Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

En sevdiğin isimleri paylaşmak istermisin????? (1 Kullanıcı)

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kaedeşim nasılsın inşallah iyisindir ilaçsız hayat nasıl gidiyor harika değilmi valla ben çok mutlu olmuştum ilaçlar bittiği zaman eminim sende öle olmuşsundur.Rabbim birdaha sanada banada göstermesin inşallah allah a emanet ol

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kaedeşim nasılsın inşallah iyisindir ilaçsız hayat nasıl gidiyor harika değilmi valla ben çok mutlu olmuştum ilaçlar bittiği zaman eminim sende öle olmuşsundur.Rabbim birdaha sanada banada göstermesin inşallah allah a emanet ol

a.s kardesim şu an çok iyiyim çok şükür ilaçsız bir sabaha uyanmak 6 ay sonra çok güzel nir duygu oluyo gerçekten inşallah birdaha bu hastalık tekrarlamaz sanada banada inşallah sende iyisindir A.E.OL

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
a.s kardesim şu an çok iyiyim çok şükür ilaçsız bir sabaha uyanmak 6 ay sonra çok güzel nir duygu oluyo gerçekten inşallah birdaha bu hastalık tekrarlamaz sanada banada inşallah sende iyisindir A.E.OL

bencede 6 ay sonra ilaçsız gün geçirmek harika bende çok şükür iyiyim rabbim birdaha göstermesin inşallah kontrolün ne zaman benim martın 27 sinde 3 ay aralıkla daha sonra 6 ay aralıkla sonrada yılda 1 kez kontrole çağırcaklarmış verem savaş dispanseri oraya gitmek çok zoruma gidiyo walla napsam bilmiyorum bidaha gitmesem mi acaba

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
bencede 6 ay sonra ilaçsız gün geçirmek harika bende çok şükür iyiyim rabbim birdaha göstermesin inşallah kontrolün ne zaman benim martın 27 sinde 3 ay aralıkla daha sonra 6 ay aralıkla sonrada yılda 1 kez kontrole çağırcaklarmış verem savaş dispanseri oraya gitmek çok zoruma gidiyo walla napsam bilmiyorum bidaha gitmesem mi acaba

gitmen lazım kesinlikle aksatma bende gidicem martta hastalık çok hassas hafife almamak lazım dikkat etmek lazım inşallah ederiz

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
gitmen lazım kesinlikle aksatma bende gidicem martta hastalık çok hassas hafife almamak lazım dikkat etmek lazım inşallah ederiz

walla bıktım artık bir sürü filimler tahliller testler hastanenin önünden bile geçmek istemiyorum arık çok yoruldum ama mecburen gitcez gitmemek gibi bi lüksümüz yok gideriz en azından içimiz raghat olur şimdi içimde acaba tamamen geçtimi hala varmı tekrar olu mu gibi sorular var en azından bunlar cvp bulur pazartesi göğüs hastanesindeki doktoruma gitcem bakalım sonuçlar nasıl çıkcak inşallah bi sorun çıkmaz

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
walla bıktım artık bir sürü filimler tahliller testler hastanenin önünden bile geçmek istemiyorum arık çok yoruldum ama mecburen gitcez gitmemek gibi bi lüksümüz yok gideriz en azından içimiz raghat olur şimdi içimde acaba tamamen geçtimi hala varmı tekrar olu mu gibi sorular var en azından bunlar cvp bulur pazartesi göğüs hastanesindeki doktoruma gitcem bakalım sonuçlar nasıl çıkcak inşallah bi sorun çıkmaz

inşallah çıkmaz dikkat etmek lazım kafana bisey takmaman lazım ama takıyosun biliyorum.

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah çıkmaz dikkat etmek lazım kafana bisey takmaman lazım ama takıyosun biliyorum.

ewet malesef canım kardeşim malesef takıyorum elimde değil huyum böle karşımdaki indana kendimi ifade edemem içime atarım kendi kendimi yer bitiririm bu huyumu sevmiyorum ama değiştiremiyorumda sen nerelerdesin epeydir yoksun sitede neler yapıyorsun

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
ewet malesef canım kardeşim malesef takıyorum elimde değil huyum böle karşımdaki indana kendimi ifade edemem içime atarım kendi kendimi yer bitiririm bu huyumu sevmiyorum ama değiştiremiyorumda sen nerelerdesin epeydir yoksun sitede neler yapıyorsun

ben pek fazla girmem zaten 2 3 günde bir girerim fazla duramıyorum sıkılıyorum. içine atman çok kötü malesef bende öleyim heralde hastalığımızın sebeblerinden biride bu içimize atmamız.

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
ben pek fazla girmem zaten 2 3 günde bir girerim fazla duramıyorum sıkılıyorum. Içine atman çok kötü malesef bende öleyim heralde hastalığımızın sebeblerinden biride bu içimize atmamız.

ewet canım kardeşim tek sebebi sıkıntı stres üzüntü beslenmeyle falan alakası yok bunun tek nedeni üzüntüü insanlar bunu anlamasada

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
en sevdigim kiz ismi ZÜLAL ,zehra ve rabia... erkek icinse omer...

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
ewet canım kardeşim tek sebebi sıkıntı stres üzüntü beslenmeyle falan alakası yok bunun tek nedeni üzüntüü insanlar bunu anlamasada

sıkıntı stres üzüntü bunlar olunca haliyle iştahsızlık olur ve beslenmede olamaz zaten hersey kafaya takmakla oluyo.

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Benim En Sevdiğim isim Yazel :) Kızımın ismi =)

cemre42_

Kayıtlı Kullanıcı
oglumun ismi Ali.bunun disinda Kadir, Berat,Ayse,zeynep,Asel,Ceylin,Irem

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Benim en sevdiğim isim erkekte Utkan, bayanda Efruz...

S

sena95

selamün aleyküm

benim sevdiğim isimler:ömer,bengü,melis,muhammed,alp,ve son olarak begüm

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt