Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dunya daki ailem sizsiniz (3 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Ablam inşallah o belgeyi alırsınız ve rahata eresiniz sizin adınıza çok sevinirim ben 100 adet alıyorum selametle ablam:H

Allah razi olsun canim kardesim.Allah her okudugun duanin bin mislini sana sevap olarak yazsin insallah.Rabbim yavruna ve sana saglik,mutluluk kimseye muhtac olmadan yasayacagin bir gelecek nasip etsin.Ne yazacagimi sasiriyorum.Allah a emanet ol.Her zaman dualarimdasin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Gonlumun_gulu........................................500
Arzu_76.................................................200
nigdeli...................................................300
Birnur.................................................... 50
ruyam3..................................................100
nevin_70................................................740
Toplam.................................................1890
Kalan....................................................2554

Rabbim hepinizden razi olsun.Yalniz benim degil hepimizin muratlarina ulasmamizi nasip eylesin.Hepimizi dualari makbul kullar eylesin,veremeyecegimiz sinavlara dahil etmesin.Rabbim her zaman yar ve yardimcimiz olsun.Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardeslerim,duami bitirmeme Allah rizasi icin yardim edermisiniz?Allah a emanet olun.Rabbim yardim edeni de etmeyeni de esirgesin,muratlarina nail olmalarini saglasin.Amin.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden InsaAllah ablam ; almis oldugum 500 tane salat-i tefriciyye bitti.Rabbim kabul eder insaAllah..Rabbim bir an önce oturum hakkini almani nasip eder insaAllah.ben 100 tane daha aliyorum ablam insaAllah bitince yine alirim.Sen ve kizin Kainatin efendisine emanet olun insaAllah.Baki selam ve dua ile insaAllah.. :H

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Canim kardesim,her namazimda isimlerinizi soyleyip Rabbime sizler icinde yalvariyorum insallah dualari makbul kullardanimdir.Insallah dualarim kabul olur.Rabbim hakkinizi odememi nasip etsin.Benim bu dunyada ailem sizlersiniz.Dualarimda ailemi nasil unuturum?Rabbim gonlunudeki muradiniza kavusmanizi nasip eylesin.Amin.

selamun aleyküm ablam.
ne hakkı estağfirullah, duymamış olalım ablacım:evet Mevla Teala dualarımızı bu mübarek cuma günü hürmetine,
makbul dualar arasına dahil eylesin inşaAllah..selam ve dua ile. hayırlı, bereketli cumalar..B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Gonlumun_gulu..................................... ...600
Arzu_76........................................... ......200
nigdeli........................................... ........300
Birnur............................................ ........ 50
ruyam3............................................ ......100
nevin_70.......................................... ......740
Toplam............................................ .....1990
Kalan............................................. .......2454

Rabbim hepinizden razi olsun.Yalniz benim degil hepimizin muratlarina ulasmamizi nasip eylesin.Hepimizi dualari makbul kullar eylesin,veremeyecegimiz sinavlara dahil etmesin.Rabbim her zaman yar ve yardimcimiz olsun.Amin.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden InsaAllah ablam InsaAllah iyisindir. Benim almis oldugum 100 tane salati tefriciyye bitti.Rabbim kabul etsin insaAllah..Hayirli cumalar insaAllah ablam.ben 100 tane daha aliyorum.Kainatin efendisine emanet olasin.Baki selam ve dua ile insaAllah..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Gonlumun_gulu..................................... ...700
nevin_70.......................................... ......740
Toplam............................................ .....2090
Kalan............................................. .......2354

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden InsaAllah ablam InsaAllah iyisindir. Benim almis oldugum 100 tane salati tefriciyye bitti.Rabbim kabul etsin insaAllah..Hayirli cumalar insaAllah ablam.ben 100 tane daha aliyorum.Kainatin efendisine emanet olasin.Baki selam ve dua ile insaAllah..
Selamun Aleykum, dunya yi sevdiren yasamaya deger kilan kalbi iyi,ruhu temiz kardesim.Allah senden razi gelsin.Allah her amacina ulasmani nasip etsin.Allah iki cihanda da mekanini cennet eylesin.Allah razi olsun.Allah a emanet ol.Rabbim her duani kabul eylesin.Amin.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum, dunya yi sevdiren yasamaya deger kilan kalbi iyi,ruhu temiz kardesim.Allah senden razi gelsin.Allah her amacina ulasmani nasip etsin.Allah iki cihanda da mekanini cennet eylesin.Allah razi olsun.Allah a emanet ol.Rabbim her duani kabul eylesin.Amin.

Aleyna ve aleykum selam daimen ve ebeden insaAllah ablam ; zaten dünya bir imtihan dünyasi degilmi ! biz aciz kullarinda pes etmemesi gerek onun için ne olursa olsun InsaAllah azicikta olsa mutlu olmak için çaba sarf etmemiz gerek.Bizim için ser görüken seylerde süphesiz hayir vardir.Ayrica duana canu Gönülden amin ecmain insaAllah ablam.beni duygulandirdin :A Rabbim (c.c.) senden de ebeden razi olsun insaAllah..Kizin ve seni darda koymasin insaAllah.Rabbim hayirlisini versin insaAllah.Kainatin efendisine emanet olasin insaAllah.baki selam ve du ile..B)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablam.

ne hakkı estağfirullah, duymamış olalım ablacım:evet Mevla Teala dualarımızı bu mübarek cuma günü hürmetine,

makbul dualar arasına dahil eylesin inşaAllah..selam ve dua ile. hayırlı, bereketli cumalar..

Selamun Aleykum can kardesim,Ne diyeyim bilmem ki?Hayatimin buyuk cogunlugunda ben elimden geldigince insanlara yardim etmeye calismistim ve belki de hayatimda ilk defa bu kadar zor durumlara dustum ve simdi sizler bana yardim ediyorsunuz.Bu kadar iyi kalpli olmaniz beni duygulandiriyor aglatiyor.Rabbim sizden razi olsun.Rabbim senin de muradina ulasmani nasip etsin.Rabbim hem bu dunya da hem obur dunya da mekanini cennet etsin,dualarini kabul etsin.Allah a emanet ol.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
nevin_70.......................................... ......800
Toplam............................................ .....2160
Kalan............................................. .......2284

A

Arzu_76

Selamün aleyküm

100 tane daha alıyorum bittikçe almaya gayret ederim inşallah

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
284 alıyorum
kalan 2000
Selamun Aleykum Birnur Kardesim,
Rabbim okudugun her duanin bin kati sevap yazsin sana insallah.Rabbim bu dunya da ve ahirette senden razi gelsin.Gonlundeki muradina ulasmani nasip etsin.Dualarini kabul etsin.Saglik ve mutluluk evinden yuvandan hic eksik olmasin.Karsina asla kotu insanlari cikarmasin,Amin.Allah a emanet ol.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm

100 tane daha alıyorum bittikçe almaya gayret ederim inşallah

Selamun Aleykum Arzu kardesim,
Muslumanin muslumana ettigi dua geri donmezmis,Rabbim senden razi olsun.Bende her namazimda sizler icin dua ediyorum.Allah dualarimizi kabul etsin.Rabbim hem bu hayatta hem ahiret hayatinda senden razi gelsin,veremeyecegin sinavlara dahil etmesin.Icinden mutluluk,bedeninden saglik hic eksik olmasin.Rabbim gonlundeki dileginin gerceklesmesini nasip etsin.Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Arzu_76........................................... ......300
Birnur............................................ ........334
nevin_70.......................................... ......800
Toplam............................................ .....2534
Kalan............................................. .......1910

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyna ve aleykum selam daimen ve ebeden insaAllah ablam ; zaten dünya bir imtihan dünyasi degilmi ! biz aciz kullarinda pes etmemesi gerek onun için ne olursa olsun InsaAllah azicikta olsa mutlu olmak için çaba sarf etmemiz gerek.Bizim için ser görüken seylerde süphesiz hayir vardir.Ayrica duana canu Gönülden amin ecmain insaAllah ablam.beni duygulandirdin :A Rabbim (c.c.) senden de ebeden razi olsun insaAllah..Kizin ve seni darda koymasin insaAllah.Rabbim hayirlisini versin insaAllah.Kainatin efendisine emanet olasin insaAllah.baki selam ve du ile..B)

S.A. Canim kardesim,ne kadar iyi kalpli ne kadar temiz bir insansin.Bu dunya daki ailem sizlersiniz.Bu dunya da belki birbirmizi hic gormeyecegiz ama karsiliksiz birbirimize dualar ediyoruz.Rabbim dualarimizi kabul eder insallah.Insallah bu dunya da ailem olan sizlerle ahirette beraber oluruz.Haklisin, bu dunya bir sinav ve insallah hepimiz bu sinavi basariyla geceriz.Rabbim veremeyecegimiz sinavlara dahil etmesin bizleri.Allah her iki cihanda da senden ve ailenden razi gelsin.Mutluluk ve saglik yuvandan hic eksik olmasin.Amin.

A

Arzu_76

500 tane daha alıyorum kardeşim uzun zamandır konun açık Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin ve kimseyi darda bırakmasın inşallah

Kaldığı yerde almaya gayret ederim inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt