selamün aleyküm hayırlı sabahlar leyla kardeşim nefes darlığı var bide pisikolojik sorunlarım var bakalım ne olacak eşim götürürse pisikoloğa gitmeyi düşünüyorum çok sıkıntım var leyla kardeşim oğlum babasını görmek istemiyor gene gideceyini söylüyor beynim durmuş sanki ne yapacağımı bilmiyorum eşimi bir ikna edebilsem gidip başka bir memlekete yerleşsek ALLAHA CC şükür durumumuz iyi ama eşim gelmiyor buradaki çevresi hep bozuk içkici küfürbaz iğrenç arkadaşları var burdan gidersek belki düzelir diyorum fakat bir türlü ikna edemiyorum oğlanda sanki delirmiş küçüklüğünden beri hep şidete maruz kaldı alkolik bir babanın ezikliyi işte ne yazacağımı bilmiyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum ALLAH CC yardım etsin inşallah selam ve dua ile kalınAmin Allah razı olsun canım.
Aleyküm Selam kardeşim sanada canım bende cumadan beri siteye giremedim bir kaç gündür şehir dışındayım kısmet olursa yarın eve gideceğim bugün yeğenle fırsat bulmuşken siteye girme imkanı buldum. Dün sonuçlar ne oldu doktor sonucu umarım herhangi bir sorun yoktur Allah tez zamanda hayırlı şifalar versin insan boşuna mı hasta oluyor o kadar sıkıntıdan dolayı Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun bu dünya bir sınav Alalh beterin beterinden gelmeden esirgesin bizleri.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselere fırsat vermesin gerçekten zor Alalh hepimizin yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip etsin hayırlı bir çıkış bir sebep göndersin hayırlısıyla inşalalh.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun hereşy gönlünüzce olsun.![]()
pardon leyla kardeşim ben karıştırmışım özür dilerim
selamün aleyküm hayırlı sabahlar leyla kardeşim nefes darlığı var bide pisikolojik sorunlarım var bakalım ne olacak eşim götürürse pisikoloğa gitmeyi düşünüyorum çok sıkıntım var leyla kardeşim oğlum babasını görmek istemiyor gene gideceyini söylüyor beynim durmuş sanki ne yapacağımı bilmiyorum eşimi bir ikna edebilsem gidip başka bir memlekete yerleşsek ALLAHA CC şükür durumumuz iyi ama eşim gelmiyor buradaki çevresi hep bozuk içkici küfürbaz iğrenç arkadaşları var burdan gidersek belki düzelir diyorum fakat bir türlü ikna edemiyorum oğlanda sanki delirmiş küçüklüğünden beri hep şidete maruz kaldı alkolik bir babanın ezikliyi işte ne yazacağımı bilmiyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum ALLAH CC yardım etsin inşallah selam ve dua ile kalın
Aminselamün aleyküm 500 ihlas almıştım okudum Allah kabul etsin hepimizinkini
aleyküm selam 3,cüzü aldım.ne zamana kadar okunucak acaba.Selametle
s.a kardeşim 14. cüzü alabilirim yarın okur haber veririm..selam ve dua ile....
Selamünaleyküm
5 6 9 11 12 13. alındı.
Sağlık ve dualarımla
hayirli sabahlar..kardeşimize yardim edelim..hatim yarim kalmasin..
Canım Allah razı olsun kardeşim Allah her iki dünyada da mükafatını kat kat vermek nasip etsin emeğine yüerine sağlık.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergaından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.![]()
iHLAS ŞERİF HATMİ
leylabelgin(fatma yen.).10.000
zeynep......................10.000
leyla Belgin...................5.000
sewwda66......................500
esma cemre....................500
yılmazcan......................3.000(okundu)+5000 okundu+3000 okundu
Su_damlası..........................
yurtlu............................200+650 (okundu)
zeyneb_ül-kübra............1.000(okundu)
semos............................200
ozlem_27........................250(okundu)
zamannamaz....................250+300
neslihantozan.................1.000(okundu)
gülefşan........................1.000(okundu)
elifimbenim.......................400
serpil.............................1.000
anamaya..........................250
Hüzünlü...........................1.000(okundu)
senokli.............................1.000
dinci.................................600
rumuzgüller........................1.000
Hülya Ab...........................5.000
masmavi_44......................1.000 okundu
mervenur1...........................100
Leyla_Ebedi.........................300
gülefşan..............................700(okundu)+1000
masmavi_44.......................1.500 okundu(okundu)
sıla1.................................1.000 okundu
MYKABUS............................30+100 okundu+30
cdm.................................4,000
OKUNAN.61.860
Kalan:38.140
amin amin amin leyla kardeşim ALLAH CC razı olsun bütün sıkıntılarından feraha çıkarsın her iki cihandada en güzel yerleri nasibetsin inşallah semaya açtığın ellerin hiç boş kalmasın herşeyin en güzeli ve hayırlısıyla mükafatlandırsın inşallah yüreyi güzel kardeşim YARADANA emanet olAleyküm Selam canım Alalh hepimizin yar v eyardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin.Rabbim nelere Kadir'dir ama insanlara kaldımı elinde olsa insanın nefes almasına izin vermezler bazı kişiler Allah öyle insanlarada hiç bir zaman fırsat vermesin inşalalh.
Canım seni çok iyi anlıyorum insanın alatcağı o kadar çok şey var ki anlatamıyor işte insan bu günlere kolay gelmiyor yinede halimize şükür Allah bundan geriye koymasın Allah'ın verdiğine verceğine kendinden gelene sonsuz şükürler Rabbim hepimizin yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin kardeşim Allah büyük gün doğmadan neler doğar umarım sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkarmak nasip etsin Rabbim.
Şu anda benimde sıkıntılarım var canım Allah'a güvenip inanıyorum dua etmekten Allah'a yalvarmaktan başka elimden birşey gelmiyor biliyorsun insanın yapacağı birşey olmadığı durumları Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hayatımızdaki olumsuzlukları engelleri çaresizlikleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah her iki dünyada da umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah eşinide tez zamanda ıslah edip hidayete erdirmek doğru yola dönmek nasip etsin Rabbim ayrıca oğlunuda hidayet etsin Rabbim. Huzursuz ortamda büyüyen çocuklar nasıl olsun Allah yardım etsin bütün kötülüklerden musibetlerden Rabbim gelmeden hepimizi korusun Rabbim.
Canım sende sağlığına dikkat et alalh korusun sağlık gittikten sonra hiç birşeyin faydası yok o evreleri bizde çok yaşadık ne oldu nerdeyse sağlıktan oluyorduk ayrıca insanın psikolojisi uyku düzeni bozuluyor sosyal hayatı kopuyor.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hayırlı bir vesile göndersin tez zamanda selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun![]()