RE: FETİH SURESİ GECESİ (ŞEHİTLER VE MÜCAHİTLER İÇİN)
RE: FETİH SURESİ GECESİ (ŞEHİTLER VE MÜCAHİTLER İÇİN)
Çeçen komutan Emir Zaurbek:
Bizim gücümüz birlik olmaktır. Bir ses, bir kulak, bir yumruk olalım ve kazanalım. Biz birbirimize sahip çıkarsak, kimse bize el uzatmaya cüret etmez.
Zulüm altında inleyen Müslüman kardeşlerimize yardım edin.
Çeçen komutan Emir Zaurbek, tüm dünya Müslümanlarını Çeçen halkına yardıma çağırdı.
Zaurbekin, ajanslara gönderdiği mesajı yayınlıyoruz:
Değerli Müslüman kardeşlerimiz. Bu zor günlerde size bir mektupla seslenmek istedim. Kafkasya bugün çok zor bir dönem geçiriyor.
Çeçenistanda fiili işgal devam ediyor. Biz işgalcilere karşı mallarımızla canlarımızla mücadele veriyoruz. Bizim halkımız yaklaşık 300 bin kişi şehit verdi. Ama mücadelemiz yine de devam ediyor ve devam edecektir…
Biz, bu yaz da işgalcilere karşı ciddi operasyonlarla direneceğiz. Allah bize yardımcı olacaktır. Bizim tek dayanağımız Odur.
Eski dönemlerde bizi seven bizi destekleyen çok kardeşimiz ve dostlarımız vardı. O zaman biz birlik olduğumuz için güçlüydük. Halen güçlüyüz, çünkü Allah bizimledir. Eğer bizim yenildiğimizi düşünen varsa yanılır.
Mücahitler ilkbaharın gelmesiyle birlikte çok başarılı operasyonlara imza attılar. Allah, biz Ona bir adım yaklaşırsak koşarak karşılık veriyor. Biz bu cihad diyarında bir olup emperyalist işgal güçlerine karşı mücadele vermekteyiz.
Eskiden olduğu bizi mallarınızla desteklemeye çağırıyorum.
Bugün Çeçenistan, Müslümanları korkutmak için emperyalizm güçlerin kullandıkları bir bölgedir.
Korkmayın, onlar korksun. Birlik olalım bizi yok etmelerine izin vermeyelim. Bizim gücümüz birlik olmaktır. Bir ses, bir kulak, bir yumruk olalım ve kazanalım. Biz birbirimize sahip çıkarsak, kimse bize el uzatmaya cüret etmez.
Tahmin edebiliyorum, yorulmuşsunuzdur. Ama biz de yorulduk. Ancak Allah yolunda olduğunuzu hatırlarsanız işte o zaman yorulmayı unutursunuz ve Allah da size güç verir.
Allah bize kaldıramayacağımız bir yükü yüklemez ve bizi sorumlu tutmaz. Ancak bir düşünelim, acaba biz Allah için ne yapıyoruz? Namaz, oruç, hac, zekat… Bunları kendimiz için yapmaktayız.
Peki, Allah için ne yapalım? Zulüm altında inleyen Müslüman kardeşlerimize yardım eli uzatalım. Irakta, Afganistanda, Filistinde, Çeçenistandaki kardeşlerimize yardım edelim.
Çeçenistan cihadında mücadele veren mücahidlerden sizleri selam gönderiyorum ve hiç olmazsa dualarınızda bizi hatırlamanızı rica ediyorum.
Essalamu Aleykum ve rahmatullahi ve Berakatuhu!