Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Efendimize yokmu hediyeniz?Umreye gidiyorum... (1 Kullanıcı)

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
QUOTE=kardelele;1087303]Amin amin amin allah razı olsun.
Diyanet ilemi gideceksiniz.

Amin kardeşim amin.Görevli Diyanetten(rehber)olarak gidiyorum kardeşim.
Şirketle inş.
[/QUOTE]

ufuk1335

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Kardeşim simdiden allah zıyaretlerinizi kabul ve makbul etsin.

Efendimiz s.a.v. Selamlarımızı iletmeni isterim.bizi ümmetliğe kabul etmesini ve şefaatim ümmetimin büyük günahları olanlardır. Hadısı serıflerıne naıl olmak inşallahurrahman

hakkımız varsa helal olsun ona çok çok selamlar olsun

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
ne guzel, Allah kabul etsin insallah hocam.. :)insallah bizede birgun nasip olur.. B)

yogun oldumdan fazla okuyamadim ama 3 yasini serif , 1 mulk suresi , 1 nebe suresi efendimize hediyem olsun.. benim icinde dua edermisiniz?

cakdoc(fatma) : benim ve ailemin gunahlarimizin affi, bana ve aileme islam yolunda yasamayi ,daha fazla Allah peygamber ilim aski, peygamber efendimizin sefaitine nail olmayi, Allah yolunda imanla olmeyi, tez zamanda diplomami alip cok faydali bi dr olmayi, annemin gozune ve tum hasta kardeslerimize acil sifa ,hayirli riziklar ,helal kazanclar, benim ve tum sevdiklerimin dileklerinin gercek olmasi ve tum hayir yapan ve dualarini eksik etmeyen site kardeslerimizinde gonullerine gore versin rabbim..

hakkinizi helal edin hocam, Allah sizden razi olsun ecrini kat kat ersin insallah.. yolunuz acik olsun...
efendimize bol bol selam , o guzel topraklara ve islam ugruna nice can vermis islam asiklarinada selam olsun...
B)"Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed." B)
SENI COK SEVIYORUM YA RESULLALLAH! CANIM SANA FEDA OLSUN!

Amiiiiiiiiin kardeşim Fatma.İnanın yazdıklarınızı gözyaşıyla okudum.Hamdolsun o kadar sevda ve aşk dolu bir yüreğiniz varki,efendimize karşı.Bende aracı olacağım bu sevdanıza ve Efendim;Sizin için gönlü yanık bir aşıkınız var,bir fatımanız var,Ondan size hediyeler var,selamlar ver ne olur kabul edin diycem kardeşim.
Sizin başarınız için,hayır dualarınızın kabulü için dualar edicem inşaallah.
Rabbıma emanet olun kardeşim.Rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip eylesin kardeşim.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Kardeşim simdiden allah zıyaretlerinizi kabul ve makbul etsin.

Efendimiz s.a.v. Selamlarımızı iletmeni isterim.bizi ümmetliğe kabul etmesini ve şefaatim ümmetimin büyük günahları olanlardır. Hadısı serıflerıne naıl olmak inşallahurrahman

hakkımız varsa helal olsun ona çok çok selamlar olsun

V.a.selam kardeşim.Sizin adınıza Ümmetliğe kabullerimizi,şefaate nail olabilmemiz için dualar edeceğim kardeşim inşaallah.
Rabbım sizlerede nasip eylesin kardeşim.

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
hocam Allah razi olsun sizden beni cok mutlu ettiniz.. rabbim tum dualarinizi kabul etsin insallah.. yazmayi unutmusum, 3 ay once babannem rahmetli oldu.. en buyuk hayali o guzel yerleri gidip gorebilmekti.. ama kismet olmadi.. Allah rizasi icin onuda anarmisiniz dualarinizda? rabbim tum olmuslerimizin mekanini cennet eylesin insallah.. amin . Allah razi olsun..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim .bizim grubunuza rehber olmanızı çok isterdim.selametle kalın.yolunuz açık olsun.selametle kalın.

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
Amiiiiiin berna kardeşim.İnşaallah dilekleriniz üzerine sizede,anne,babanızada dualar edicem.Rabbım sizlerede en kısa zamanda O mubarek yerlere giderek,temizlenip,arınıp dönenlerden iylesin inşaallah.

amiiin amiin inşallah.. Allah razı olsun hocam...Rabbim tüm dualarınızı kabul buyursun inşallah...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
hocam Allah razi olsun sizden beni cok mutlu ettiniz.. rabbim tum dualarinizi kabul etsin insallah.. yazmayi unutmusum, 3 ay once babannem rahmetli oldu.. en buyuk hayali o guzel yerleri gidip gorebilmekti.. ama kismet olmadi.. Allah rizasi icin onuda anarmisiniz dualarinizda? rabbim tum olmuslerimizin mekanini cennet eylesin insallah.. amin . Allah razi olsun..

Amin Fatıma kardeşim.Allah cc rahmet eylesin baba annenize,ruhu şad,makamı cennet olsun inşaallah.Onun içinde dua edicem kardeşim,Rabbım nasip ederse.

necla_38

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim ALLAH kabul etsin ziyeretinizi inşALLAH çok duygulandım inanınki rabbim genç yaşımızda bizlerede kısmet eder inşALLAH rabbim hayırlısıyla sağ sağlim gidip dönmek nasip etsin değerli kardeşim
efendimize (s.a.v)bende hatim hediye etmek isterdim ama rahatsız olduğum selamlarımı iletirseniz çok sevinirim inşALLAH biran önce düzelirimde bende hayırlısıyla ibadetlerimi yerine getirmeye başlarım benim içinde dua ederseniz sevinirim kardeşim hayırlısıyla bebek bekliyorum sağ sağlim rabbim kucagıma almak nasip eder, rabbim günahlarımızı affeyler inşALLAH
şimdiden yolunuz açık olsun rabbime amanet olunuz değerli kardeşim selametle...

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Selamunaleykum Hocam :H

maşaALLAH subhanALLAH, Rabbim bana ve aileme de nasip etsin inşALLAH haccı umreyi.

SEVGİLİLER SEVGİLİSİ Peygamberimize Selamlarımızı iletin.

ailemin, sevdiklerimin, nişanlımın, nesibe hocamın ve ailesinin bol bol

selamlarını iletin.

hocamın hamileliği kritik geçiyo bu aralar inşALLAH bebeğini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar.

kendime sevdiklerime Rabbimin sevgisini diliyorum. Peygamber Efendimizin şefaatini diliyorum. iki dünya saadeti istiyorum cümlemiz için.
sizlerin dualarınızın kabul olması en büyük isteğim.
Rabbim kabul eder inşALLAH.
sizinle cennette kavuşmayı nasip etsin bizlere

:H

hayırlı yolculuklar.
selam ve dua ile kalınız.
yolunuz açık olsun

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
canım benım ALLAH KABUL BUYRSUN İNŞALLAH.ben şuan hediye hazırlamaya musait değilim ama inşALLAH o zamana kadar hediyeler hazırlarım.

ben en yakın zamanda hem gönlümdeki insana hemde bana en yakın amanda hayırlarla bereketle dolu yeteneklerimize göre zorlanmadan yapabileceğimiz utanmadan yapabilceğimiz ibadetlerimizi rahatlıkla yapabileceğimiz maddi ve mave yönden bizi üs safhaya taşıyacak bi rızıık kapısının açılmasını istiyorum.öyle bi rızık kapısı açılsın en yakın zamanda ki, o rıızık kapısında rızkımızı kazanırken aynı zamanda MaNEVİ yönden ilerleyelim.rızkımızı kazanırken aynı zamanda EFENDİMİZin hayatını hayatımıza geçirmenın aşkı muhabbeti gelsin içimize ALLAHIN rızasını kazandıracak amelleri yapmamnın aşkı muhabetti gelsin içimize.islama EFENDİMİZE RABBİMİZE yaklaştırsın o rızık kapısı bizi.o rızık kapısınında hem rızkımızı kazanırken kemde manevi yönden ilerleyelim.ALLAHIN bizden istediği kulluğu hakkıyla vermeyi öğretsin o rızık kapısı bize.EFENDİMİZE layık bi ümmet olmanın bilincini yerleştirsin sinelerimize.sonra içimiz dışımız birbirimize olan sevgi ve bunlarlada doluncada en yakın zamanda gönlümüzde kurduğumuz yuvadan daha da güelini RABBİM kaderimize yazsın en yakın zamanda.

gönlümödeki insan benı hep sevsin benı hep beğensin benımle hep ilgilensin.benım bi sorununm varsa bunu bizim sorunumuz olarak görsün ve elinden gelenı yapsın.kendisi için istediği şeyleri benım içnde istesin.benım onda sevmediğim onun bende sevmediği huylarımız gitsin yerine birbirimizi ve RABBİMİZİ mutlu edecek huylar gelsin.kötü huylarımız gitmessede bunlar bizim için serin ve selametli olusun.hem arkdaşlılğımız hemde evliliğimiz cennet bahçelerinden bir bahçe olsun.ilerde benı gerecek ne huyu var ise şimdiden hepsi gitsin.benım istediğim hayatın daha da güzelini o benden dahada çok istesin.ve harekete geçsin.beraber el ele RABBİMİN istediği yolda yürüyelim ve öyle çocuklar yetiştirelim.bilinçsizce büyük konşuğumuz şeylerle RABBİM bizleri imtihan etmesin.hayırlı bi evlat hayırlı bi kardeş hayılı bi eş olalım.ve bizimde gönlümüze göre hayırlı evlatlarımız olsun.

onun ailesi konu komşusu hısım akrabasıda benı sevsin ve beğensin benımsesın gücümün yetmeyeceğği zorlanacağım şeyleri benden istemesinler.benım ailemde mehmeti sevsin beğensin ve benımsesın öyle bi evliliğim olsun ki hayatım her noktasında

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
canım benım ALLAH KABUL BUYRSUN İNŞALLAH.ben şuan hediye hazırlamaya musait değilim ama inşALLAH o zamana kadar hediyeler hazırlarım.

ben en yakın zamanda hem gönlümdeki insana hemde bana en yakın amanda hayırlarla bereketle dolu yeteneklerimize göre zorlanmadan yapabileceğimiz utanmadan yapabilceğimiz ibadetlerimizi rahatlıkla yapabileceğimiz maddi ve mave yönden bizi üs safhaya taşıyacak bi rızıık kapısının açılmasını istiyorum.öyle bi rızık kapısı açılsın en yakın zamanda ki, o rıızık kapısında rızkımızı kazanırken aynı zamanda MaNEVİ yönden ilerleyelim.rızkımızı kazanırken aynı zamanda EFENDİMİZin hayatını hayatımıza geçirmenın aşkı muhabbeti gelsin içimize ALLAHIN rızasını kazandıracak amelleri yapmamnın aşkı muhabetti gelsin içimize.islama EFENDİMİZE RABBİMİZE yaklaştırsın o rızık kapısı bizi.o rızık kapısınında hem rızkımızı kazanırken kemde manevi yönden ilerleyelim.ALLAHIN bizden istediği kulluğu hakkıyla vermeyi öğretsin o rızık kapısı bize.EFENDİMİZE layık bi ümmet olmanın bilincini yerleştirsin sinelerimize.sonra içimiz dışımız birbirimize olan sevgi ve bunlarlada doluncada en yakın zamanda gönlümüzde kurduğumuz yuvadan daha da güelini RABBİM kaderimize yazsın en yakın zamanda.

gönlümödeki insan benı hep sevsin benı hep beğensin benımle hep ilgilensin.benım bi sorununm varsa bunu bizim sorunumuz olarak görsün ve elinden gelenı yapsın.kendisi için istediği şeyleri benım içnde istesin.benım onda sevmediğim onun bende sevmediği huylarımız gitsin yerine birbirimizi ve RABBİMİZİ mutlu edecek huylar gelsin.kötü huylarımız gitmessede bunlar bizim için serin ve selametli olusun.hem arkdaşlılğımız hemde evliliğimiz cennet bahçelerinden bir bahçe olsun.ilerde benı gerecek ne huyu var ise şimdiden hepsi gitsin.benım istediğim hayatın daha da güzelini o benden dahada çok istesin.ve harekete geçsin.beraber el ele RABBİMİN istediği yolda yürüyelim ve öyle çocuklar yetiştirelim.bilinçsizce büyük konşuğumuz şeylerle RABBİM bizleri imtihan etmesin.hayırlı bi evlat hayırlı bi kardeş hayılı bi eş olalım.ve bizimde gönlümüze göre hayırlı evlatlarımız olsun.

onun ailesi konu komşusu hısım akrabasıda benı sevsin ve beğensin benımsesın gücümün yetmeyeceğği zorlanacağım şeyleri benden istemesinler.benım ailemde mehmeti sevsin beğensin ve benımsesın öyle bi evliliğim olsun ki hayatım her noktasında """İYİKİM""" senınle evlenmişim diyeyim.oda benım için hep aynı cümleyi kursun.

ikimizde birbirimizde istediğimiz şeyleri bulalım.ailemdeki gerginlikler gitsin evimize huzur bereket ve mutluluk gelsin.okul hayatımızda başarı olalım.

yani;gönlüme göre hem ona hem bana bi rızık kapısı açılsın.yuvam gönlümdekinden dahada güzel olsun hayalını kurduğumdan daha da güzel bi yuvam olsun ve böyle bi yuvayı mehmet benimle kurmayın benden daha çok istesin.mehmetin ailesi de benı sevsin beğensin mehmet benı hep sevip değer versin sevgisini göstermekten hiç çekinmesin.benı hep sahiplensin benım uzulmeme dayanamasın.bana hiç kıyamsın ev işlerinde hayatımın her noktasında bana yardımcı olsun.benım sorunlarımı kendi sorunu gibi görüp ilgilensin.

bide geçengün şöyle bşy dedi.ben ne dersem o olcak son karar benden çıkacak dedi saçma olduğunu anlatmaya çalıştım ama anlamadı.bu kararından bu huylarından vaz geçsin.izin almamı istiyorsa izin istesin.ailesine karşı benı asla ezdirmesin.ben ve isteklerim onun için hep ilk planda olalım.bizim mutluluğumuz onun için herşeyden önce gelsin ve mutluluumuz için elinden gelenı yapsın.beden asla vaz geçmesin.o gözleri benı hep sevimli ve güzel görsün.istemediğim arkadalıklar edinmesin.ya hayatını EFENDİMİZİN hayatına göre yaşamayı canı gönülden istesin takva üzerine yaşamayı benden daha çok istesin ve biran önce harekete geçsin ve bu yolda hep ele lele olalım.

kardeşim yanı dedim bi ton şey yazdım gene anladın inşALLAH sen benım duamı.aman rızık kapısını unutma.ALLAH razı olsun.RABBİM gönlüne yazdıklrını hayırlısıyla en acilinden en güzel şekilde berketlerle kaderine yazsın.AEO

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
Bide ibadetlerimize lezzet gelmesi içn dua edersen iyi olur kardeşim fifili olarak değil de taa özden hiissederek yapalım ibadetlerimizi.buna ihtiyacımız var.mehmete bana ve beraberimizdekilere ibadetin lezzetini tattırsın rabbim inşallah

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
bizlerinde o mübarek yere gitmesi görmesi için dua edermisin.ALlah razı olSun şimdiden..

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bizlerden de peygamber efendimize selamlar iletirmisiniz?inşaALLAH ben eşim annem babam ve bütün isteyenlere de oralara gidip mübarek yerlerde nefes almayı RABBİM nasip eder,hakkımızda hayırlısı olması için dua edin inşaALLAH hayırlı yolcuklar ALLAH a emanet olun....

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm...çok çok sevindim hakkınızda hayırlısı olur inşlh biranönce kavuşursunuz muradınıza....okurken çok duygulndım her aklıma gelişinde ağlarım rabbim nasip eyle tüm isteyen kardeşlerimize ve sonrda bana.bende çok istyrum ta canı gönülden,inşh gitmek peygamber efendimiz(s.a.v)e o kutsal mekana ulaşmak nasip olur...kardeşim efendimiz(s.a.v)e selamlarımızı ilet dularında bizleride unutma inşlh hayırlısı ile umre ziyaretini yapar dönerisn,hayırlı yolculuklar.ALLAH'A EMANET OL....

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim ALLAH kabul etsin ziyeretinizi inşALLAH çok duygulandım inanınki rabbim genç yaşımızda bizlerede kısmet eder inşALLAH rabbim hayırlısıyla sağ sağlim gidip dönmek nasip etsin değerli kardeşim
efendimize (s.a.v)bende hatim hediye etmek isterdim ama rahatsız olduğum selamlarımı iletirseniz çok sevinirim inşALLAH biran önce düzelirimde bende hayırlısıyla ibadetlerimi yerine getirmeye başlarım benim içinde dua ederseniz sevinirim kardeşim hayırlısıyla bebek bekliyorum sağ sağlim rabbim kucagıma almak nasip eder, rabbim günahlarımızı affeyler inşALLAH
şimdiden yolunuz açık olsun rabbime amanet olunuz değerli kardeşim selametle...

V.a.selam kardeşim.Rabbım öncelikle sizlere acil şifalar versin kardeşim,hayırlı bir evlat ihsan eylesin inşaallah.Yüce Rabbım en kısa zamanda sizlerede kısmet eylesin inşaallah kardeşim.
Efendimize selamlarınızı iletecem inş.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Hocam :H

maşaALLAH subhanALLAH, Rabbim bana ve aileme de nasip etsin inşALLAH haccı umreyi.

SEVGİLİLER SEVGİLİSİ Peygamberimize Selamlarımızı iletin.

ailemin, sevdiklerimin, nişanlımın, nesibe hocamın ve ailesinin bol bol

selamlarını iletin.

hocamın hamileliği kritik geçiyo bu aralar inşALLAH bebeğini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar.

kendime sevdiklerime Rabbimin sevgisini diliyorum. Peygamber Efendimizin şefaatini diliyorum. iki dünya saadeti istiyorum cümlemiz için.
sizlerin dualarınızın kabul olması en büyük isteğim.
Rabbim kabul eder inşALLAH.
sizinle cennette kavuşmayı nasip etsin bizlere

:H

hayırlı yolculuklar.
selam ve dua ile kalınız.
yolunuz açık olsun

V.a.selam kardeşim.Amiiiiiiiin inşaallah kardeşim,Rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip eylesin.Maşaallah kendisinden çok hocasını düşünen bir öğrenci,elhamdülillah kardeşim,ne kadar güzel duygu ve düşünceler bunlar.
Edecem kardeşim inş,size,ailenize,özelliklede hocanıza dua edecem inşaallah.
Rabbım sizden razı olsun kardeşim,sağolasın güzel dileklerin için.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı

onun ailesi konu komşusu hısım akrabasıda benı sevsin ve beğensin benımsesın gücümün yetmeyeceğği zorlanacağım şeyleri benden istemesinler.benım ailemde mehmeti sevsin beğensin ve benımsesın öyle bi evliliğim olsun ki hayatım her noktasında """İYİKİM""" senınle evlenmişim diyeyim.oda benım için hep aynı cümleyi kursun.

ikimizde birbirimizde istediğimiz şeyleri bulalım.ailemdeki gerginlikler gitsin evimize huzur bereket ve mutluluk gelsin.okul hayatımızda başarı olalım.

yani;gönlüme göre hem ona hem bana bi rızık kapısı açılsın.yuvam gönlümdekinden dahada güzel olsun hayalını kurduğumdan daha da güzel bi yuvam olsun ve böyle bi yuvayı mehmet benimle kurmayın benden daha çok istesin.mehmetin ailesi de benı sevsin beğensin mehmet benı hep sevip değer versin sevgisini göstermekten hiç çekinmesin.benı hep sahiplensin benım uzulmeme dayanamasın.bana hiç kıyamsın ev işlerinde hayatımın her noktasında bana yardımcı olsun.benım sorunlarımı kendi sorunu gibi görüp ilgilensin.

bide geçengün şöyle bşy dedi.ben ne dersem o olcak son karar benden çıkacak dedi saçma olduğunu anlatmaya çalıştım ama anlamadı.bu kararından bu huylarından vaz geçsin.izin almamı istiyorsa izin istesin.ailesine karşı benı asla ezdirmesin.ben ve isteklerim onun için hep ilk planda olalım.bizim mutluluğumuz onun için herşeyden önce gelsin ve mutluluumuz için elinden gelenı yapsın.beden asla vaz geçmesin.o gözleri benı hep sevimli ve güzel görsün.istemediğim arkadalıklar edinmesin.ya hayatını EFENDİMİZİN hayatına göre yaşamayı canı gönülden istesin takva üzerine yaşamayı benden daha çok istesin ve biran önce harekete geçsin ve bu yolda hep ele lele olalım.

kardeşim yanı dedim bi ton şey yazdım gene anladın inşALLAH sen benım duamı.aman rızık kapısını unutma.ALLAH razı olsun.RABBİM gönlüne yazdıklrını hayırlısıyla en acilinden en güzel şekilde berketlerle kaderine yazsın.AEO

V.a.selam kardeşim.Ne kadarda içten yazmışsınız kardeşim.Rabbım musade ederse inşaallah tek tek isteklerinizi,selamlarınızı yazıyorum listeme.Rabbım hanesine kabul ederse,Efendim Ümmetim diye huzuruna kabul ederse sizlere tercüman olacağım kardeşim inşaallah.
Tekrar a. selam kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt