leyla-1
Altın Üye
Selamün Aleyküm
Kaan kardeşim Allah c.c. razı olsun çok güzel ve yerinde bir forum açmışsınız burda belirtilen bilgilerin bi kısmı bile olsa beynimizin bir yerlerine yer etmesi lazım evlilik hayatı sorumluluk ister benim derdim maddi değildi ilgiydi ama işde bir yerde kopukluk olunca herşey neden oldu, sorun oldu Allah c.c. sonumuzu hayır etsin başımıza gelen sıkıntılardan da ders çıkarmak ve bazı şeylerin değerini anlamak lazım sizde bizim gibi evlilik hayatı sorunlu olan kişilerin derdini dinlerken İnşaAllah evlilikten soğumuyorsunuzdur öyleki benim arkadaşlarım evlilik deyince kaçıcak yer arıyorlar evlilik çok kutsal bişey çokda güzel değerini bilene tabi....
Evin Reisi İslamiyet Olmalıdır.
Selam ve dua ile....
Selam Aleyküm kardeşim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun evlilik olayı gerçekten bambaşka bir olay insan gerçekten evlenmekten korkuyor hele belli bir yaşa geldikten sonrada insan daha başka bir tedirgin oluyor herşey kısmet ama yinede Rabbim herşeyin hayırlısını versim kimsenin kurlu yuvasını bozmasına fırsat vermesin. Evlilikte tek taraflı birşey olmaz insan iki tarafında karşılıklı anlşaması uyum içinde olması sabırlı olması gerekiyor eşler arasında sevgi saygıda çok önemli Rabbim herkese gönlüne göre huzurlu mutlu yuva kurmak nasip etsin bizlerede inşallah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.