Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Efendimize yokmu hediyeniz?Umreye gidiyorum... (1 Kullanıcı)

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Haklarımız helal olsun var ise eğer.Siz helal ediniz asıl.
Allah c.c. umrenizden razı olsun kabul eylesin,
Gelediğinizden haber etsin Peygamber Efendimizi ve tüm dostlarını.
Sizden 1 hafta sonra da biz çıkıyoruz yola inşallah.
Rabbim,kavuştursun yolunuz açık olsun...

Zehra***Günesi

Kayıtlı Kullanıcı
yolun acik ola kardesim selametle git gel bizler icinde dua et ..dilerim tüm dualarin kabul ola..allah bizlerede nasip etsin en kisa zamanda insallah...ne mutlu sana..allaha emanet ol..selamlarimla

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
hayırlı cumalar ,
değerli hocam;allah yar ve yardımcınız olsun.diyanettercihim.allah kısmet ederse,1 haftalık düşünüyorum.çalıştığım için iznimi 1 hafta alabiliyorum.yardımcı olursanız yada yol gösretirseniz çok sevinim.rabbime emanet olun.selametle kalın.

V.a.selam kardeşim.İstanbul Feshanede şu anda çok güzel Hac ve Umre fuarı var kardeşim,yarın pazar günü son imiş,ben gezdim çok güzel firmalar var,Diyanetin var,kaç günlük istiyorsanız,nekadarlık bişi düşünüyorsanız hepsi mevcut kardeşim,gidip görün ve kararınızı verin.
Rabbım en kısa zamanda nasip eylesin inşaallah.Önceki cevabımda tlf numaramı yazmıştım,herzaman yardımcı olurum inş.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Haklarımız helal olsun var ise eğer.Siz helal ediniz asıl.
Allah c.c. umrenizden razı olsun kabul eylesin,
Gelediğinizden haber etsin Peygamber Efendimizi ve tüm dostlarını.
Sizden 1 hafta sonra da biz çıkıyoruz yola inşallah.
Rabbim,kavuştursun yolunuz açık olsun...

Amin kardeşim.Rabbım sizlerden razı olsun kardeşim.
Sizin adınıza çok sevindim kardeşim,Rabbım sizede nasip etsin ve şimdiden kabul eylesin inş.
Haftaya biz inş Mekkeye geçeceğiz,şimdi Medineye,Efendime gidiyoruz kardeşim.Siz hangi şirketle gidiyorsunuz?

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm abi
diğer sayfayı gördünmü bilmiyorum ama yarım kalan surelerde bitti
gönül rahatlığıyla duasını yapabilirsin
yolun açık olsun
selam ve dua ile...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
yolun acik ola kardesim selametle git gel bizler icinde dua et ..dilerim tüm dualarin kabul ola..allah bizlerede nasip etsin en kisa zamanda insallah...ne mutlu sana..allaha emanet ol..selamlarimla

Amin kardeşim amin.Rabbım sizlerden razı olsun kardeşim.En kısa zamanda sizede nasip eylesin inş.Dualarımız müşterek kardeşim.

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm.Kardeşim,şahsen benim sizin üzerinizde deyil ama sizin bizde yani bende hakkınız çok.Siz bana hakkınızı helal edin.Allah kabul etsin.Rabbim içinizdeki bütün dileklerinizi kabul etsin.Rabbim inşallah bizlerede nasip eder o kutsal toprakları görmeyi.Bizlerdende selam götürürseniz beni çok sevindirirsiniz.İsmim NAME. Yolunuz açık olsun.Hayırlısıyla gidin,hayırlısıyla gelin inşallah.Allaha emanet olun.

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
V.a.selam kardeşim.Rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip eylesin inşaallah.Rabbım hidayetler ihsan etsin cümlemize.
Sizde bu farzları yapma sevdası varken kapanırsınız kardeşim inşaallah,bende size dua edicem ve listeme aldım kardeşim.

amin amin Allah razı olsun abicim bu arada dıger mesajımda ablacım yazmısım kusura bakmayın yanlıslık olmuş hemen düzeltiyorum mazur görün...

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Amin kardeşim.Rabbım sizlerden razı olsun kardeşim.
Sizin adınıza çok sevindim kardeşim,Rabbım sizede nasip etsin ve şimdiden kabul eylesin inş.
Haftaya biz inş Mekkeye geçeceğiz,şimdi Medineye,Efendime gidiyoruz kardeşim.Siz hangi şirketle gidiyorsunuz?

Bizimki önceden bir şirketti ama sorunyaşandı diyanete geçtik...
Hayırlısı olsun inşallah..

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
bu gün abimiz kutsal yerde ne mutlu ona umarım dualarında bizleride unutmaz.....rabbim sağ sağlim dönmeyi nasip eder inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt