
emeğiniz için teşekkürler
ALLAH a emanet olunuz

Selam ve dua ile...

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
kaan abi cok sevdigim bir yazarın muhteşem bir yazısıydı senınde emegıne saglık ALLAH razı olsun..selametle kalın ..

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşımın için yürekten teşkr edrm kardeşim süper bi konu
tabi ibret alabilene maalesef diyorum diger arkdşlrım gibi bende nerde annelerimizin evlilikleri gibi evlilikler nerde saygı sevgi
bi çıkardır gidiyo burnu büyüklük saf hatada elimi sallasam ellisi misali yok kardeşim evlilik deil amaçları olursa olur olmassa ğüle ğüle şimdiki evlilikler böle allah herkesi gördüğüyle mutlu etsin haramdan zinadan mutsuzluktan uzak tutsun
allaha emanetsin kardeşim

Kaan Erdem

Yönetici
Selametle kalınız.........

Evin reisi, İslamiyet olmalıdır!!!

çok güzel bir konuya değinmişsiniz ALLAH razı olsun
ne doğru bir söz...
bende eşimden ayrıldım henüz çok yeni 3 ay oldu...
kendisi sürekli hayatından şikayet eden birisiydi elindeki nimetlerin farkında değildi ne yazık ki...
evimiz vardı, arabamız vardı, sağlıklı yavrumuz vardı, ikimizinde işleri bu zamanda bulunmayan işlerdi, en önemlisi sağlık problemimiz yoktu..
ama kendisi sürekli isyanlardaydı...
çok uyarırdım şükret lütfen yoksa bir gün hepsi elinden gidecek diye ama dinlemedi hep isyan hep isyan...
tabi işin içine şiddet de girdi çok affettim her söz verişinde inandım bir daha yapmayacaktı ama son kavgada yine yeltendi...
benim için o gün herşey bitti...
aşırı derecede kalbi kin doluydu
düşünün ki en küçük tartışmalarımızda dahi 15 gün küstüğünü bilirim
benim çabalarımla barışırdık ve ona neden böyle yapıyorsun küsmek çare değil dediğimde ben kendime güveniyorum ben buyum işine gelirse derdi...
ettiği hakaretleri kadınlığıma dil uzatışını anlatmama bile gerek yok...
ben elimden geldiğince dinimin yaşamaya çalışırım
hep sende namaz kıl bak o zaman herşey düzelecek bu asabiyetin isyankarlığın geçecek derdim
ama dinlemedi ve ne yazık ki yuva yıkıldı...
dertlerimle sıktıysam özürdilerim helal ediniz hakkınızı
ancak evlilikte bir tarafın vermesiyle olmuyor anlatmak istediğim
iki tarafta çaba verecek yoksa bir taraf çok yıpranıyor ve bir gün sonunda patlıyor...
RABBİM hherkesin hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin
RABBİM ALLAH tan korkan insanlarla karşılaştırsın
emeğiniz için teşekkürler
ALLAH a emanet olunuz

Selam ve dua ile...

kaan abi cok sevdigim bir yazarın muhteşem bir yazısıydı senınde emegıne saglık ALLAH razı olsun..selametle kalın ..

paylaşımın için yürekten teşkr edrm kardeşim süper bi konu
tabi ibret alabilene maalesef diyorum diger arkdşlrım gibi bende nerde annelerimizin evlilikleri gibi evlilikler nerde saygı sevgi
bi çıkardır gidiyo burnu büyüklük saf hatada elimi sallasam ellisi misali yok kardeşim evlilik deil amaçları olursa olur olmassa ğüle ğüle şimdiki evlilikler böle allah herkesi gördüğüyle mutlu etsin haramdan zinadan mutsuzluktan uzak tutsun
allaha emanetsin kardeşim

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Evin reisi, İslamiyet olmalıdır

Selamun aleykum _KAAN_ abi
ALLAH Celle Celalühü razı olsun.

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
Evlilik , matematik hesabı gibi değildir. Şöyle davranırsak şöyle olur, böyle yaparsak böyle olur gibi teknik hesaplar evlilikte tutmaz. Kişi kendi çözümünü önce kendi bulmalıdır.

Allah razı olsun kardeşim çok güzel bi konuya değinmişsiniz

Kaan Erdem

Yönetici
Amin,ALLAH celle celalüh'e emanet olunuz,selametle kalınız kardeşim.......

Evlilik , matematik hesabı gibi değildir. Şöyle davranırsak şöyle olur, böyle yaparsak böyle olur gibi teknik hesaplar evlilikte tutmaz. Kişi kendi çözümünü önce kendi bulmalıdır.

Allah razı olsun kardeşim çok güzel bi konuya değinmişsiniz

T

tevbekarım

Selamün Aleyküm değindiğiniz konu için teşekkkürler Allah razı olsun.nede güzel söylenmiş,
Evin reisi, İslamiyet olmalıdır....selam ve dua ile

T

tevbekarım

selamün aleyküm
günümüzde çok yok ama okuduğumda hep özenirdim eskiden çok yaygın olan mürşid mürid ilişkisi Allah rızası için mürşid müridini öyle testlere tabi tutarmışki neticede nefis en yüksek mertebelere çıkarmış müridde mürşidine dahası mürşidinin makamına o kadar hürmet sevgi saygı gösterirmişki bunun hatırına her dediğini tam teslimiyetle yapar ve nice yollar katedermiş...bu devirde eşler birbirine bu gözle baksa nice mesafeler katedilir hanım için evin beyi bir mürşidi gibi olsa ve ondan gelen sıkıntılara nefsi olarak değilde Allah rızasının gerektirdiği gibi davransa nede güzel çözülür.hanımındaki bu teslimiyeti gören bey nasıl katı olabilir ki Allah'ın izniyle cennet gibi bir yuva olur...

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykümselam kardeşim;

Hayırlı bir izah olmuş,selametle kalınız.....

selamün aleyküm
günümüzde çok yok ama okuduğumda hep özenirdim eskiden çok yaygın olan mürşid mürid ilişkisi Allah rızası için mürşid müridini öyle testlere tabi tutarmışki neticede nefis en yüksek mertebelere çıkarmış müridde mürşidine dahası mürşidinin makamına o kadar hürmet sevgi saygı gösterirmişki bunun hatırına her dediğini tam teslimiyetle yapar ve nice yollar katedermiş...bu devirde eşler birbirine bu gözle baksa nice mesafeler katedilir hanım için evin beyi bir mürşidi gibi olsa ve ondan gelen sıkıntılara nefsi olarak değilde Allah rızasının gerektirdiği gibi davransa nede güzel çözülür.hanımındaki bu teslimiyeti gören bey nasıl katı olabilir ki Allah'ın izniyle cennet gibi bir yuva olur...

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Kör Düğüm gibi

Hz.Aişe, peygamberimizle yeni evlenmişti.Eşinin kendisini sevip sevmedigini merak etmekteydi,ya da kendisini ne kadar ve nasil sevdigini…
Hz.Aişe bu düşüncesini Peygamber Efendimizle konuşmadan edemedi.
Ey Allah’ın Resulü,beni seviyor musun?
evet,Ya Aişe tabi seviyorum!
Aişe dahasini da merak ediyordu,acaba nasil seviyordu?
Hemen sordu.
beni nasil seviyorsun?
Peygamberimiz sevgi şeklini tanımladı eşine;
..KÖRDÜĞÜM gibi..
bu cevap Hz. Aişe’yi cok sevindirdi,çünkü kördügüm acılamazdı.Açilmayan, bitmeyen sırlı bir sevgi demekti.
Alacagi cevap onu çok mutlu ettigi için,
Hz. Aişe sık sık sorardı:
“Ey Allah’in Resulü, kördüğüm ne alemde?”
Peygamberimiz,Hz.Aişe’yi memnun eden cevabi verdi her defasinda:
ilk günkü gibi…

Ben evliyim 17 senelik ve hep örnek almaya çalıştığım bu okuduğum PEYGAMBER efendimizin sevdasının anlatıldı kıssa

ALLAH a emanet kalın..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt