Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Efendimize yokmu hediyeniz?Umreye gidiyorum... (1 Kullanıcı)

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
az kalmış gitmene kardeşim ya için nasıl pırpırdır şimdi senın.inşALLAH nasiplenırde gelirsin.inşALLAH hediye hazırlarız.selametle.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
az kalmış gitmene kardeşim ya için nasıl pırpırdır şimdi senın.inşALLAH nasiplenırde gelirsin.inşALLAH hediye hazırlarız.selametle.

Hemde nasıl bir bilseniz.Can atyorum Efendimize,O güzel kabemize kavuşmak için.Rabbım herkese nasip eylesin kardeşim.Mehmetine kavuştursun seni inş.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hocam yine ben
1 yasin
1 mülk
1 nebe
1 rahman
1 vakıa
1 fetih suresi efendimize hediyemdir
siz kutsal topraklarda duasını yapıp hediye edermisiniz peygamber efendimize
ya çok mu oluyorum bilmiyorum ama bu arada ismim merve orada anılmasını çok isterim;;)
selam ve dua ile...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hocam yine ben
1 yasin
1 mülk
1 nebe
1 rahman
1 vakıa
1 fetih suresi efendimize hediyemdir
siz kutsal topraklarda duasını yapıp hediye edermisiniz peygamber efendimize
ya çok mu oluyorum bilmiyorum ama bu arada ismim merve orada anılmasını çok isterim;;)
selam ve dua ile...

A.s.canım kardeşim.Ne demek çok olmak?gücenirim bak,ben acizlensem bu konuyu açmazdım kardeşim.Listeme almıştım isminizi ve isteklerinizi,inşaallah ekliyorum Merve kardeşim.
Rabbıma emanet olun.Dualarınızı esirgemeyin benden.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
A.s.canım kardeşim.Ne demek çok olmak?gücenirim bak,ben acizlensem bu konuyu açmazdım kardeşim.Listeme almıştım isminizi ve isteklerinizi,inşaallah ekliyorum Merve kardeşim.
Rabbıma emanet olun.Dualarınızı esirgemeyin benden.

allah razı olsun kardeşim
Rabbim her daim yardımcınız olsun inşallah
dualarımız sizinle
allah a emanet olun...

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
s.a abicim hayırlı olsun senın adına cok sevındım RAbbım herkese oralara gıtmeyı nasip etsın inşallah...
ben de sevgılı peygamberımıze selam yolluyorum senden...
günahlarımın affı ve kapanmam ıcın dua edersen cok sevınırım ablacım..

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.
Rabbim bizede nasip etsin inşallah.
hakkımız yok varsa helal olsun.
Tüm Ümmedi Muhammedin gafletten uyanması için dua ediniz.
allaha emanet olunuz.

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

degerli kardesim Allahu Teala ziyaretinizi ve ibadetinizi en sekilde yapmayi nasip etsin

insaALLAH gidemeyenler içinde en kisa zamanda o kutsal beldeleri ziyaret etmeyi nasip etsin diye dua buyurursaniz seviniriz... Allah (cc) razi olsun
Efendimiz'e (sav) benim adima Esselamu Aleyke Ya Resulallah diye selam soylerseniz çok sevinirim....
hakkimiz varsa helal olsun kardesim
Allah'a emanet olun

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim. Rabbim tüm müslüman kardeşlerimize o kutsal topraklara gidebilmeyi nasip etsin inşaallah.. Peygamber efendimize selamlarımı yolluyorum inşaallah. O kadar heyecanlandım ki. Rabbim hepimize nasip eder inşaallah...Tüm islam aleminin hidayete için, günahlarımın affı tevbelerimin kabulü için, Efendimizi rüyamda görebilmek için, sözlümün hayırlısıyla atanabilmesi, hayırlı,imanlı bir evlilik kurabilmemiz için dua edersen çok sevinirim. Adım DİLEK. Allah razı olsun sizden. Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşaallah.. Hayırlı akşamlar..

YaralıGönül

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamün Aleyküm kardeşim.

Ne mutlu ki sana o mübarak topraklara gideceksin. Bi İznillah O Nebi sultanı ziyaret edeceksin. Allah sevabını ecrine kat kat yazsın inşallah. Allah tüm müminler nasip eylesin inşallah.

Bizim Selamımızı iletirsin mübaret peygambere çok memnun oluruz.
Bu Gece bir Yasin-i Şerif okuyacam peygamber efendimize.

Sana da Hakkımız Helal olsun.

Allah selametlik versin.

Vesselam...

aşure

Kayıtlı Kullanıcı
a.s rabbım hayırlı yolculuklar nasıp eylesın inş. tum mumınlerede o mubarek yerlerı gormeyı nasıp eder rabbım inş.EFENDIMIZE BIZLERDENDE SELAM İLET RABBIM EFENDIMIZIN YOLUNDAN VE ŞEFAATINDEN AYIRMASIN BİZLERİ..gunahlarımın affı iman dolu huzur dolu bi yaşam....ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞIM ŞİMDİDEN...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ablacımhayırlıolsun senın adına cok sevındım RAbbım herkese oralara gıtmeyı nasip etsın inşallah...

V.a.selam kardeşim.Rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip eylesin inşaallah.Rabbım hidayetler ihsan etsin cümlemize.
Sizde bu farzları yapma sevdası varken kapanırsınız kardeşim inşaallah,bende size dua edicem ve listeme aldım kardeşim.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.
Rabbim bizede nasip etsin inşallah.
hakkımız yok varsa helal olsun.
Tüm Ümmedi Muhammedin gafletten uyanması için dua ediniz.
allaha emanet olunuz.

V.a selam.Amin kardeşim.Rabbım sizlerede nasip eylesin kardeşim.İnşaallah dua edicem kardeşim.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

degerli kardesim Allahu Teala ziyaretinizi ve ibadetinizi en sekilde yapmayi nasip etsin

insaALLAH gidemeyenler içinde en kisa zamanda o kutsal beldeleri ziyaret etmeyi nasip etsin diye dua buyurursaniz seviniriz... Allah (cc) razi olsun
Efendimiz'e (sav) benim adima Esselamu Aleyke Ya Resulallah diye selam soylerseniz çok sevinirim....
hakkimiz varsa helal olsun kardesim
Allah'a emanet olun

V.a.selam kardeşim.Rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip eylesin kardeşim.
İnşaallah sizlerede dua edcem,Rabbım nasip eylesin.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim. Rabbim tüm müslüman kardeşlerimize o kutsal topraklara gidebilmeyi nasip etsin inşaallah.. Peygamber efendimize selamlarımı yolluyorum inşaallah. O kadar heyecanlandım ki. Rabbim hepimize nasip eder inşaallah...Tüm islam aleminin hidayete için, günahlarımın affı tevbelerimin kabulü için, Efendimizi rüyamda görebilmek için, sözlümün hayırlısıyla atanabilmesi, hayırlı,imanlı bir evlilik kurabilmemiz için dua edersen çok sevinirim. Adım DİLEK. Allah razı olsun sizden. Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşaallah.. Hayırlı akşamlar..

S.a.Dilek kardeşim!notuma aldım inşaallah.İstek ve arzularına,O mubarek beldelerde tercüman olmaya çalışacağım kardeşim inşaallah.
Rabbım herşeyin hayırlısını ihsan eylesin kardeşim.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamün Aleyküm kardeşim.

Ne mutlu ki sana o mübarak topraklara gideceksin. Bi İznillah O Nebi sultanı ziyaret edeceksin. Allah sevabını ecrine kat kat yazsın inşallah. Allah tüm müminler nasip eylesin inşallah.

Bizim Selamımızı iletirsin mübaret peygambere çok memnun oluruz.
Bu Gece bir Yasin-i Şerif okuyacam peygamber efendimize.

Sana da Hakkımız Helal olsun.

Allah selametlik versin.

Vesselam...

V.a.selam kardeşim.İnşaallah okuduğunuz yasini şerifi ve selamınızı götüreceğim kardeşim.Rabbım sizlerede en kısa zamanda nasip eylesin inşaallah.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
a.s rabbım hayırlı yolculuklar nasıp eylesın inş. tum mumınlerede o mubarek yerlerı gormeyı nasıp eder rabbım inş.EFENDIMIZE BIZLERDENDE SELAM İLET RABBIM EFENDIMIZIN YOLUNDAN VE ŞEFAATINDEN AYIRMASIN BİZLERİ..gunahlarımın affı iman dolu huzur dolu bi yaşam....ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞIM ŞİMDİDEN...

Amin kardeşim.Allah cc sizden razı olsun kardeşim,inşaallah dua edicem sizlere.

berat05

Yönetici
ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Değerli kardeşimiz,

Rabbim Hayırlısı ile gidip dönmenizi , tüm dualarınızın kabulünü nasip eylesin inşallah..Bizlerin hakkı yoktur ancak HELAL olsun değerli kardeşim..Rabbim oralara tüm ummetiMuhammedin gitmesini nasip eylesin..

Size zahmet olacak..bunun için sizde hakkınızı helal ediniz değerli kardeşim. Bizdende Peygamber Efendimize selam olsun oralarda..(adımı yazmadım.oğlumun ismi yazılı..)
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed(s.a.v.)

Hayırlı ,huzurlu,imanla dolu ailelerimizle geçireceğimiz bir ömür- bir borç ve hak bırakmadan gelecek bir ölüm nasip eylesin....naçizane duamız budur inşallah..

Rabbim herkese bu günleri görmeyi nasip eylesin inşallah...

Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
s.a ablacımhayırlıolsun senın adına cok sevındım RAbbım herkese oralara gıtmeyı nasip etsın inşallah...
şimalcim Kur'ana Sevdalı kardeşimiz bayan değil erkek :a21:
tüm site sakinlerinin bilgilerine

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt