Aminyapılan ve yapılmış olan her duaya gönülden elfü elfi amin elfü elfi ecmain ebeden ve daimen allah razı olsun.....
AMİN AMİN AMİN
ALLAH CC razı olsun...
Amin ablacım amin binlerce kez amin.
Rabbim senden de binlerce kez razı olsun. O dua eden ağzına sağlık, yüreğine, gönlüne sağlık inşallah..![]()
Amin Amin Amin
Yüzbinlerce Kez Amin Ablacım Allah Razı Olsun Rabbim Herşeyi Gönlünüze Göre Versin Çok Duygulandım SağolunSize Mahcubum Ablacım Sağolun Tekrardan Kendinize ii Bakın Allah'a Emanet Olun
hayırlı geceler,
yeni üye oldum çok güzel bir site burası allah dualarınızı kabul eder inşallah okuyanların ağzlarına sağlık
benim gibi evlat sahibi olmak isteyen bütün kardeşlerime tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbim.
bende 100 tane alıyorum şimdilik okuyunca yazarım buraya.
100 tane okudum. bi 100 daha alıyorum
kardeşim bende 100 tane alıyorum okudukça söylerim
100 daha Okundu
toplamlar ileilgilenen biri var mı?
Yoksa biz okudukça ekleyip çıkarıp kopyalayıp düzenleyecekmiyiz..
Aminselamün aleyküm.. aranıza bugün katıldım ve siteyi incelediğimde çok seviyeli,faydalı ve samimi diyaloglar olduğunu gördüm. inşallah bu güzelliği hep beraber daima koruruz.. ben de ihlas hatmine gücüm yettiğince katılmak istiyorum . 200 tane yazar mısınız? en kısa sürede bitirip daha da okurum ..Rabbim dualarımıza cevap versin inşallah.
kardesım ben dun aldıgım 500 ıhlası okudum eklersınız allah razı olsun sızden
500 daha alıyom kardesım hayırlı aksamlar
100 tane okudum 100 daha alıyorum
duaya ihtiyacı olmayan var mıdır ki? hepimizin her konuda duaya ihtiyacı var. bu başlıkta bazı kişilerin duaya ihtiyacı yokmuş gibi bir izlenim oluyor. bu konuyu açan arkadaşım konunun ismini değiştirirse iyi olur.. 60 ihlas-ı şerif de ben alıyorum Allah(cc) rızası için..
selametle kalınız..
100 daha OKUDUM ...
Herkese selam