Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dunya daki ailem sizsiniz (3 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. Kardeslerim,hepinizi cok ozledim ve surekli sizleri dusunuyorum.Benim durumlarimi biliyorsunuz tekrar tekrar anlatarak kimseyi uzmek istemiyorum.Subat ayi icinde kizimin ve benim evraklarimiz yollanacak ve devlet bizim icin o onemli karari verecek ama kizim ve benim icin olumlu ama olumsuz verecek.Rabbim kizimla hakkimizda hayirli olan karari vermelerini ve insallah hayirlisiyla olumlu karari vermelerini nasip etsin.Tum islerin arifesinde ruyamda bir ses duydum.Bu ses bana 4444 salat-i tefriciye okumami soyledi.Ben simdilik ikiyuzotuz tane okudum okumaya devam edecegim.Bana yardim edermisiniz?Sizlerden utaniyorum,yardim isterken ama duami bitirememekten korkuyorum.Sevgili kardeslerim ailem can yoldaslarim okusanizda okumasanizda Allah hepinizden razi olsun.Allah hepiniz icin hayirli olan seyleri nasip etsin.Sizleri iyi insanlar oldugunuz icin ve yaradandan oturu seviyorum.Bu yuzden basima ne gelse ilk size kosuyorum cunku benim bu dunya daki ailem sizlersiniz.Kendinize cok iyi bakin.Umarim olumlu haberlerle sizleri mujdelerim.Allah a emanet olun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. Bana salat-i tefriciye okumama yardim edecekmisiniz?Ben bitirememekten korkuyorum.Allah hepinizden razi olsun.Allah a emanet olun.Ben simdilik 250 tane okuyabildim.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
ablacım hakkınızda hayırlısını versin rabbim inşallah.
50tane alayım ablacım.

A

Arzu_76

Selamün aleyküm kardeşim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 50 tanede ben alıyorum dua ile inşallah

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
ablacım hakkınızda hayırlısını versin rabbim inşallah.
50tane alayım ablacım.
Allah razi olsun canim kardesim.Rabbim bizim icin okudugun her salat-i tefricyenin bin mislini sana sevap olarak versin.Bende sizleri namazlarimda ihmal etmiyorum hemen hemen her namazimda sizlere dua ediyorum.Allah a emanet ol.Hakkini ne olur helal et.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 50 tanede ben alıyorum dua ile inşallah

Allah razi olsun kardesim.Allah bizim icin okudugun her salat-i tefriciyenin bin mislini sana sevap olarak versin.Rabbim her daim sizi korusun,gonlunuzdeki muradiniza kavusamnizi nasip etsin.Hakkini helal et canim kardesim.Ben de sizlere surekli dua ediyorum,kul hakkiyla obur dunya ya gitmekten cok korkuyorum.Allah a emanet ol.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
nevin_70 300
Arzu_76 50
Birnur 50

Toplam: 400
Kalan : 4044

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
nevin_70 442
Arzu_76 50
Birnur 50

Toplam 542
Kalan 3902

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardeslerim, nasilsiniz?Ben dun bir sinava daha girdim Rabbim bu sinavida gecmemi nasip etti.Benim ve kizim icin en onemli olan konuyu yani evraklarimizi gondermeyi ise onumuzdeki hafta yapacagiz fakat hala evraklarimizda eksiklik var insallah evraklarimiz leyhimize onaylanir.Yabanci dil bilmeden yabanci dil sinavini gectim.Bunu sizlerin dualariyla ve Allahin izniyle basardim.Allah hepinizden razi olsun.Evraklarimiz hayirlisiyla olumlu onaylanir insallah.Ruyamda salat-i Tefricye okumami soylemisti bir ses ve basladim ancak bitirememekten korkuyorum.Bana yardim edermisiniz?Allah hepinizden razi olsun.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardeslerim, nasilsiniz?Ben dun bir sinava daha girdim Rabbim bu sinavida gecmemi nasip etti.Benim ve kizim icin en onemli olan konuyu yani evraklarimizi gondermeyi ise onumuzdeki hafta yapacagiz fakat hala evraklarimizda eksiklik var insallah evraklarimiz leyhimize onaylanir.Yabanci dil bilmeden yabanci dil sinavini gectim.Bunu sizlerin dualariyla ve Allahin izniyle basardim.Allah hepinizden razi olsun.Evraklarimiz hayirlisiyla olumlu onaylanir insallah.Ruyamda salat-i Tefricye okumami soylemisti bir ses ve basladim ancak bitirememekten korkuyorum.Bana yardim edermisiniz?Allah hepinizden razi olsun.

Ve aleyna aleykum selam ablam inan okurken çok duygulandim :A :A tabi sende bizim ailemizin bir parçasisin olur mu hiç ben insaAllah 200 tane alabilirim.belli bir süresi varsa onuda belirtirsen çok sevinirim.kizin ve sen Kainatin efendisine emanet olun insaAllah..

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyna aleykum selam ablam inan okurken çok duygulandim :A :A tabi sende bizim ailemizin bir parçasisin olur mu hiç ben insaAllah 200 tane alabilirim.belli bir süresi varsa onuda belirtirsen çok sevinirim.kizin ve sen Kainatin efendisine emanet olun insaAllah..
Canim kardesim,Allah kalbindeki muradina ulasmani nasip etsin.Allah okudugun duanin bin misli senden razi gelsin.01.Mart tarihinden once yetkili makamin onunde olacak evraklarimiz,ben duayi bitirebilirdim belki ama Rabbim sizlerle ettigim dualarimi hemen kabul etti.Aslinda daha cok sizden yardim istememin sebebi duasi makbul kullardan olmanizdir.Bende her namazimda senin icin ve bu sitedeki kardeslerim icin dua ediyorum.Sizleri cok ama cok seviyorum.Allah senden razi olsun.Allah a emanet ol.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Gonlumun_gulu 200
nevin_70 513
Arzu_76 50
Birnur 50

Toplam 813
Kalan 3631

Allah hepinizden razi olsun.

A

Arzu_76

Gonlumun_gulu -------200
nevin_70 ------------513
Arzu_76--------------- 50+150
Birnur ---------------- 50

A

Arzu_76

ne demek sevgili kardeşim keşke imkanım olsada herkese bir şeyler yapabilsem.

Rabbim sıkıntıda olan tüm kardeşlerimizi darda koymasın inşallah

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah abla 100 tane daha alabilirim.ayrica izninle birseyi merak ettim sen almanya da kizinla kalmakmi istiyorsun yoksa Türkiye'de mi kalmak istiyorsun.:) Kainatin efendisine emanet olun

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
ne demek sevgili kardeşim keşke imkanım olsada herkese bir şeyler yapabilsem.

Rabbim sıkıntıda olan tüm kardeşlerimizi darda koymasın inşallah
Allah razi olsun,Allah kalbine gore versin.Insallah bende Bugunleri atlatip yardim alan degil yardim eden bir kul olabilirim.Sizler benim gercek ailemsiniz.Allah a emanet olun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah abla 100 tane daha alabilirim.ayrica izninle birseyi merak ettim sen almanya da kizinla kalmakmi istiyorsun yoksa Türkiye'de mi kalmak istiyorsun.:) Kainatin efendisine emanet olun

Canim kardesim,Allah razi olsun.Yuzunu gormedim ama varligini icimde hissettigim kardesimsin.Allah gonlundeki muradini nasip etsin.Her namazimda dua ediyorum.Rabbim sizleri korusun ve sizleri dara sokmasin diye.Ben bu ulkede kalmak istiyorum.Turkiye ye geri donsem isim yok.Turkiye de is bulmak zor.Bulsak bile vasifsiz isci maasiyla gecim cok zor olur.Benim cektiklerimi dilerim kimse cekmez ve tum cabam kizim icindir.Kizimi tek buyutuyorum. Bu ulkede ikamet etme serbestligini almak icin ugrasiyorum.Evraklarimda hala eksiklikler var ancak tamamlayacagim surem kalmadi.Yetkili kuruma evraklari yollamak zorundayim yoksa kacak durumuna duserim.En gec 1 mart tarihinde evraklarimiz yetkili kurumda olmak zorunda.Ben ingiltere deyim.Allah a emanet ol canim kardesim.Hakkini helal et.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Canim kardesim,Allah razi olsun.Yuzunu gormedim ama varligini icimde hissettigim kardesimsin.Allah gonlundeki muradini nasip etsin.Her namazimda dua ediyorum.Rabbim sizleri korusun ve sizleri dara sokmasin diye.Ben bu ulkede kalmak istiyorum.Turkiye ye geri donsem isim yok.Turkiye de is bulmak zor.Bulsak bile vasifsiz isci maasiyla gecim cok zor olur.Benim cektiklerimi dilerim kimse cekmez ve tum cabam kizim icindir.Kizimi tek buyutuyorum. Bu ulkede ikamet etme serbestligini almak icin ugrasiyorum.Evraklarimda hala eksiklikler var ancak tamamlayacagim surem kalmadi.Yetkili kuruma evraklari yollamak zorundayim yoksa kacak durumuna duserim.En gec 1 mart tarihinde evraklarimiz yetkili kurumda olmak zorunda.Ben ingiltere deyim.Allah a emanet ol canim kardesim.Hakkini helal et.
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah ablam Rabbim razi olsun.Inan bende ablam gibi sevdim seni.. kusura bakma ben Almanya diye düsünmüstüm. Bende yurt disinda ikamet ediyorum evet gerçektende Türkiye'de is bulmak daha zor.Rabbim hayirlisiyla oturum almani nasip etsin.Duamdasin insaAllah..Kendini hiç yalniz hissetmeyesin..önce Allah sonra biz variz :evet Kainatin efendisine emanet olasin insaAllah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt