selamün aleyküm kaedeşim nasılsın inşallah iyisindir ilaçsız hayat nasıl gidiyor harika değilmi valla ben çok mutlu olmuştum ilaçlar bittiği zaman eminim sende öle olmuşsundur.Rabbim birdaha sanada banada göstermesin inşallah allah a emanet ol
selamün aleyküm kaedeşim nasılsın inşallah iyisindir ilaçsız hayat nasıl gidiyor harika değilmi valla ben çok mutlu olmuştum ilaçlar bittiği zaman eminim sende öle olmuşsundur.Rabbim birdaha sanada banada göstermesin inşallah allah a emanet ol
a.s kardesim şu an çok iyiyim çok şükür ilaçsız bir sabaha uyanmak 6 ay sonra çok güzel nir duygu oluyo gerçekten inşallah birdaha bu hastalık tekrarlamaz sanada banada inşallah sende iyisindir A.E.OL
bencede 6 ay sonra ilaçsız gün geçirmek harika bende çok şükür iyiyim rabbim birdaha göstermesin inşallah kontrolün ne zaman benim martın 27 sinde 3 ay aralıkla daha sonra 6 ay aralıkla sonrada yılda 1 kez kontrole çağırcaklarmış verem savaş dispanseri oraya gitmek çok zoruma gidiyo walla napsam bilmiyorum bidaha gitmesem mi acaba
gitmen lazım kesinlikle aksatma bende gidicem martta hastalık çok hassas hafife almamak lazım dikkat etmek lazım inşallah ederiz
walla bıktım artık bir sürü filimler tahliller testler hastanenin önünden bile geçmek istemiyorum arık çok yoruldum ama mecburen gitcez gitmemek gibi bi lüksümüz yok gideriz en azından içimiz raghat olur şimdi içimde acaba tamamen geçtimi hala varmı tekrar olu mu gibi sorular var en azından bunlar cvp bulur pazartesi göğüs hastanesindeki doktoruma gitcem bakalım sonuçlar nasıl çıkcak inşallah bi sorun çıkmaz
inşallah çıkmaz dikkat etmek lazım kafana bisey takmaman lazım ama takıyosun biliyorum.
ewet malesef canım kardeşim malesef takıyorum elimde değil huyum böle karşımdaki indana kendimi ifade edemem içime atarım kendi kendimi yer bitiririm bu huyumu sevmiyorum ama değiştiremiyorumda sen nerelerdesin epeydir yoksun sitede neler yapıyorsun
ben pek fazla girmem zaten 2 3 günde bir girerim fazla duramıyorum sıkılıyorum. Içine atman çok kötü malesef bende öleyim heralde hastalığımızın sebeblerinden biride bu içimize atmamız.
ewet canım kardeşim tek sebebi sıkıntı stres üzüntü beslenmeyle falan alakası yok bunun tek nedeni üzüntüü insanlar bunu anlamasada
Benim En Sevdiğim isim YazelKızımın ismi =)
Benim en sevdiğim isim erkekte Utkan, bayanda Efruz...
selamün aleyküm
benim sevdiğim isimler:ömer,bengü,melis,muhammed,alp,ve son olarak begüm
a.s bunların içinde annenin veya babanın ismi varmı??
yok ablacm ama bazıları akadaşlarımın adı mesela:bengü,alp
yani arkadaş ve diğerleri
ailemizden yok