Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

En sevdiğin isimleri paylaşmak istermisin????? (1 Kullanıcı)

{suMEYYE}

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Nisa~Nur, Sumeyye, YaReNnuR, Burak, Selim Ve Eren Isimlerini cok begeniyorum:)

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim ebrar,revan.ela,zeynep,nazlı, çok hoşuma gidiyor kızım olursa ilerde rabbim nasip ederse birini koycam inşallah erkek olursa henüz düşünmedim onuda babasına bıraktım allaha emanet ol

a.s kardesim isimler çok güzel zeynep ismi benimde çok hosuma gidiyo. insallah ALLAH sana sağlıklı kkoyacağın isimler kadar güzel çocuklar nasip eder ALLAHA emanetol kardesim..

(( YüSRa ))

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar hepinizin de güzel...
mesela tuana,habil,tuva,zeyd,ebrar,gazali,elyesa,suat,zeynep

ceylan,leyla,meltem bunlar şuan yanımda olan arkdaşlarmın isimleri onları çok sevdiğimden yazdım o isimler de dördümüzün fikri:D

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]arkadaşlar hepinizin de güzel...
Mesela tuana,habil,tuva,zeyd,ebrar,gazali,elyesa,suat
ceylan,leyla,meltem bunlar şuan yanımda olan arkdaşlarmın isimleri onları çok sevdiğimden yazdım o isimler de onların fikri:d[/ı]

hepsi çok güzel ve manalı isimler kardes paylaştığın için:t

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
s.a kardes avusturyada cami varmı???

kardeşim:
Avusturya`nın İsviçre sınırındaki Bludenz kentinde yaşayan Türk vatandaşlarının inşa ettiği Sultan Ahmet Camisi, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Bardakoğlu tarafından törenle açıldı. bu yazıyı gördüm internet haberlerinde demekki açılmış.ama ordaki hükümet engellemeye çalışıyor fakat.Allah istediimi kim engel olabilir.

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
Ebrar ve ömer faruk....

Rabbim nasip ederde bi oğlum olursa evimizde bir büyük birde küçük olmak üzere iki aşkım olur :a35:
babasıyla aynı ismi taşırlar yani:D

güzel bir konu kardeşim,teşekkürler paylaşımınız için....
Rabbim razı olsun.

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim:
Avusturya`nın isviçre sınırındaki bludenz kentinde yaşayan türk vatandaşlarının inşa ettiği sultan ahmet camisi, diyanet işleri başkanı prof. Ali bardakoğlu tarafından törenle açıldı. Bu yazıyı gördüm internet haberlerinde demekki açılmış.ama ordaki hükümet engellemeye çalışıyor fakat.allah istediimi kim engel olabilir.

haklısın kardesim rabbim bisyi istedimi kimse engel olamaz..inşallah dönyanın dörtbiryanı camilerle dolup taşar.

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
ebrar ve ömer faruk....

Rabbim nasip ederde bi oğlum olursa evimizde bir büyük birde küçük olmak üzere iki aşkım olur :a35:
Babasıyla aynı ismi taşırlar yani:d

güzel bir konu kardeşim,teşekkürler paylaşımınız için....
Rabbim razı olsun.

ömerfaruk ismini ben koyuca çocuğuma kısmet olursa bnde çok seviyorum o ismi. Paylaşıma dahil olduğun için bende tşkr eerim kardes. Inşallah rabbim sana hayırlı sağlıklı çocuklar nasip eder allaha emanet ol.

YARALI KAPL

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm sümeyye muhammet,ahmet,mahmut,hasan hüseyin,kübra
sevdiğim isimler kızımın ismide nurgül zaten

fatma14

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer ileride ikiz bebeklerim olursa Safa ve Merve koymayı çok isterdim.

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
a.s kardesim isimler çok güzel zeynep ismi benimde çok hosuma gidiyo. insallah ALLAH sana sağlıklı kkoyacağın isimler kadar güzel çocuklar nasip eder ALLAHA emanetol kardesim..

aleyküm selam kardeşim inşallah mutlu bi ewlilik yaparımda güzel güzel evlatlar dünyaya getiririm rabbim herseyin hayırlısını versin inşallah en önemlisi sağlık versin sağlık olduğu zaman gerisi gelir inşallah kardeşim

E

es_selam

selam ün aleyküm güzel konu sagolun benim en çok sevdigim isimlerde.TALHA TAHA zeynep melisa MUHAMMED ÜL EMİN.HATİBETÜN NİSA,ECREN.Sselametle...

LeyL-Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum...Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah,
Rabbim c.c nasip eylerse birgün ;

Kız, Sümeyra , Rabia ,Gülce
Erkek, Eyyub , Ömer , Yusuf

Vesselam veddua...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt