Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dunya daki ailem sizsiniz (1 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Nevin abla diyeceğim benden büyüksünüz. Sizde herkese yardımcı oluyorsunuz bizler aracıyız bılıyorsunuz RABBİM darda olan kullarını yanlız bırakmaz.

Benim için dilediğiniz ve istediğiniz herşeye sizlerde kavuşursunuz inşallah

Size bir de 70 tane inşarah suresi okuyalım istek ve dileğin olaması için
sizlen yarı yarıya paylaşırım kardeşim.

Dua ile

Allah razi olsun kardesim, Allah ne muradin varsa versin.icimden hep inancli biriydim ama sizlerin sayesinde namaz kilmaya basladim.35 tanesini ben okuyayim olur mu?Rabbim her zaman yaninda ve yardimcin olur insallah.Amin

A

Arzu_76

Amin

Bizim sayemizde değil canım senin içinde var olan bir şey sadece açığa çıkmasına ve tabiki Rabbimin sayesinde yoksa bizler sadece vesileyiz.
Tamam 35 tanesini de ben okurum.

Rabbim duası makbul kullarından eylesin tüm inanları ve bizi inşallah

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Amin

Bizim sayemizde değil canım senin içinde var olan bir şey sadece açığa çıkmasına ve tabiki Rabbimin sayesinde yoksa bizler sadece vesileyiz.
Tamam 35 tanesini de ben okurum.

Rabbim duası makbul kullarından eylesin tüm inanları ve bizi inşallah

Allah razi olsun,Allah tek benim icin okudugun dualari degil her duanini kabul etsin.Amin.

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Yardimciniz Olsun Sikintiniz Nedir Bilmiyorum Ama Sizin Için Dua Edecem: )

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. Cevdet kardesim Herkese yardimci olmaya calisiyorsun,Rabbim seni ve aileni daima yardim eden konumunda tutsun insallah yardim alan konumuna hic gelmezsin.Benim bulundugum yerde internet olmadigi icin ancak girebildim,ozur dilerim.Allah bizim icin okudugun her duanin bin katini sana sevap olarak yazsin.Bu dunya da benim ailem sizlersiniz.Sizlerin dualari iyi niyeti beni hep ayakta tuttu.Allah sizden razi olsun.Rabbim her iki dunya da mekanini cennet eylesin.Allah a emanet ol.

A.S. KARDEŞİM BENİM İCİN YAPMIŞ OLDUĞUNUZ DUA YA AMİN DİYORUM ALLAH RAZI OLSUN YALNIZ ŞUNUDA HATIRLATMADAN EDEMİYECEM ALMIŞ OLDUĞUM TEFRİCİYENİN 1000 ADEDİNİ İSMİNİ BURAYA YAZDIRMAK İSTEMEYEN BİR KARDEŞİM OKUDU VE BEN BUNUN VEBALİNDEN KURTULAYIM HABER VEREYİMDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

A

Arzu_76

Sevgili Nevin_70 ben aldığım 35 taneyi okudum RABBİM eksikleri ile kabul eder inşallah

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah abla; insaAllah hayirlisiyla oturum hakkini almissindir.Sizi uzun zamandan beri göremiyorum insaAllah iyisinizdir.Baki selam ve dua ile kalin.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Evet uzun zamandır görünmüyosunuz İnşallah iyisindir ablacım oturma izni ne oldu bizi habersiz bırakma selametle ablam

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt