Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dunya daki ailem sizsiniz (1 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah ablam Rabbim razi olsun.Inan bende ablam gibi sevdim seni.. kusura bakma ben Almanya diye düsünmüstüm. Bende yurt disinda ikamet ediyorum evet gerçektende Türkiye'de is bulmak daha zor.Rabbim hayirlisiyla oturum almani nasip etsin.Duamdasin insaAllah..Kendini hiç yalniz hissetmeyesin..önce Allah sonra biz variz :evet Kainatin efendisine emanet olasin insaAllah...

Allah razi olsun canim kardesim.Sen Almanya da misin?Allah iki cihanda da mekanini cennet nasip eylesin.Allah a emanet ol.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Gonlumun_gulu 300
Arzu_76 200
Nevin_70 513
Birnur 50
Toplam 1063

Kalan 3381

Allah hepinizden razi olsun.Allah a emanet olun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Gonlumun_gulu 300
Arzu_76 200
Nevin_70 637
Birnur 50

Toplam 1187

Kalan 3257

Allah cumlenizden razi olsun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Gonlumun_gulu 300
Arzu_76 200
Birnur 50
Nevin_70 667

Toplam 1217

Kalan 3227

Allah cumlenizden razi olsun.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm. durumunuzu daha önceki forumlarınızdan biliyorum nevin ablam:gulegule
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin inşaAllah..300 tane de ben alayım abla..dualarımdasınız acizane..
selam ve dua ile..Allah'a emanet olun....

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm. durumunuzu daha önceki forumlarınızdan biliyorum nevin ablam:gulegule

Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin inşaAllah..300 tane de ben alayım abla..dualarımdasınız acizane..

Allah razi olsun nigdeli kardesim,Allah okudugun her duanin bin katini sana sevap olarak versin.Rabbim iki dunyada da mekanini cennet eylesin.Rabbim gonlundeki muradina erismeni nasip eylesin.Evinde huzur kalbinde mutluluk,vucudunda saglik hic eksik olmasin,Rabbim seni dualari makbul kullarindan eylesin.Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Gonlumun_gulu 300
Arzu_76 200
nigdeli 300
Birnur 50
nevin_70 667

Toplam 1517
Kalan 2927

Allah hepinizden razi olsun.Rabbim hepinizi dualari makbul kullar eylesin,cumlenizin gonlundeki niyetlerine ulasmalarini nasip etsin.Amin.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razi olsun nigdeli kardesim,Allah okudugun her duanin bin katini sana sevap olarak versin.Rabbim iki dunyada da mekanini cennet eylesin.Rabbim gonlundeki muradina erismeni nasip eylesin.Evinde huzur kalbinde mutluluk,vucudunda saglik hic eksik olmasin,Rabbim seni dualari makbul kullarindan eylesin.Amin.

duanız için çok teşekkür ederim ablam. Allah razı olsun..
sonsuz kere amin..:guleguledualarınızda unutmayın bu kardeşinizi inşaAllah..
Rabbimiz c.c. yardımcımız olsun cümlemizin.. selametle kalın..

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden InsaAllah ablam; aldigim 300 tane bitti Rabbim kabul buyurur InsaAllah ben 200 tane daha alabilirim..InsaAllah iyisindir..Kainatin efendisine emanet olun ablam..baki selam ve dua ile.. B)B)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden InsaAllah ablam; aldigim 300 tane bitti Rabbim kabul buyurur InsaAllah ben 200 tane daha alabilirim..InsaAllah iyisindir..Kainatin efendisine emanet olun ablam..baki selam ve dua ile.. B)B)
Canim kardesim Allah razi olsun,iyiliginizden gozlerim doluyor.Rabbim sizlerin hakkini odememi nasip etsin.Allah evinizden sagligi,mutlulugu,iyiligi hic eksik etmesin.Rabbim her zaman yardimcin olsun,dualarin kabul olsun.Amin.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Canim kardesim Allah razi olsun,iyiliginizden gozlerim doluyor.Rabbim sizlerin hakkini odememi nasip etsin.Allah evinizden sagligi,mutlulugu,iyiligi hic eksik etmesin.Rabbim her zaman yardimcin olsun,dualarin kabul olsun.Amin.

Ablam ne demek bu simdi benim hakkim felan yok sende varsa da helal olsun..Sen hayirlisiyla kizinla iyi ol inan bu bana yeter.. :evet Duana canu gönülden amin ecmain insallahu teâlâ... Kainatin efendisine emanet olasin ablam..baki selam ve dua ile insaAllah....

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
duanız için çok teşekkür ederim ablam. Allah razı olsun..
sonsuz kere amin..:guleguledualarınızda unutmayın bu kardeşinizi inşaAllah..

Rabbimiz c.c. yardımcımız olsun cümlemizin.. selametle kalın..

Canim kardesim,her namazimda isimlerinizi soyleyip Rabbime sizler icinde yalvariyorum insallah dualari makbul kullardanimdir.Insallah dualarim kabul olur.Rabbim hakkinizi odememi nasip etsin.Benim bu dunyada ailem sizlersiniz.Dualarimda ailemi nasil unuturum?Rabbim gonlunudeki muradiniza kavusmanizi nasip eylesin.Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Ablam ne demek bu simdi benim hakkim felan yok sende varsa da helal olsun..Sen hayirlisiyla kizinla iyi ol inan bu bana yeter.. :evet Duana canu gönülden amin ecmain insallahu teâlâ... Kainatin efendisine emanet olasin ablam..baki selam ve dua ile insaAllah....

Canim kardesim,hakkin olmaz olur mu?bir duanin hakki odenir mi?sen bizim icin bir degil bin kez dua ettin.Gonlunun guzelligi hayatina yansisin,Allah gonlun gibi guzel,saglikli,mutlu,amaclarina ulasan,her iki dunya da da cenneti yakalamis kullarindan eylesin seni ve tum sevdiklerini.Dularin kabul olsun.Hayatta veremeyecegin sinavlar olmasin insallah.Amin.

A

Arzu_76

canım kardeşim mazeretimden dolayı 1 hafta okuyamayacağım umarım o zamana kadar biter bitmezse ben yıne alırım.

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.

Bu imtihanını inşallah en kıza zamnda atlatırsın.

YA SABURR

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim mazeretimden dolayı 1 hafta okuyamayacağım umarım o zamana kadar biter bitmezse ben yıne alırım.

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.

Bu imtihanını inşallah en kıza zamnda atlatırsın.

YA SABURR
Allah razi olsun canim kardesim,Allah muradina ulasmani,hayatini saglikli,mutlu,huzurlu gecirmeni nasip etsin.Herkese yardim etmeye calisiyorsun.Allah hic bir zaman seni yardima muhtac duruma dusurmesin.Rabbim dualari makbul,hayati mutlu saglikli kullarindan eylesin seni,Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Gonlumun_gulu...............................................500
Arzu_76........................................................200
nigdeli..........................................................300
Birnur........................................................... 50
nevin_70.......................................................667
Toplam:........................................................1717

Kalan..........................................................2727

Rabbim cumlenizi dualari makbul kullardan eylesin,her duanizi kabul etsin.Allah hepinizden binbir kere razi gelsin.Amin.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Ablam inşallah o belgeyi alırsınız ve rahata eresiniz sizin adınıza çok sevinirim ben 100 adet alıyorum selametle ablam:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt