-Esmani- yazdı:
![]()
darfurdan sizlere uzanan elleri tutmak istemezmisiniz...
Darfur bölgesindeki yardım kampanyasına destek olmak isteyenler, derneğin web sitesi olan www.kimseyokmu.org.tr vasıtasıyla, banka hesap numaraları aracılığıyla yahut SMS Bağış yoluyla bağışta bulunabilirler. TURKCELL, VODAFONE VE AVEA faturalı telefonlarından DARFUR yazıp, 5777 ye bir SMS atan kullanıcılar, Darfur için 5 YTL bağışta bulunabiliyor. Daha geniş bilgi için 0216 521 80 80 no’lu telefon aranabilir.
s.a. ben geçen hafta okudum Allah kabul etsin. buraya yazdım ama cevap gelmedi yinede okudum .Allah razı olsun bende yoktu sayfaya yazmışsınız oradan okudum umarım bi eksik yoktur.emeğinize sağlık hem okudum hemde sizi takdir ettim epey uğraşmışsınız.rabbim mükafatınızı artırsın.Allaha emanet olun.üstelik verdiğiniz müjdeli haberlere çok sevindim.bu müjdeye sevinebilmek ve belkide katkıda bulunabildiğimizi bilmek çok ayrı bir haz.buna vesile olanlardan Allah razı olsun.Allaha emanet olun-Esmani- yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.BU ARADA ASHAB-I BEDR İSMİNİ HER HAFTA OKUMA İŞİNİ AYARLADINIZ DEĞİL Mİ?AMMA DA HESAP SORAR GİBİ OLDU,KUSURA BAKMAYIN.AMA MERAK ETTİM.A.E.O.
ablam inşaallah imkanı olan herkes okusun...
ben geçen hafta söz verdim ama okuyamadım sadece fetih suresini okumaknasip miş...
bu hafta tekrardan okumaya gayrete edeceğim...sizlerde devam edin inşaallah...
metfamu yazdı:
s.a. ben geçen hafta okudum Allah kabul etsin. buraya yazdım ama cevap gelmedi yinede okudum .Allah razı olsun bende yoktu sayfaya yazmışsınız oradan okudum umarım bi eksik yoktur.emeğinize sağlık hem okudum hemde sizi takdir ettim epey uğraşmışsınız.rabbim mükafatınızı artırsın.Allaha emanet olun.üstelik verdiğiniz müjdeli haberlere çok sevindim.bu müjdeye sevinebilmek ve belkide katkıda bulunabildiğimizi bilmek çok ayrı bir haz.buna vesile olanlardan Allah razı olsun.Allaha emanet olun-Esmani- yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.BU ARADA ASHAB-I BEDR İSMİNİ HER HAFTA OKUMA İŞİNİ AYARLADINIZ DEĞİL Mİ?AMMA DA HESAP SORAR GİBİ OLDU,KUSURA BAKMAYIN.AMA MERAK ETTİM.A.E.O.
ablam inşaallah imkanı olan herkes okusun...
ben geçen hafta söz verdim ama okuyamadım sadece fetih suresini okumaknasip miş...
bu hafta tekrardan okumaya gayrete edeceğim...sizlerde devam edin inşaallah...
ireme yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM...BENİDE LİSTEYE EKLEYİN DERENCİĞİM..GALİBA LİSTEYİ SEN HAZIRLIYOSUN...SELAMETLE..
nohco yazdı:
SUKUR KAVUSTURANA LISTEMIZ COGALMIS KARDESLERIM RABBIM EMEGINIZI BOSA CIKARMASIN INSALLAH DEREN KARDES BENIDE BEDIR SAHABELERININ ISIM OKUMA LISTESINE EKLERSEN SEVINIRIM SELAMETLE
nohco yazdı:
SUKUR KAVUSTURANA LISTEMIZ COGALMIS KARDESLERIM RABBIM EMEGINIZI BOSA CIKARMASIN INSALLAH DEREN KARDES BENIDE BEDIR SAHABELERININ ISIM OKUMA LISTESINE EKLERSEN SEVINIRIM SELAMETLE
deren75 yazdı:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHIM.
1-DEREN (13,04,2007-Bu hafta)
2-ARARAT (20.04.2007)
3-RACİ ABİ (27.04.2007)
4-HAYDAR kardeş (04.05.2007)
5-BİRNUR (11.05.2007)
6-MAVİ 22 (18.05.2007)
7-İREME (25.05.2007)
8-NOHCO (01.05.2007)
Birnur yazdı:
Tamam Ozaman Canım ben sana devrediyorum.İlgilenirsin Değil mi ?
ADALETIMAHZA yazdı:
nohco yazdı:
S.A.HOŞGELDİN KARDEŞİM.
LİSTEYE BENİ DE YAZARSANIZ SEVİNİRİM.A.E.O.