Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Efendimize yokmu hediyeniz?Umreye gidiyorum... (1 Kullanıcı)

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
"""[ı]s.a.kardeşim.ben size tel nımarası vereyim olmazsa bana bildirin bitip bitmediğini."""

tamam kardeşim oda olur inşallah.siz tam listeyi alın ben eksik olanları size ulaştırırım allah izin verirse.

[ı]rabbım kabul eylesin kardeşim,maşaallah kardeşlerimiz devamlı okuyorlar,yetiştiği kadar duasını yaparız inş.
Rabbım sizden razı olsun kardeşim sebeb oldunuz bu hayırlı amelleri işlememize. [/ı]

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
yolunuz açık olsun allah hepimize nasip eder inşallah...allaha emanet olun ve lütfen paygamber efendimize selam iletin benden...duada unutmayın bizleri allah razı olsun....

gulistan

Kayıtlı Kullanıcı
ne kadar güzel rabbim herkese nasip eder inş.benimde çok selamları iletirseniz beni çok mutlu edersiniz.şimdiden Allah razı olsun..

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bizim yerimize de orda dua etmeniz ne güzel olur allah kabul etsin inşallah..ben sizden efendimize selam söylemenizi ve rabbimden hepimizin günahlarını bahışlayıp bizi cennetine koymasıdır...bu duayı ederseniz çok sevinirim allah kabul etsin...

relvin

Kayıtlı Kullanıcı
S.A sevgili kardesim Insallah Rabimiz kabul eder.Bizlere de nasip olur Insallah.Eger bu gunahkar kardesin icin de dua etmek istersen.Peygamberimize(sav) selamimi ilet ve gunahlarimin bagislanmasini iste ve birde anne ve babamin namaza baslamasi icin de dua edersen cok sevinirim.Allah(c.c.) razi olsun ki bizleri de dusunmussun

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
Alıntı:
kördüğüm´isimli üyeden Alıntı
"""[ı]s.a.kardeşim.ben size tel nımarası vereyim olmazsa bana bildirin bitip bitmediğini."""

tamam kardeşim oda olur inşallah.siz tam listeyi alın ben eksik olanları size ulaştırırım allah izin verirse.

[ı]rabbım kabul eylesin kardeşim,maşaallah kardeşlerimiz devamlı okuyorlar,yetiştiği kadar duasını yaparız inş.
Rabbım sizden razı olsun kardeşim sebeb oldunuz bu hayırlı amelleri işlememize. [/ı]
Dün 19:10

amiiiiiiiinnnnnnnnnnn kardeşim amiiiiiiiinnnnnnnnnnn elfi elfü amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn.RABBİM sizlerden de razı olsun inşALLAH

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
41 muhammed suresi.........................43 (okundu) BİTTİ!
41 fetih suresi...................................91 (okundu) BİTTİ!
41 yasini _serif..................................47 (okundu) BİTTİ!
41 rahman suresi...............................45 (okundu) BİTTİ!
41 vak1a suresi.................................58 (okundu) BİTTİ!
70 saf suresi.....................................70 (okundu) BİTTİ!
41 cuma suresi..................................45 (okundu) BİTTİ!
41 talak suesi....................................26 okundu
41 tene bedir sahabeleri okuyal1m.....41 (okundu) BİTTİ!
41 saffat suresi..................................18 okundu
7 enam suresi.....................................7 (okundu) BİTTİ!
41 yunus suresi.................................41 (okundu) BİTTİ!
41 yusuf suresi..................................13 (okundu)
41 ibrahim suresi...............................17 (okundu)
41 insan suresi..................................27 (okundu)
41 müzemmil sursi..............................33 (okundu)
21 taha suresi...................................21 (okundu) BİTTİ!
41 tane kenzül ars duas1......................41 (okundu) BİTTİ!
3 duhan suresi....................................3(okundu ) BİTTİ!

10 000 ya vedüd.................10.000 okundu BİTTİ
10 000 estefirullah..............10.000 okundu BİTTİ
10 000 ya vacid.................10.000 okundu BİTTİ
10 000 ya fettah................10.000 okundu BİTTİ
10 000 ya selam..................10.000 okundu BİTTİ
10 000 ya latif.....................10.000 okundu BİTTİ
10 000 ya musavvir...............10.000 okundu BİTTİ
10 000 ya mucib..................10.000 okundu BİTTİ
10 000 ya rahman................10.000 okundu BİTTİ
10 000 ya metin..................10.000 okundu BİTTİ
10 000 ya kuddüs.................10.000 okundu BİTTİ
10 000 ya aziz......................10.000 okundu BİTTİ
10 000 ya mutekebbir............10.000 okundu BİTTİ
10 000 ya ALLAH...................10.000 okundu BİTTİ
10 000 ya hadi....................10.000 okundu BİTTİ

10.000 subhanallahi ve bi hambihi subhanallahi aziym......10.100 (okundu) BİTTİ!
10 000 selavat........................11.500 okundu BİTTİ
10 000 yunus duasi..................10.033 (okundu) BİTTİ
1000 nas suresi....................... 1000 okundu BİTTİ
1000 felak suresi .....................1000 okundu BİTTİ!
313 ayetel kürsü........................313 okundu BİTTİ
4444 tefriciye............................4444 okundu BİTTİ!
10.000 cezallahü anna Muahammeden sallalahü aleyhi ve selleme ma huve ehlül.............12.600 okundu BİTTi
kardeşim liste budur.bunları alırsan yanına iyi olur.okunursada sen duasını yapıp geldikten sonra hayırlısıyla inşALLAH.okuduklarımızla amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn deriz.selametle kardeşim.EN EMİNE EMANETSİN.bol bol selam söyle oranın havasını bizim yerimizede içimize çek.oranın hakkını avcuna ver kardeşim inşALLAH.hayırlı yolculuklar

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bid 50.000 ya REZZAK var burada değil ama arkadaşlarla beraber hep beraber okumuştuk umreye gidecek biriyle gönderim duasını orda yaptıraktık ama nasıp olmadı o yuzden ben o zaman duasını küçükte olsa yapıvermiştim.sen orda yapsan tekrardan ya REZZAK ismine yakışan bi duayla çok daha güzel olur.haydı selametle.hakkını helal et

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
hayırlı cumalar ,
değerli hocam;allah yar ve yardımcınız olsun.diyanettercihim.allah kısmet ederse,1 haftalık düşünüyorum.çalıştığım için iznimi 1 hafta alabiliyorum.yardımcı olursanız yada yol gösretirseniz çok sevinim.rabbime emanet olun.selametle kalın.

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim araf suresine hiç başlanmamıştı onun yerine müzemmil suresi okuyorduk ummadık yerden rızıklanmak için okuduğumuz kadarıyla yer değiştirdim kafan karışmasın.ne zaman gideceksın bugun akşama doğrumu yoksa gittin mi

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
hayırlı cumalar ,
değerli hocam;allah yar ve yardımcınız olsun.diyanettercihim.allah kısmet ederse,1 haftalık düşünüyorum.çalıştığım için iznimi 1 hafta alabiliyorum.yardımcı olursanız yada yol gösretirseniz çok sevinim.rabbime emanet olun.selametle kalın.

V.a.selam kardeşim.Sizinde cumanız mubarek olsun.Rabbım nice cumalarımızı bayram eylesin inşaallah.Size en yakın Müftülüğe uğrayın,onlar sizi bilgilendirirler inşaallah.
Şayet Diyanetin 1 haftalığı yoksa şirket konusunda benim gittiğim şirketle sizleri görüştürürüm inş.Bu şirket İstanbulda kardeşim,tanınmışta bir şirket.
Benim tlf no:0543 742 49 33.inşaallah Rabbımın rızası için size yardımcı olayım.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
yolunuz açık olsun allah hepimize nasip eder inşallah...allaha emanet olun ve lütfen paygamber efendimize selam iletin benden...duada unutmayın bizleri allah razı olsun....

Allah cc razı olsun kardeşim.Rabbım sizlerede nasip eylesin inş.Sizlerede dua edicem kardeşim.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bizim yerimize de orda dua etmeniz ne güzel olur allah kabul etsin inşallah..ben sizden efendimize selam söylemenizi ve rabbimden hepimizin günahlarını bahışlayıp bizi cennetine koymasıdır...bu duayı ederseniz çok sevinirim allah kabul etsin...

V.a.selam kardeşiedicem duanızı inş.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim araf suresine hiç başlanmamıştı onun yerine müzemmil suresi okuyorduk ummadık yerden rızıklanmak için okuduğumuz kadarıyla yer değiştirdim kafan karışmasın.ne zaman gideceksın bugun akşama doğrumu yoksa gittin mi

Allahısmarladık kardeşim.Listeyi aldım,Rabbım nasip ederse pazar günü Efendimizin huzurunda duasını yapacağım.
Allaha emanet olun,selametle kalın kardeşler.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
S.A sevgili kardesim Insallah Rabimiz kabul eder.Bizlere de nasip olur Insallah.Eger bu gunahkar kardesin icin de dua etmek istersen.Peygamberimize(sav) selamimi ilet ve gunahlarimin bagislanmasini iste ve birde anne ve babamin namaza baslamasi icin de dua edersen cok sevinirim.Allah(c.c.) razi olsun ki bizleri de dusunmussun

V.a.selam canım kardeşim,yazdım dileğini,Rabbım musade ederse edecem annne baban için dualar,tabiki senin içinde.

nesrin_77

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm.
Benden de peygamber efendimize selam götürün.
Gitmek isteyen tüm ümmeti muhammedin kapıları, yolları açılsın inşallah.
Hayırlısı ile gidip dönmek nasip olsun cümlenize.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm.
Benden de peygamber efendimize selam götürün.
Gitmek isteyen tüm ümmeti muhammedin kapıları, yolları açılsın inşallah.
Hayırlısı ile gidip dönmek nasip olsun cümlenize.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

V.a.selam kardeşim,listemin sonuna seni ekledim,dua edicem inş.Rabbım kabul eylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt