Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Efendimize yokmu hediyeniz?Umreye gidiyorum... (1 Kullanıcı)

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
V.a.selam kardeşim.Amiiiiiiiin inşaallah kardeşim,Rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip eylesin.Maşaallah kendisinden çok hocasını düşünen bir öğrenci,elhamdülillah kardeşim,ne kadar güzel duygu ve düşünceler bunlar.
Edecem kardeşim inş,size,ailenize,özelliklede hocanıza dua edecem inşaallah.
Rabbım sizden razı olsun kardeşim,sağolasın güzel dileklerin için.

Rabbim hepimizden razı olsun inşALLAH.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bizlerden de peygamber efendimize selamlar iletirmisiniz?inşaALLAH ben eşim annem babam ve bütün isteyenlere de oralara gidip mübarek yerlerde nefes almayı RABBİM nasip eder,hakkımızda hayırlısı olması için dua edin inşaALLAH hayırlı yolcuklar ALLAH a emanet olun....

V.a.selam kardeşim.İnşaallah Rabbım sizlerede sevdiklerinizle beraber gitmeyi nasip eder Rabbım.Dua edicem kardeşim ve listemede aldım inş.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm...çok çok sevindim hakkınızda hayırlısı olur inşlh biranönce kavuşursunuz muradınıza....okurken çok duygulndım her aklıma gelişinde ağlarım rabbim nasip eyle tüm isteyen kardeşlerimize ve sonrda bana.bende çok istyrum ta canı gönülden,inşh gitmek peygamber efendimiz(s.a.v)e o kutsal mekana ulaşmak nasip olur...kardeşim efendimiz(s.a.v)e selamlarımızı ilet dularında bizleride unutma inşlh hayırlısı ile umre ziyaretini yapar dönerisn,hayırlı yolculuklar.ALLAH'A EMANET OL....

V.a.selam kardeşim.Rabbım sizlerden razı olsun,sağolun hayırlı dualarınız için.İnşaallah kardeşim,sizinde O mubarek beldelere gidebilmeniz için dua edicem kardeşim.Rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip eylesin inş.

Leyla_Ebedi

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam kardeşim

efendimize selamlarımı iletin inşallah ..dualarımın gönlümdeki dilegimin kabulu için dua ederseniz çok mutlu olurum .. (isim Canan)

1000 Salavat
1000 La İlahe İllallah okuycam inş

Rabbim kabul eylesin inşallah

dua ile

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam kardeşim

efendimize selamlarımı iletin inşallah ..dualarımın gönlümdeki dilegimin kabulu için dua ederseniz çok mutlu olurum .. (isim Canan)

1000 Salavat
1000 La İlahe İllallah okuycam inş

Rabbim kabul eylesin inşallah

dua ile

Amin kardeşim.İnşaallah hediyelerinizi orada bağışlıyacağım kardeşim.Rabbım kabul eylesin inşaallah.Rabbım sizlerde en kısa zamanda nasip eylesin inşaallah.

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SENDEN BİNLERCE KEZ HEMDE.
""dipnot""KABEYİ ilk gördüğnde ettiğin dua kabul olurmuş.sen ilk gördüğünde ALLAHIM burda edeceğim duaları kabul buyur ve en yakın zmaanda kaderimize en güzel ekilde yazıver SENIN buna gücün yeter dersen geri çevrilmez kabul olur inşALLAH.
selametle.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SENDEN BİNLERCE KEZ HEMDE.
""dipnot""KABEYİ ilk gördüğnde ettiğin dua kabul olurmuş.sen ilk gördüğünde ALLAHIM burda edeceğim duaları kabul buyur ve en yakın zmaanda kaderimize en güzel ekilde yazıver SENIN buna gücün yeter dersen geri çevrilmez kabul olur inşALLAH.
selametle.

Amiiiiiiiiiiin kardeşim amin.İnşaallah zikredeceğim kardeşim.
Rabbım şimdiden kabul buyursun dualarımızı inşaallah.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı geceler abi çok sevindim inn ki....beni unutmazsın inşallah dualarında
2 duam var biri sağlığım biri sevdiğim .....umarım benide unutmazsın....yolun açık olsun selametle gidip gel ABİ...........KAYINVALİDEMLER İÇİNDE DUA ET NE OLUR RABBİM MERHAMET NASİP ETSİN BENİDE ARALARINA ALIP BENİDE SEVSİNLER ........

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı geceler abi çok sevindim inn ki....beni unutmazsın inşallah dualarında
2 duam var biri sağlığım biri sevdiğim .....umarım benide unutmazsın....yolun açık olsun selametle gidip gel ABİ...........KAYINVALİDEMLER İÇİNDE DUA ET NE OLUR RABBİM MERHAMET NASİP ETSİN BENİDE ARALARINA ALIP BENİDE SEVSİNLER ........

Hayırlı geceler kardeşim.Hiç unuturmuyum,listeme aldım bile,inşaallah isteklerin için dua edecem kardeşim.
Rabbım sana sağlık,sıhhat versin.Bütün hayırlı dileklerini kabul etsin inşaallah.

pisiko_212

Kayıtlı Kullanıcı
Yolunuz açık olsun,Allah ziyaretinizi kabul etsin inş.

Mevlam her mümine nasip etsin inşallah oraları görmeyi.

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
ya kardeşim bide ben şeyi çok istiyorum mehmetın benı yüz görümlüğü olarak kabeye götürmek isteyecek kadar olgunlaşmasını.bizim balayımızda orası olsun.kim bilir ne kadr güzel olur.takva üzerine yaşamaya çalışan insanlara sert çıkıyorum anlatıyorum ama bu gibiler yüzünden yenı yenı şeyler türüyor diyor.dua et ona da o da takva üzerine yaşamak istesin bunun için içne istek gelsin.

bide bu ayın 28 inde mi gedeceksın kardeşim yoksa temmuzun 28 indemi

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykume selammm

abla ALLAH şimdiden kabul etsin

abla 29 haziran benim doğum günüm sizde 28 haziranda gidiyorsunuz o zaman 29 haziranda peygamber efendimize s.a.s gaziantepten ekrem yıldırımın slmı var derseniz benim için en güzel hediye olurrr.

ALLAH kazasız ve belasız oraya varmanızı nasip etsin

ALLAHA e.o

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
ya kardeşim bide ben şeyi çok istiyorum mehmetın benı yüz görümlüğü olarak kabeye götürmek isteyecek kadar olgunlaşmasını.bizim balayımızda orası olsun.kim bilir ne kadr güzel olur.takva üzerine yaşamaya çalışan insanlara sert çıkıyorum anlatıyorum ama bu gibiler yüzünden yenı yenı şeyler türüyor diyor.dua et ona da o da takva üzerine yaşamak istesin bunun için içne istek gelsin.

bide bu ayın 28 inde mi gedeceksın kardeşim yoksa temmuzun 28 indemi

İnşaallah kardeşim.Rabbım bütün dileklerinizi kabul eder.
Bu ayın,yani haziran 28 de gidicem inşaallah.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykume selammm

abla ALLAH şimdiden kabul etsin

abla 29 haziran benim doğum günüm sizde 28 haziranda gidiyorsunuz o zaman 29 haziranda peygamber efendimize s.a.s gaziantepten ekrem yıldırımın slmı var derseniz benim için en güzel hediye olurrr.

ALLAH kazasız ve belasız oraya varmanızı nasip etsin

ALLAHA e.o

İnşaallah kardeşim.Rabbımın sizlere hayırlı uzun ömür vermesi için dua edicem kardeşim.
Yalnız bana abi diyebilirsin canım kardeşim.

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
  • selamunaleykum
  • isminizi söylerseniz eger bizler de size dua edelim

asos1907

Kayıtlı Kullanıcı
ne mutlu size.. ALLAH kabul etsin... mevlam bizlerinde o kutsal topraklara gitmemeizi nasip etsin...inşallah.. peygamberimize selamlar..onu çok sevdiğimizi söyleyiniz... benim duamda bebeğimi sağlıkla kolaylıkla kucağıma almak ve hayırlı evlat olmasını istemektir... tekrar hayırlı olsun ALLAH kabul etsin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt