Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

EHLİ KURAN ÖLÜRKEN,EHLİ SÜNNET UYUYOR (MU) (1 Kullanıcı)

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: FETİH SURESİ GECESİ (ŞEHİTLER VE MÜCAHİTLER İÇİN)

RABBİM C.C. YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.....MÜJDELİ HABERLERİN ARTARAK GELMESİNİ NİYAZ EDİYORUM....

AMİNNN..AMİN.. AMİN.. ABİM BU HABERE ÇOK SEVİNDİM. RABBİM DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRMEZ ONLARIN YARDIMCISI OLUR İNŞALLAH B)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

-Esmani- yazdı:
zzzkq3.png

S.A

ALLAH AŞKINA DOĞRU SÖYLEYİN BU MÜJDELİ HABERE HANGİNİZİN DUASI VESİLE OLDU...

Çeçen mücahidler destansı direnişlerini sürdürmeye devam ediyor. Bas-Ğordali bölgesinde 32 Rus ve İşbirlikçi öldürüldü ve 50 kişi yaralandı...

Emir Osmana bağlı Çeçen İçkeriya Cumhuriyeti Askeri Şura Mücahitleri bugün Bas-Ğordali bölgesinde Rus ve işbirlikçi hainlerle şiddetli çatışmalara girdiler.

Yaklaşık sabah 8:00 sularında başlayan ve akşam saatlere kadar devam eden çatışmalara rus ve işbirlikçi hainlerden yaklaşık 1000 kişi operasyona katıldı. Mücahitlerden ise ilk belirlemeye göre 120 olduğu açıklandı.

Ancak öğle saatlerinde mücahitlerin yardımına bölge sorumlusu ve komutanı Zaurbek Avdarhanov Çeçen İçkeriya Cumhuriyeti ve Kuzey Kafkasya mücahitlerin ve Askeri Şura başkanı Dokka Umarov'un emriyle Emir Osman'ın yardımına 200 mücahit ile birlikte yetişti.

Çatiışmalar sırasında Rus ve işbirlikçi hainler askeri helekopter ve Uçaklar kulandıkları gelen haberler arasında. Ve yaklaşık 35 tane zırhlı araç ve 10 tane URAL tipi askeri kamyon operasyon bölgesine geldiği açıklandı.

Çatışma öğle saatlerinde çok şiddetli oldu ve ruslar ve işbirlikçi hainler önde gelen iki kişiyi kaybettiler. SEVER adlı birliğin ! Komutanı Muslim mücahitler tarafından ilk öldürülenlerin arasında olduğu bildirildi. Mücahitler Emir Hayrullah'ın intikamını da almış oldular.

Bu şahıs Emir İsa ve Hayrullah'ın şehit olmasında birinci rol oynayan münafıklardan idi. Emir Zaurbek bölgeye ulaştıktan sonra çatışmanın gidişatı tamamen değişti. Ve rus ve işbirlikçiler tamamen yenildiler ve panik içinde kaçmaya başladılar.

En son yerli kadınları rehine alarak kendilerini kurtardılar. Hainler ise Ruslar tarafından ortada bırakıldı.Bölge şuan bile havadan bombalandığı gelen haberler arasında.

Mücahitler ise 6 haini yakaladı ve esir aldı ve çok sayıda silah ele geçirdiler. Allah Osmana ve Zaurbek'e bugün büyük bir zafer verdi.

RABBİM C.C. YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.....MÜJDELİ HABERLERİN ARTARAK GELMESİNİ NİYAZ EDİYORUM....

S.A

EVET SORUMA CEVAP ALAMADIM...İNŞAALLAH HERBİRİMİZİN DUALARI MAKBUL DUALAR ARASINDA YERİNİ ALMIŞTIR....KARDEŞLERİM BİR DAHAKİ MÜJDELİ HABERİMİZDE SİZLERDE KENDİNİZİ DUA ETTİĞİNİZ VE BİRLİK OLDUĞUNUZ İÇİN MUTLU HİSSETMEK İSTERSENİZ BUYRUN...HAYIR KAPILARI KAPANMADAN GELİN...EFENDİMİZİN BEYANI ÜZERE KIYAMET MÜBAREK İKİ PARMAĞI ARASI KADAR MESAFEDE UNUTMAYALIM...

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

a.s
çok sevindim. inşallah devamıda gelir.
dualarımızı rabbim inşallah kabul eder.B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

-Esmani- yazdı:
-Esmani- yazdı:
zzzkq3.png

S.A

ALLAH AŞKINA DOĞRU SÖYLEYİN BU MÜJDELİ HABERE HANGİNİZİN DUASI VESİLE OLDU...

Çeçen mücahidler destansı direnişlerini sürdürmeye devam ediyor. Bas-Ğordali bölgesinde 32 Rus ve İşbirlikçi öldürüldü ve 50 kişi yaralandı...

Emir Osmana bağlı Çeçen İçkeriya Cumhuriyeti Askeri Şura Mücahitleri bugün Bas-Ğordali bölgesinde Rus ve işbirlikçi hainlerle şiddetli çatışmalara girdiler.

Yaklaşık sabah 8:00 sularında başlayan ve akşam saatlere kadar devam eden çatışmalara rus ve işbirlikçi hainlerden yaklaşık 1000 kişi operasyona katıldı. Mücahitlerden ise ilk belirlemeye göre 120 olduğu açıklandı.

Ancak öğle saatlerinde mücahitlerin yardımına bölge sorumlusu ve komutanı Zaurbek Avdarhanov Çeçen İçkeriya Cumhuriyeti ve Kuzey Kafkasya mücahitlerin ve Askeri Şura başkanı Dokka Umarov'un emriyle Emir Osman'ın yardımına 200 mücahit ile birlikte yetişti.

Çatiışmalar sırasında Rus ve işbirlikçi hainler askeri helekopter ve Uçaklar kulandıkları gelen haberler arasında. Ve yaklaşık 35 tane zırhlı araç ve 10 tane URAL tipi askeri kamyon operasyon bölgesine geldiği açıklandı.

Çatışma öğle saatlerinde çok şiddetli oldu ve ruslar ve işbirlikçi hainler önde gelen iki kişiyi kaybettiler. SEVER adlı birliğin ! Komutanı Muslim mücahitler tarafından ilk öldürülenlerin arasında olduğu bildirildi. Mücahitler Emir Hayrullah'ın intikamını da almış oldular.

Bu şahıs Emir İsa ve Hayrullah'ın şehit olmasında birinci rol oynayan münafıklardan idi. Emir Zaurbek bölgeye ulaştıktan sonra çatışmanın gidişatı tamamen değişti. Ve rus ve işbirlikçiler tamamen yenildiler ve panik içinde kaçmaya başladılar.

En son yerli kadınları rehine alarak kendilerini kurtardılar. Hainler ise Ruslar tarafından ortada bırakıldı.Bölge şuan bile havadan bombalandığı gelen haberler arasında.

Mücahitler ise 6 haini yakaladı ve esir aldı ve çok sayıda silah ele geçirdiler. Allah Osmana ve Zaurbek'e bugün büyük bir zafer verdi.

S.A

EVET SORUMA CEVAP ALAMADIM...İNŞAALLAH HERBİRİMİZİN DUALARI MAKBUL DUALAR ARASINDA YERİNİ ALMIŞTIR....KARDEŞLERİM BİR DAHAKİ MÜJDELİ HABERİMİZDE SİZLERDE KENDİNİZİ DUA ETTİĞİNİZ VE BİRLİK OLDUĞUNUZ İÇİN MUTLU HİSSETMEK İSTERSENİZ BUYRUN...HAYIR KAPILARI KAPANMADAN GELİN...EFENDİMİZİN BEYANI ÜZERE KIYAMET MÜBAREK İKİ PARMAĞI ARASI KADAR MESAFEDE UNUTMAYALIM...

S.A.ASHAB-I BEDR İN MÜBAREK İSİMLERİ HÜRMETİNE OLDU KARDEŞİM.GÜNAHKAR AĞIZLAR LA OKUSAM BİLE ALLAH IM ONLAR HÜRMETİNE DİYE OKUNURSA DUALAR HELE Kİ KENDİMİZ İÇİN DEĞİL DE ZULÜM GÖREN KARDEŞLERİMİZ İÇİN AÇMIŞSAK ELLERİMİZİ MEVLAYA İNŞAALLAH DAHA NİCE FETİHLER GÖSTERİR RABBİM.A.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.BU ARADA ASHAB-I BEDR İSMİNİ HER HAFTA OKUMA İŞİNİ AYARLADINIZ DEĞİL Mİ?AMMA DA HESAP SORAR GİBİ OLDU,KUSURA BAKMAYIN.AMA MERAK ETTİM.A.E.O.

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm selam avukat abla esmani kardeşimden sonra ashabı-ı bedr isimlerini ben okuyayım inşallah demiştim ama yazım görülmedi galiba bu haftada nete fazla giremedim bi değişiklik yoksa inşallah ben okumak isterim.müjdeli habere çok sevindim rabbim yar ve yardımcımız olsun.selam ve dua ile.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.BU ARADA ASHAB-I BEDR İSMİNİ HER HAFTA OKUMA İŞİNİ AYARLADINIZ DEĞİL Mİ?AMMA DA HESAP SORAR GİBİ OLDU,KUSURA BAKMAYIN.AMA MERAK ETTİM.A.E.O.

ablam inşaallah imkanı olan herkes okusun...
ben geçen hafta söz verdim ama okuyamadım sadece fetih suresini okumaknasip miş...
bu hafta tekrardan okumaya gayrete edeceğim...sizlerde devam edin inşaallah...

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

OKUYABİLEN HERKES OKUSUN BENCEDE İSİMLERİ B) DAHA İYİ OLMAZ MI ?

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

deren75 yazdı:
aleyküm selam avukat abla esmani kardeşimden sonra ashabı-ı bedr isimlerini ben okuyayım inşallah demiştim ama yazım görülmedi galiba bu haftada nete fazla giremedim bi değişiklik yoksa inşallah ben okumak isterim.müjdeli habere çok sevindim rabbim yar ve yardımcımız olsun.selam ve dua ile.

S.A.KUSURA BAKMA KARDEŞİM.GEÇEN HAFTA KİMSE PEK BAKAMADI GALİBA.OLSUN.EĞER OKUDUYSAN ALLAH RAZI OLSUN.OKUMADIYSAN BU HAFTA OKURSUN İNŞAALLAH.A.E.O.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

deren75 yazdı:

ablam inşaallah hep beraber okumaya gayret edelim...ama mutlaka en azından birinin okuması için görev sizindir...

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

deren75 yazdı:
...

SELAMUN ALEYKUM ..DEREN 75 KARDEŞİMDEN SONRAKİ 3 HAFTA ASHAB I BEDR İSİMLERİNİ BEN RACİ ABİ VE HAYDAR KARDEŞİMİZ OKUYALIM
YANI MAYISIN İLK CUMASINA KADAR BU GÖREV BENDE OLSUN İNŞALLH ...SİZLER İÇİN SORUN OLMAZ İNŞALLH ...HADİ ALLAAH EMANET OLUN ..VE SELAMUN ALEYKÜM

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

Birnur yazdı:

S.A.BİRNURCUM,EN GÜZELİ BU OLUR.YİNE DE BİR SIRA YAPALIM VE O KİŞİ MUTLAKA OKUSUN,İSTEYENLER DE OKUMAYA DEVAM EDER.ZATEN 4 HAFTA SIRA ALINDI SANIRIM.A.E.O.

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:
deren75 yazdı:

ablam inşaallah hep beraber okumaya gayret edelim...ama mutlaka en azından birinin okuması için görev sizindir...

tamam kardeşim inşallah layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım.selam ve dua ile.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
Birnur yazdı:

S.A.BİRNURCUM,EN GÜZELİ BU OLUR.YİNE DE BİR SIRA YAPALIM VE O KİŞİ MUTLAKA OKUSUN,İSTEYENLER DE OKUMAYA DEVAM EDER.ZATEN 4 HAFTA SIRA ALINDI SANIRIM.A.E.O.

Tamam Ablacım o sıraya benide eklemeyi unutmayın :D

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

Amerika ve işgalci müttefikleri ard arda aldığı ağır darbeler sonucu büyük bir bozgunu yaşarken son günlerde artan Amerikan kayıplarının ortalama asker kaybı olarak son 4 yılın en yüksek rakamına ulaştığı bildirildi.

ABD ordusu sözcülüğünden yapılan açıklamada bugün de Bağdatta 4 Amerika askerinin öldürüldüğü bildirildi. Böylece işgalin başından bugüne kadar öldürülen ABD askeri sayısı 3270'e yükseldi.

oluyor oluor inşaallah...:D hadi gayret
biz bir ölür bin diriliriz...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.DEREN KARDEŞİM BU KONUDA GÖREVLİ ARTIK.ALLAH KOLAYLIK VERSİN KENDİSİNE.HADİ BAKALIM,BESMELE İLE LİSTEYİ YAPAR DEREN KARDEŞ ŞİMDİ.A.E.O.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

sudan2030iu2.jpg

darfurdan sizlere uzanan elleri tutmak istemezmisiniz...

Darfur bölgesindeki yardım kampanyasına destek olmak isteyenler, derneğin web sitesi olan www.kimseyokmu.org.tr vasıtasıyla, banka hesap numaraları aracılığıyla yahut SMS Bağış yoluyla bağışta bulunabilirler. TURKCELL, VODAFONE VE AVEA faturalı telefonlarından DARFUR yazıp, 5777 ye bir SMS atan kullanıcılar, Darfur için 5 YTL bağışta bulunabiliyor. Daha geniş bilgi için 0216 521 80 80 no’lu telefon aranabilir.

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.DEREN KARDEŞİM BU KONUDA GÖREVLİ ARTIK.ALLAH KOLAYLIK VERSİN KENDİSİNE.HADİ BAKALIM,BESMELE İLE LİSTEYİ YAPAR DEREN KARDEŞ ŞİMDİ.A.E.O.

a.s.abla bu listeleme görevini bana mı verdiniz anlayamadım görevden kaçmak olmaz hele hayırlı bir iş için ise;

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHIM.

1-DEREN(12,04,2007-Bu hafta)
2-ARARAT
3-RACİ ABİ
4-HAYDAR kardeş
5-BİRNUR

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

13.04.2007 DE OKUNCAK DE Mİ?B)

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
13.04.2007 DE OKUNCAK DE Mİ?B)
evet abla ben yanlış yazmışım cuma gecesi

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHIM.

1-DEREN(13,04,2007-Bu hafta)
2-ARARAT
3-RACİ ABİ
4-HAYDAR kardeş
5-BİRNUR

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt