Evet ya... neden ki olamaz mı?
Olabilir tabi.Bişey demedik...
Bu arada hoşgeldin Fatih kardeşimiz.
Selamün aleyküm kardeşim ebrar,revan.ela,zeynep,nazlı, çok hoşuma gidiyor kızım olursa ilerde rabbim nasip ederse birini koycam inşallah erkek olursa henüz düşünmedim onuda babasına bıraktım allaha emanet ol
s.a
bünyamin talha huzayfa sümeyra ayşe meryemnur ahmed said mussab mirza bun lar en çok sevdigim isimler ama 2 oglum 1 kızım olursa isimleri YAVUZ SULTAN SELİM olacak inşl
Muhammed Ethem....
[ı]arkadaşlar hepinizin de güzel...
Mesela tuana,habil,tuva,zeyd,ebrar,gazali,elyesa,suat
ceylan,leyla,meltem bunlar şuan yanımda olan arkdaşlarmın isimleri onları çok sevdiğimden yazdım o isimler de onların fikri:d[/ı]
s.a kardes avusturyada cami varmı???
kardeşim:
Avusturya`nın isviçre sınırındaki bludenz kentinde yaşayan türk vatandaşlarının inşa ettiği sultan ahmet camisi, diyanet işleri başkanı prof. Ali bardakoğlu tarafından törenle açıldı. Bu yazıyı gördüm internet haberlerinde demekki açılmış.ama ordaki hükümet engellemeye çalışıyor fakat.allah istediimi kim engel olabilir.
ebrar ve ömer faruk....
Rabbim nasip ederde bi oğlum olursa evimizde bir büyük birde küçük olmak üzere iki aşkım olur :a35:
Babasıyla aynı ismi taşırlar yani:d
güzel bir konu kardeşim,teşekkürler paylaşımınız için....
Rabbim razı olsun.
a.s kardesim isimler çok güzel zeynep ismi benimde çok hosuma gidiyo. insallah ALLAH sana sağlıklı kkoyacağın isimler kadar güzel çocuklar nasip eder ALLAHA emanetol kardesim..