az kalmış gitmene kardeşim ya için nasıl pırpırdır şimdi senın.inşALLAH nasiplenırde gelirsin.inşALLAH hediye hazırlarız.selametle.
selamün aleyküm hocam yine ben
1 yasin
1 mülk
1 nebe
1 rahman
1 vakıa
1 fetih suresi efendimize hediyemdir
siz kutsal topraklarda duasını yapıp hediye edermisiniz peygamber efendimize
ya çok mu oluyorum bilmiyorum ama bu arada ismim merve orada anılmasını çok isterim;
selam ve dua ile...
A.s.canım kardeşim.Ne demek çok olmak?gücenirim bak,ben acizlensem bu konuyu açmazdım kardeşim.Listeme almıştım isminizi ve isteklerinizi,inşaallah ekliyorum Merve kardeşim.
Rabbıma emanet olun.Dualarınızı esirgemeyin benden.
s.a ablacımhayırlıolsun senın adına cok sevındım RAbbım herkese oralara gıtmeyı nasip etsın inşallah...
ben de sevgılı peygamberımıze selam yolluyorum senden...
günahlarımın affı ve kapanmam ıcın dua edersen cok sevınırım ablacım..
selamün aleyküm kardeşim.
Rabbim bizede nasip etsin inşallah.
hakkımız yok varsa helal olsun.
Tüm Ümmedi Muhammedin gafletten uyanması için dua ediniz.
allaha emanet olunuz.
Selamun Aleykum
degerli kardesim Allahu Teala ziyaretinizi ve ibadetinizi en sekilde yapmayi nasip etsin
insaALLAH gidemeyenler içinde en kisa zamanda o kutsal beldeleri ziyaret etmeyi nasip etsin diye dua buyurursaniz seviniriz... Allah (cc) razi olsun
Efendimiz'e (sav) benim adima Esselamu Aleyke Ya Resulallah diye selam soylerseniz çok sevinirim....
hakkimiz varsa helal olsun kardesim
Allah'a emanet olun
Aleyküm selam kardeşim. Rabbim tüm müslüman kardeşlerimize o kutsal topraklara gidebilmeyi nasip etsin inşaallah.. Peygamber efendimize selamlarımı yolluyorum inşaallah. O kadar heyecanlandım ki. Rabbim hepimize nasip eder inşaallah...Tüm islam aleminin hidayete için, günahlarımın affı tevbelerimin kabulü için, Efendimizi rüyamda görebilmek için, sözlümün hayırlısıyla atanabilmesi, hayırlı,imanlı bir evlilik kurabilmemiz için dua edersen çok sevinirim. Adım DİLEK. Allah razı olsun sizden. Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşaallah.. Hayırlı akşamlar..
Es Selamün Aleyküm kardeşim.
Ne mutlu ki sana o mübarak topraklara gideceksin. Bi İznillah O Nebi sultanı ziyaret edeceksin. Allah sevabını ecrine kat kat yazsın inşallah. Allah tüm müminler nasip eylesin inşallah.
Bizim Selamımızı iletirsin mübaret peygambere çok memnun oluruz.
Bu Gece bir Yasin-i Şerif okuyacam peygamber efendimize.
Sana da Hakkımız Helal olsun.
Allah selametlik versin.
Vesselam...
a.s rabbım hayırlı yolculuklar nasıp eylesın inş. tum mumınlerede o mubarek yerlerı gormeyı nasıp eder rabbım inş.EFENDIMIZE BIZLERDENDE SELAM İLET RABBIM EFENDIMIZIN YOLUNDAN VE ŞEFAATINDEN AYIRMASIN BİZLERİ..gunahlarımın affı iman dolu huzur dolu bi yaşam....ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞIM ŞİMDİDEN...
İnşaallah kardeşim.Beklerim dualarınızı.
A. Zübeyir.
şimalcim Kur'ana Sevdalı kardeşimiz bayan değil erkek :a21:s.a ablacımhayırlıolsun senın adına cok sevındım RAbbım herkese oralara gıtmeyı nasip etsın inşallah...
ben de sevgılı peygamberımıze selam yolluyorum senden...
günahlarımın affı ve kapanmam ıcın dua edersen cok sevınırım ablacım..