Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

EHLİ KURAN ÖLÜRKEN,EHLİ SÜNNET UYUYOR (MU) (1 Kullanıcı)

deren75

Kayıtlı Kullanıcı
RE: FETİH SURESİ GECESİ (ŞEHİTLER VE MÜCAHİTLER İÇİN)

guzin yazdı:
S.A BU FORUMDAN HABERİM YOKTU BENİ DE EKLERSENİZ SEVİNİRİM...

a.s. ekledim kardeşim hayırlı olsun.selam ve dua ile.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

deren75 yazdı:
s.a.kardeşlerim biliyorum çoğunuz tatilde olduğu için bugün forma pek uğrayan yok ,dün geceyi sizlerle paylaşmak istedim.dün ben çok hasta idim,boğazlarım yanıyor,sesim hiç çıkmıyor ateşler içindeydim aklımda da hep aldığım görev vardı.antibiyotik almadım çünkü beni uyutur.uyursam kalkamam diye.neyse geceleyin fetih suresini okuyamadım ama sizlerin okuduğunu bildiğim için içim rahattı bende ASHIBI BEDR sahabelerinin isimlerini okudum dua ettim yattım geceleyin inanılmaz bir rüya gördüm böyle rüyalar anlatılırmı bilmiyorum oyüzden rüyamı anlatmıyorum ama anlatsam içiniz titrerdi ben çok heyecanlandım sizlerle paylaşmak istedim bundan böyle daha bir şevkle ve kendimi vererek dua edeceğim.selam ve dua ile.

S.A.ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM.RÜYANI ANLATMA İNŞAALLAH HAYIRLI OLARAK GERÇEKLEŞSİN.AMA BÖYLE HASTA OLDUĞUN ZAMAN ULAŞABİLİRSEN BİRİMİZE SENİN YERİNE OKURDUK.GERÇİ HASTA OLARAK OKUMAN İHLASINI ARTIRMIŞ OKUMANIN İNŞAALLAH.GEÇMİŞ OLSUN.ALLAH KABUL ETSİN.A.E.O.

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ..DEREN KARDEŞİM GEÇMİŞ OLSUN ..FORMA YENİ BAKMA FIRSATI BULABİLDİM BU GECEYE BİR ARKADAŞIMIZI DAHA DAHİL EDERMİSİNİZ LÜTFEN ..MERVE KARDEŞİMİZ O DA ÇOK İSTİYOR ONUDA EKLİYELİM LÜTFEN .ALLAHA EMANET OLUN ....VE SELAMUN ALEYKÜM

nohco

Kayıtlı Kullanıcı

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
LİSTEMİZ
1)Esmani
2)Deren75
3)Adaletimahza
4)Nohco
5)Birnur
6)Mtekik
7)Tuğba-m
8)Mavi22
9)Yakalzey
10)Makinacı06
11)Sadece-eda
12)Niğdeli
13)Ferit
14)Tsunami
15)Şevvalmina
16)İreme
17)Zerrin
18)Muaz
19)Işık ve annesi
20)Ravza-nur
21)Ararat
22)Cemile-drn
23)Raci abi
24)Haydar
25)Emine duru
26)Mahbusin
27)Shehla
28)Metfamu
29)Erguan
30)Handos
31)Paradise-angel
32)Tuba-49
33)tuba8
34)l_papatya
35)ruveyda28
36)mustafa-xtar
37)valerian
38)zeros
39)guzin
40)merve
HER CUMA SAAT 22:00 DA FETİH SURESİNİ OKUYACAĞIZ KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM

nohco

Kayıtlı Kullanıcı

"CAHAR DUDAYEV VE TÜM İSLAM ŞEHİTLERİNİ ANMA GECESİ"

21 Nisan 2007 Cumartesi Günü Saat: 20.00
K.Maraş BATIPARK Kapalı Spor Salonunda

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
deren75 yazdı:
s.a.kardeşlerim biliyorum çoğunuz tatilde olduğu için bugün forma pek uğrayan yok ,dün geceyi sizlerle paylaşmak istedim.dün ben çok hasta idim,boğazlarım yanıyor,sesim hiç çıkmıyor ateşler içindeydim aklımda da hep aldığım görev vardı.antibiyotik almadım çünkü beni uyutur.uyursam kalkamam diye.neyse geceleyin fetih suresini okuyamadım ama sizlerin okuduğunu bildiğim için içim rahattı bende ASHIBI BEDR sahabelerinin isimlerini okudum dua ettim yattım geceleyin inanılmaz bir rüya gördüm böyle rüyalar anlatılırmı bilmiyorum oyüzden rüyamı anlatmıyorum ama anlatsam içiniz titrerdi ben çok heyecanlandım sizlerle paylaşmak istedim bundan böyle daha bir şevkle ve kendimi vererek dua edeceğim.selam ve dua ile.

S.A.ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM.RÜYANI ANLATMA İNŞAALLAH HAYIRLI OLARAK GERÇEKLEŞSİN.AMA BÖYLE HASTA OLDUĞUN ZAMAN ULAŞABİLİRSEN BİRİMİZE SENİN YERİNE OKURDUK.GERÇİ HASTA OLARAK OKUMAN İHLASINI ARTIRMIŞ OKUMANIN İNŞAALLAH.GEÇMİŞ OLSUN.ALLAH KABUL ETSİN.A.E.O.
a.s. AMİN ablacığım bir ara düşündüm okuyamayacak olsaydım ulaşmayı ama bende hiç bir kardeşimize ulaşabilecek adres yok çoğunluk tanıdığım kişilerde iş saati sonrası sitede olmuyor ama rabbim izin verdi okudum.şimdilik iyileştim ablacığım teşekkürler. Allaha emanet ol.

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ..DEREN KARDEŞİM GEÇMİŞ OLSUN ..FORMA YENİ BAKMA FIRSATI BULABİLDİM BU GECEYE BİR ARKADAŞIMIZI DAHA DAHİL EDERMİSİNİZ LÜTFEN ..MERVE KARDEŞİMİZ O DA ÇOK İSTİYOR ONUDA EKLİYELİM LÜTFEN .ALLAHA EMANET OLUN ....VE SELAMUN ALEYKÜM

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM. CEZALLAHÜ HAYRAN.NOHCO KARDEŞİMİZ EKLEMİŞ ALLAH RAZI OLSUN. SELAM VE DUA İLE.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

nohco yazdı:
"CAHAR DUDAYEV VE TÜM İSLAM ŞEHİTLERİNİ ANMA GECESİ"

21 Nisan 2007 Cumartesi Günü Saat: 20.00
K.Maraş BATIPARK Kapalı Spor Salonunda

maaşallah imkanım olsa idolum dudayev için koşa koşa gelirdim...imkanı olanlar bu fırsatı kaçırmasınlar...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

B)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ BATSIN....

ABDnin özgürlük ve barış bahanesiyle işgal ettiği Irakın başkenti Bağdatın Sadriye semtinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 75 kişinin öldüğü bildirildi.
Polis, saldırıda 100 kişinin de yaralandığını söyledi.
Görgü tanıkları, Bağdatın merkezindeki Sadriye semtinde düzenlenen
saldırıda, aralarında çocuklar ve kadınların da bulunduğu onlarca kişinin
öldüğünü açıklamıştı.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:
ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ BATSIN....

ABDnin özgürlük ve barış bahanesiyle işgal ettiği Irakın başkenti Bağdatın Sadriye semtinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 75 kişinin öldüğü bildirildi.
Polis, saldırıda 100 kişinin de yaralandığını söyledi.
Görgü tanıkları, Bağdatın merkezindeki Sadriye semtinde düzenlenen
saldırıda, aralarında çocuklar ve kadınların da bulunduğu onlarca kişinin
öldüğünü açıklamıştı.

:(:(:(

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

S.A

FETİH GECEMİZE SADECE BİR GÜN KALDI...

DÜN IRAKTA PATLAYAN BOMBALARLA İLGİLİ UFAK BİR ANALİZ YAPMAK İSTİYORUM...

IRAK BAŞBAKANI NURİ EL MALİKİNİN BU YIL SONUNDA IRAKTA KOALİSYON GÜÇLERİNİN (ŞER GÜÇLER) GÜVENLİĞİ TAMAMEN IRAK GÜVENLİK GÜÇLERİNE TESLİM ETMESİ GEREKTİĞİ ŞEKLİNDEKİ AÇIKLAMALARINDAN HEMEN SONRA ,TABİRİ CAİZSE İZİNSİZ KUŞ UÇMAYAN MAHALLELERDE ARDI ARDINCA ÇOK BÜYÜK VE KANLI EYLEMLER YAPILDI...BU MENFUR OLAYLARDA YÜZLERCE KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ...VE BİR NEBZE DURULAN Şİİ ,SÜNNİ ÇATIŞMASININ TEKRAR KÖRÜKLENECEĞİ SÖYLENMEYE BAŞLANDI...PEKİ BU BOMBALAMA İŞİNİ YAPTIĞI DÜŞÜNÜLEN YEREL GRUPLARIN BUNDAN NE ÇIKARI OLACAK...AÇIKLAMA ZATEN ONLARIN İSTEDİĞİ ŞEYİ YANİ KOALİSYON GÜÇLERİNİN IRAKI TERKETMESİNİ ÖNGÖRMEKTEYDİ...FAKAT EYLEMLERDEN SONRA GÜVENLİK SAĞLANAMADIĞI GEREKÇES,YLE BU DIŞ GÜÇLER IRAKTA GÜÇLERİNİ ARTIRARAK KALMA KARARI ALACAKLARDIR...ÖYLEYSE BU BOMBALAMA FAALİYETLERİNİ YAPANLAR KİMLER VE NE MAKSATLA YAPIYORLAR...BENİM ŞAHSİ FİKRİM BU İŞİ KOALİSYON GÜÇLERİ VE / VEYA ONLARIN ORADA OLMALARINI KENDİ BEKAALARI İÇİN ZARURİ GÖREN BİRTAKIM ETNİK GÜÇLER BUNU ORGANİZE ETMEKTELER...AMA Şİİ MAHALLESİNDE YAPILAN HER EYLEMDEN SÜNNİ GRUPLAR, SÜNNİ MAHALLESİNDE YAPILAN HER EYLEMDEN Şİİ GRUPLAR SORUMLU GÖSTERİLMEK SURETİYLE IRAKIN İŞGALİ HAKLI GÖSTERİLMEK İSTENMEKTE VE İŞGALİN MEŞRUİYETİ SORGULANAMAMAKTADIR...BU ELEMİ YAPANLARIN İSLAMLA BAĞDAŞTIRILMASI BAŞLI BAŞINA BİR HATADIR...BU EYLEMLER İSLAMIN TERÖRİZE EDİLMESİ PROPAGANDASI GEREĞİNCE ABD VE İŞBİRLİKÇİ DEVLETLER İLE IRAKTAKİ AMERİKANIN HİMAYESİNE GİRMİŞ SATILIK KÜRT LİDERLERİN BİR TEZGAHINDAN İBARETTİR...
UYAN EY ÜMMETİ MUHAMMET ,ÜZERİNDE DÖNEN LEŞ KARGALARINA RAĞMEN SESSİZ KALMA...BU BOMBALAR ONLARIN NEZDİNDE SENİN CİĞERİNDE PATLAMALI...

DÜNKİ MENFUR SALDIRILARDA ÖLENLERE ALLAHTAN C.C RAHMET DİLER VE İSLAM ALEMİNE GAFLET UYKUSUNDAN UYANMALARINI VE TEPEMİZDE DÖNEN BU OYUNLARA SEYİRCİ KALMAMALAR GEREKTİĞİNİ HATIRLATIRIM...
MUSTAFA KARDEŞİNİZ...

FETİH GECEMİZDE DUALARINIZA ÜMMETİ MUHAMMEDİN GAFLETTEN UYANMASI İÇİNDE YER VERİN...

neslihantuncel

Kayıtlı Kullanıcı

LİSTENİZE BENİDE EKLER MİSİNİZ DAHA YENİ GÖRDÜM.

S.A.

nohco

Kayıtlı Kullanıcı

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
LİSTEMİZ
1)Esmani
2)Deren75
3)Adaletimahza
4)Nohco
5)Birnur
6)Mtekik
7)Tuğba-m
8)Mavi22
9)Yakalzey
10)Makinacı06
11)Sadece-eda
12)Niğdeli
13)Ferit
14)Tsunami
15)Şevvalmina
16)İreme
17)Zerrin
18)Muaz
19)Işık ve annesi
20)Ravza-nur
21)Ararat
22)Cemile-drn
23)Raci abi
24)Haydar
25)Emine duru
26)Mahbusin
27)Shehla
28)Metfamu
29)Erguan
30)Handos
31)Paradise-angel
32)Tuba-49
33)tuba8
34)l_papatya
35)ruveyda28
36)mustafa-xtar
37)valerian
38)zeros
39)guzin
40)merve
41)neslihantuncel
HER CUMA SAAT 22:00 DA FETİH SURESİNİ OKUYACAĞIZ KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

neslihantuncel yazdı:
LİSTENİZE BENİDE EKLER MİSİNİZ DAHA YENİ GÖRDÜM.

S.A.

A.S

ALLAH C.C RAZI OLSUN...
DUALARINIZ ARŞI ALADA YERİNİ BULUR İNŞAALLAH...
BİZLERDEN ÇOK ŞEY DEĞİL SADECE DUA BEKLEYEN MİLYONLARCA DİN KARDEŞİMİZİN VAR OLDUĞUNU BİLEREK HEVA VE HEVESLERİMİZİN PEŞİNDEN YUVARLANMAK BİZLERE YAKIŞMAZ...

burakozcan

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm selam B)

nohco

Kayıtlı Kullanıcı

burakozcan yazdı:
aleyküm selam B)

fetih gecemize katilmak istermisiniz kardesim selametle

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

nohco yazdı:
burakozcan yazdı:
aleyküm selam B)

fetih gecemize katilmak istermisiniz kardesim selametle

VE ALEYNA ALEYKÜMSELAM BURAK KARDEŞİM....

SİZİDE EKLEYELİMMİ LİSTEMİZE...BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

Çeçen komutan Emir Zaurbek:

Bizim gücümüz birlik olmaktır. Bir ses, bir kulak, bir yumruk olalım ve kazanalım. Biz birbirimize sahip çıkarsak, kimse bize el uzatmaya cüret etmez.

Zulüm altında inleyen Müslüman kardeşlerimize yardım edin.
Çeçen komutan Emir Zaurbek, tüm dünya Müslümanlarını Çeçen halkına yardıma çağırdı.

Zaurbekin, ajanslara gönderdiği mesajı yayınlıyoruz:
Değerli Müslüman kardeşlerimiz. Bu zor günlerde size bir mektupla seslenmek istedim. Kafkasya bugün çok zor bir dönem geçiriyor.

Çeçenistanda fiili işgal devam ediyor. Biz işgalcilere karşı mallarımızla canlarımızla mücadele veriyoruz. Bizim halkımız yaklaşık 300 bin kişi şehit verdi. Ama mücadelemiz yine de devam ediyor ve devam edecektir…

Biz, bu yaz da işgalcilere karşı ciddi operasyonlarla direneceğiz. Allah bize yardımcı olacaktır. Bizim tek dayanağımız Odur.

Eski dönemlerde bizi seven bizi destekleyen çok kardeşimiz ve dostlarımız vardı. O zaman biz birlik olduğumuz için güçlüydük. Halen güçlüyüz, çünkü Allah bizimledir. Eğer bizim yenildiğimizi düşünen varsa yanılır.

Mücahitler ilkbaharın gelmesiyle birlikte çok başarılı operasyonlara imza attılar. Allah, biz Ona bir adım yaklaşırsak koşarak karşılık veriyor. Biz bu cihad diyarında bir olup emperyalist işgal güçlerine karşı mücadele vermekteyiz.

Eskiden olduğu bizi mallarınızla desteklemeye çağırıyorum.
Bugün Çeçenistan, Müslümanları korkutmak için emperyalizm güçlerin kullandıkları bir bölgedir.

Korkmayın, onlar korksun. Birlik olalım bizi yok etmelerine izin vermeyelim. Bizim gücümüz birlik olmaktır. Bir ses, bir kulak, bir yumruk olalım ve kazanalım. Biz birbirimize sahip çıkarsak, kimse bize el uzatmaya cüret etmez.

Tahmin edebiliyorum, yorulmuşsunuzdur. Ama biz de yorulduk. Ancak Allah yolunda olduğunuzu hatırlarsanız işte o zaman yorulmayı unutursunuz ve Allah da size güç verir.

Allah bize kaldıramayacağımız bir yükü yüklemez ve bizi sorumlu tutmaz. Ancak bir düşünelim, acaba biz Allah için ne yapıyoruz? Namaz, oruç, hac, zekat… Bunları kendimiz için yapmaktayız.

Peki, Allah için ne yapalım? Zulüm altında inleyen Müslüman kardeşlerimize yardım eli uzatalım. Irakta, Afganistanda, Filistinde, Çeçenistandaki kardeşlerimize yardım edelim.

Çeçenistan cihadında mücadele veren mücahidlerden sizleri selam gönderiyorum ve hiç olmazsa dualarınızda bizi hatırlamanızı rica ediyorum.

Essalamu Aleykum ve rahmatullahi ve Berakatuhu!

nohco

Kayıtlı Kullanıcı

:|:|:|

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt