Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardesım bılıyordum sevablarını fakat tekrar hatırlattıgın için saol allah razı olsun

S£w£c£n

Kayıtlı Kullanıcı
kardesım ben aldıgım 500 okudum rabbım kabul buyursun inş hayırlı aksamlar

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
ihlas şerif hatmi

leylabelgin...............................10.000
hülya Ab...................................5.000(okundu)
mutsuz........................................200( okundu) + 100
ozlem_27.....................................100 (okundu)
dinci............................................8 00(okundu)
handan06......................................500
nasırlı_kalp...................................... 50(okundu)
ÖMEREFE......................................100(o kundu)
Ayşenur Amine Su.........................1.200
bilmek..........................................75 0 (okundu) + 500
yılmazcan....................................5.000 (okundu)
hanifenaz.......................................25 0(okundu)
gokcecıcek(arkadaşı)......................2.900(ok undu)
gülnisa...................................... ....200(okundu)
nasırlı_kalp...................................... 50(okundu)
senay74.........................................10 0
s.s.s............................................. .100
esma cemre....................................1.000
Hüzünlü..........................................2 .000
elifimbenim....................................... .610 (okundu) + 10.000
sevda hafız.........................................500
ashabı suffe.........................................600
yasemay........................................... ...100
EBRUGULLU......................................... ..100
kalbiminurlandır.................................. ..1.000
BULENT TUNALI......................................500
ibhaak............................................ .....2.000
roses_death88..................................... ......50(okundu)
elifffff.......................................... ............700 (Okundu)
6310.............................................. .........5.000
MyKaBuS........................................... ..........100 (okundu)
zencefil_1109..................................... ...........200(okundu)
Mutsuz........................................... ..........100
sümeyra........................................... ........2.000(okundu)
ilkcemre.......................................... ............250
duytek............................................ ...........500 (okundu)
tubarni........................................... ............300 (okundu)
rumeysa mesona..........................................10 0
nurun ayn............................................... ....100
ysuna............................................. ............500+500
fatmana........................................... ............300(okundu)
Ecem24............................................ ... ....100 (okundu) + 100
Ecem24 Ablası............................................ ... ....100 (okundu)
Ecem24 Arkadaşı.......................................... ..... ....100 (Okundu)
Ecem24 Arkadaşı.......................................... ..... ....100
Hülya............................................. .. ....10 (okundu)
ZEYNO09........................................... .... ....250 (okundu)
Nuru Rana.............................................. . ....1000(okundu)
fatma............................................. ..............100 (okundu)
MeLeĞİM........................................... ............100(okundu)
selmagül.......................................... ..............500(okundu)
edas.............................................. ................100 (okundu)
sadece_eda........................................ ............1000
*ayşe*............................................ .........1000 (okundu)
gökçeçiçek........................................ .........300 (okundu)
çaygülü........................................... .......100
aylin26........................................... ..........500 (okundu)
albina60.......................................... .........500 (okundu)
burcum82.......................................... ....100 (okundu)
ömerkan54......................................... ........100 (OKUNDU)
YEGAN............................................. ..........100 (okundu)
tubae............................................. ...........100 (okundu)
illaki_sevgi_73................................... ...........223 (okundu)
No Comment................................... ........... 50
hislerimmm........................................ ..... ...........100 (okundu)
Ahiret-Yolcusu........................................ ..... ...........140(okundu)
MELİNAY........................................ ..... ...........107(okundu)
beyzasultan....................................... . ..... ...........100
olgunhoca......................................... ..................300(okundu)
sevecen........................................... ...............1070 (okundu)
memusu......................................... ..................100
elifali........................................... .......................100 (okundu)
sindy............................................. .....................100
1selvanur......................................... ...............300(okundu) + 100
emine2............................................ .......................100
gevher............................................ .......................600 (okundu)
demir227.......................................... ........................60
*belkıs........................................... .........................50 (okundu)

okunan: 64.520
kalan: 35.480

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
yapılan ve yapılmış olan her duaya gönülden elfü elfi amin elfü elfi ecmain ebeden ve daimen allah razı olsun.....
Amin
Allah Razi Olsun Kardeşim Rabbim Hepimizin Dualari Kabul Olunan Kullar Olmak Nasip Etsin Hayirlisiyla.
Rabbim Bu Dünyada Ve Ahirette Sevdiği Razi Olduğu Kullar Olmak Cennetinden Hepimize Birer Köşk Peygamber Efendimizin şefaatine Nail Olmak Komşu Olmak Nasip Etsin.
Allah Hepimizin Yar Ve Yardimcisi Olsun Hiç Birimizi Darda Sikintida çikmazda çaresiz Birakmasin Sonumuzu Hayirlara Vesile Etsin Hayirli Yaşlar Hayirli ömürler Hayirli ölümler Nasip Etsin. Dünyada Kur'an Ahirette Iman Dünyada Dünya Muradimizi Ahirette Ahiret Muradimizi Nasip Etsin.dini Görevlerimizi Tam Itikatiyle Yapmak Nasip Etsin Kötü Art Niyetli Insanlara Firsat Vermesin Makam Ve Mevkinin şimarttiği Insanlarin şerlerinden Bizleri Korusun Rabbim
Rabbim Herkesin Gönlüne Göre Mukafatini Versin Iyilik Düşünene Iyilik Kötülük Düşünenleride Rabbim'a Havel Ediyorum Iyi Insanlar Bizlere Yaklaşsin Kötü Art Niyetli Insalardan Rabbim Bizleri Uzak Tutsun.
Allah Hepimizin Yar Ve Yardimcisi Olsun Bütün Kötülüklerden Kazlardan Ani ölümlerden Bizleri Koruyup Gelmeden Esirgesin Rabbim.
Allah Hepimizin Evlerinde Huzur Mutluluk Dirlik Düzen Geçim Nasip Etsin Hiç Birimizi Doğru Yoldan Ayirmayip Hidayet Nasip Etsin Doğru Yoldan Ayrılanları Allah Islah Etsin Doğru Yola Iletsin Kendi Rizasi Için.
Selam Ve Dua Ile Allah'a Emanet Olun Herşey Gönlünüzce Olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
AMİN AMİN AMİN
ALLAH CC razı olsun...

Amin
Allah Razi Olsun Kardeşim Rabbim Hepimizin Dualari Kabul Olunan Kullar Olmak Nasip Etsin Hayirlisiyla.
Rabbim Bu Dünyada Ve Ahirette Sevdiği Razi Olduğu Kullar Olmak Cennetinden Hepimize Birer Köşk Peygamber Efendimizin şefaatine Nail Olmak Komşu Olmak Nasip Etsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin hayırlı yaşlar hayırlı ömürler hayırlı ölümler nasip etsin Rabbim.
Dünyada Kur'an Ahirette Iman Dünyada Dünya Muradimizi Ahirette Ahiret Muradimizi Nasip Etsin.dini Görevlerimizi Tam Itikatiyle Yapmak Nasip Etsin Kötü Art Niyetli Insanlara Firsat Vermesin Makam Ve Mevkinin şimarttiği Insanlarin şerlerinden Bizleri Korusun Rabbim
Rabbim Herkesin Gönlüne Göre Mukafatini Versin Iyilik Düşünene Iyilik Kötülük Düşünenleride Rabbim'a Havel Ediyorum Iyi Insanlar Bizlere Yaklaşsin Kötü Art Niyetli Insalardan Rabbim Bizleri Uzak Tutsun.
Allah Hepimizin Yar Ve Yardimcisi Olsun Bütün Kötülüklerden Kazlardan Ani ölümlerden Bizleri Koruyup Gelmeden Esirgesin Rabbim.
Allah Hepimizin Evlerinde Huzur Mutluluk Dirlik Düzen Geçim Nasip Etsin Hiç Birimizi Doğru Yoldan Ayirmayip Hidayet Nasip Etsin Doğru Yoldan Ayrılanları Allah Islah Etsin Doğru Yola Iletsin Kendi Rizasi Için.
Selam Ve Dua Ile Allah'a Emanet Olun Herşey Gönlünüzce Olsun.

lanazir

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN AMİN
Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölü*mü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir. Ey Rabbim! Gizlide ve açıkda senden haşyetini istiyorum. Rızâ hâlinde de, gadab hâlinde de ihlâs sözünden ayırmamanı istiyorum, fakirlikte de zenginlikte de i'tidâlden ayırmamanı istiyorum. Senden tükenmez bir ni'met, kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş'e ve huzûr) istiyorum. Senden beni kazâna râzı kılmanı, ölümden sonra yaşamanın serinliğini istiyorum. Senden yüzüne bakmanın lezzetini; sana kavuşmanın şevkini istiyorum. Bütün bunları zarar vericinin zararından, sapdırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum. Ey Rabbim! Bizi îmân zîynetiyle süsle, bizi doğru yolda olan hidâyet rehberleri kıl.” YÜREĞİNİZE SAĞLIK KARDEŞLERİM ALLAH BİZİ DUASI KABUL OLAN HAS KULLARINDAN EYLESİN.ESENLİKLE KALIN...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşlerim Allah hepimizden razı olsun Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin ablacım amin binlerce kez amin.

Rabbim senden de binlerce kez razı olsun. O dua eden ağzına sağlık, yüreğine, gönlüne sağlık inşallah..:)

AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun canım herşey gönlünce olsun hayırlısıyla inşallah:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin Amin Amin

Yüzbinlerce Kez Amin Ablacım Allah Razı Olsun Rabbim Herşeyi Gönlünüze Göre Versin Çok Duygulandım Sağolun :( Size Mahcubum Ablacım Sağolun Tekrardan Kendinize ii Bakın Allah'a Emanet Olun

AMİN AMİN AMİN
Allah senden de razı olsun kardeşim herşey gönlünce olsun hayırlısıyla inşallah:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
hayırlı geceler,

yeni üye oldum çok güzel bir site burası allah dualarınızı kabul eder inşallah okuyanların ağzlarına sağlık

benim gibi evlat sahibi olmak isteyen bütün kardeşlerime tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbim.

bende 100 tane alıyorum şimdilik okuyunca yazarım buraya.

Amin...
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
kardeşim bende 100 tane alıyorum okudukça söylerim

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
100 daha Okundu
toplamlar ileilgilenen biri var mı?
Yoksa biz okudukça ekleyip çıkarıp kopyalayıp düzenleyecekmiyiz..

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah. Sizde ekleyip kopyalayabilirsiniz kardeşim hepimizin birbirimize yardım ediyoruz Allah herpinizden razı olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm.. aranıza bugün katıldım ve siteyi incelediğimde çok seviyeli,faydalı ve samimi diyaloglar olduğunu gördüm. inşallah bu güzelliği hep beraber daima koruruz.. ben de ihlas hatmine gücüm yettiğince katılmak istiyorum . 200 tane yazar mısınız? en kısa sürede bitirip daha da okurum ..Rabbim dualarımıza cevap versin inşallah.
Amin
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah. .

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
kardesım ben dun aldıgım 500 ıhlası okudum eklersınız allah razı olsun sızden
500 daha alıyom kardesım hayırlı aksamlar

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah. .

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
duaya ihtiyacı olmayan var mıdır ki? hepimizin her konuda duaya ihtiyacı var. bu başlıkta bazı kişilerin duaya ihtiyacı yokmuş gibi bir izlenim oluyor. bu konuyu açan arkadaşım konunun ismini değiştirirse iyi olur.. 60 ihlas-ı şerif de ben alıyorum Allah(cc) rızası için..

selametle kalınız..

Allah razı olsun kardeşim hepimizin elbette duaya ihtiyacımız var öyle olur mu duaya ihtiyacı olmayan insan,bizler hatasız kusursuz değiliz zaten duaya ihtiyacı olan hepimiz için diye yazmıştım siz farklı şekilde düşünmüşünüz ama:(

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
100 daha OKUDUM ...
Herkese selam

Allah razı olsun kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Dünyada Kur'an ahirette iman dünyada dünya muradımızı ahirette de ahiret muradımızı vermek nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt