S.A. Kardeslerim,hepinizi cok ozledim ve surekli sizleri dusunuyorum.Benim durumlarimi biliyorsunuz tekrar tekrar anlatarak kimseyi uzmek istemiyorum.Subat ayi icinde kizimin ve benim evraklarimiz yollanacak ve devlet bizim icin o onemli karari verecek ama kizim ve benim icin olumlu ama olumsuz verecek.Rabbim kizimla hakkimizda hayirli olan karari vermelerini ve insallah hayirlisiyla olumlu karari vermelerini nasip etsin.Tum islerin arifesinde ruyamda bir ses duydum.Bu ses bana 4444 salat-i tefriciye okumami soyledi.Ben simdilik ikiyuzotuz tane okudum okumaya devam edecegim.Bana yardim edermisiniz?Sizlerden utaniyorum,yardim isterken ama duami bitirememekten korkuyorum.Sevgili kardeslerim ailem can yoldaslarim okusanizda okumasanizda Allah hepinizden razi olsun.Allah hepiniz icin hayirli olan seyleri nasip etsin.Sizleri iyi insanlar oldugunuz icin ve yaradandan oturu seviyorum.Bu yuzden basima ne gelse ilk size kosuyorum cunku benim bu dunya daki ailem sizlersiniz.Kendinize cok iyi bakin.Umarim olumlu haberlerle sizleri mujdelerim.Allah a emanet olun.