Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

leyla-1

Altın Üye
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Fatiha Şerif Hatmi
Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için Fatiha Şerif Süresini okuyarak Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerim var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim Fatiha şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuavalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmamaı için, yuvalarıdan huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için Fatiha şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşelrimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun

FATİHA ŞERİ HATMİ
DİLEK(HERKESİN GÖNÜL MURADI DUALARININ HAYIRLISIYLA KABUL EDİLMESİ SIKINTILARDAN ENGELLERDEN KURTULAMASI
ALLAH RIZASI İÇİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
zeynep...............10.000
leylabelgin(yen.)...10.000
leyla belgin ...........5.000
mazlumkul..............500
gözde22................100
6310.....................200
safiye...................280
hayrunisa_247........500
adeseda................50
zamannamaz..........200
hilal_nur................100
özlem_27...............50(okundu)
gülnisa.................200(okundu)
emine..................100
gaye....................50(okundu)
selmagül..............100
Dağ Çiçeği...........100
mısra..................200
dinci...................300
minik81...............100
Leyla_Ebedi.........300
gulden_90...........200
mavi leylak...........500
kardelen...............1000
ggökyüzü_21.........100
ozlem_27...............50+50 okundu
serpil...................100
neslihantozan.........515
paksu...................10(okundu)+50
ikbaal...................150
nevin2007.............100
emine...................100
asos1907.............1.000
NAGİHAN................300
cerennurum............100
Gökçe Başak...........100

İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim................................!!!!!!
Rabbim okuyan okumyan tüm kardeşlerimizden razı olsun hepimizin dualarını kabul edip ellerimizi dergahından boş çevirmesin hayırlısıyla inşallah.

leyla-1

Altın Üye
almış olduğum 100 adedi okudum. 100 adet daha alıyorum dua ile inşallah..[/QUOTE

Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
iHLAS ŞERİF HATMİ
Zeynep............10.000
leyla belgin.......15.000
leylabelgin(yen.).15.000
( " arkadaşı)......500
sıla1....................200(okundu)
Cerennurum...........100 okundu
Safiye................500okundu
Minik81............500 okundu
Şekerpare........100
ORKİDE...........200 okundu
Derya86...........500
Belgin.............200
Seher vakti.....200
Negif.............100
Bülent Tunalı...1000(OKUNDU)
Birnur...........200
Hilal nur........300
gülderen özdemir500(okundu)
nevin2007´...400
saktas..........200
serpil..........2.400
dindarkız 1000(okundu)
6310............700
dadaşkızı...... 500(okundu)
Hüzünlü......200
haticeKAZAN.200(OKUNDU)
adeseda.......100
CEYDA_CEREN.1.000(okundu)
gulbanu...........300
FEYZA ADALI......100(OKUNDU)
Leyla_Ebedi.........200
dinci..................1.800(okundu)
gülnisa...............500(OKUNDU)
yurtlu................500(OKUNDU)
sadece_eda........500
özlem_27..........200(okundu)
emine..............500
roses_death88..100
MAZLUMkul....1.000
gaye.................50(okundu)
neslihantuncel....100
mısra................200
sibel.................100
zamannamaz......200
belmurat............100
laves...............5.000
paksu.................100(okundu)
neslihantozan......1.100(okundu)
ikbaal..................200
eliffff..................10.000
TOPLAM 79.050 olmuştur

İŞTİRAKLERİNİZİ BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM.
RABBİM OKUYAN OKUMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN RAZI OLSUN RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH

leyla-1

Altın Üye
Alıntı:
hafize´isimli üyeden Alıntı
KALBİMİZİ KORUYANA DUA...

Aydan geceyi, güneşten gündüzü var eden, inciyi midyenin midesinde, balı arının peteğinde var eden, yağmurdan baharı, topraktan çiçeği var eden, kalbimizi yoktan var eden Rabbimiz''e hamd olsun ..
Allah''ım! Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz.
Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Yokuşta elimizi tutan, melekleri bize arkadaş kılan, aşkı kalbimize yoldaş kılan ...
Rabbimiz! Kalbimizdeki yaralarımızı iyileştir. Sana ve senin aşkına yolculuğumuzu tamama erdir. Sevdiklerimizi koru. Çocukları koru. Senin adına dağları mesken tutanları koru. Bizi koru. Kalbimizi koru... AIlah''ım! Bizi korkutma ki; bizler birer ceylanız; korkudan yüreğimiz telaşIanır. Bizi zorlukla sınama ki, kırılgan bir cesaretimiz var. Senden ayrı koma ki, sevdiğimizden ayrılık, ferini alır gözlerimizin. Allah''ım! Bizi uzağında bırakma. Şahdamarımıza sırlarını akıt. Rabbim! Seni bilmenin heyecanını bize tattır. Kalbimizi gülle doldur. Yarabbi! Kalbimizi koru, kalbimizi koru! Amin!
Dua, dua, dua ...
Biz değil miyiz en ıssız fırtınalarda dahi sabırla yanaşan DUA limanlarına? ..
Ve bu kutlu limanda O sevgililer sevgilisine yalvaran biz değil miyiz? .
Evet dostlar. Bu anlamlı yolculukta siz de bekleniyorsunuz kutlu limanlara ...
Dua, dua, dua ...
Ellerimizi açalım ve kalpten isteyelim Sevgililer Sevgilisi''nden .. Aşkın sahibinden kaybettiğimiz aşkımızı isteyelim ... isteyelim ki versin ...
Biliriz ki 0, kullarını korur ve gözetir, yeter ki kulları O''nu ansın ve dua etsin ...
Müslümanlar''ın bu zor günlerinde DUA silahımızı kuşanalım ey insanlar!! !
Dua, biliriz ki iki çeşittir ... Biri ulvî, biri fiîlî dua ...
Bize belki Rahmani dua daha kolay geliyor. illaki onsuz olmuyor lâkin artık duanın diğer yüzünü de yani fiîlî duayı da kullanalım ve bir ş.eyler yapalım ...

Bir çocuk büyütelim... Bir aç doyuralım ...
Bir sevgi besleyelim .
Bir sevda yeşertelim .
Bir kitap okuyalım ...
Bir DUA edelim; yürekten ... Aminler arasında.
Bir dua ... Sonra:
Yalvaralım O mühür sahibine ... Ve O''ndan yardım isteyelim ... Bir selam verelim ...
Bir salâvat getirelim. ..
Bir gönül rızası alalım ...
Bir cümle yazalım ...
Ve ne yaparsak, Allah için yapalım ... Bir gül yetiştirelim…
Bir gece olalım ...
Bir gündüz çağıralım ... Bir kandil yakalım ... Bir mum ışığı olalım ... Bir düş kuralım ...
Bir düşler Ülkesine uçalım ... Bir hayal edelim ...
Bir mecnun çağıralım Bir Bilal olalım ...
Ve göğsümüzde taş yeşertelim ... Bir Sümeyye olalım ...
Ve kalbimizde ağırlayalım. acımasız mızrakları…Bir Filistin''li olalım ...
Bir tankın altına yatalım ... Bir Çeçen olalım ... Sevdamıza koşalım ...
Ve ölümü sevelim ...
Ve biz,
Müslüman olduğumuzu UNUTMAYALIM!!! Müslümanlığı, kimliklerle sınırlamayalım ... VE GÜLE ONUN KOKUSUNU VEREN RAB''BE BİRAZ DAHA YAKLAŞALIM ...
Evet Dostum ...
Artık sıra sende ...
Ne yaparsan yap;
Allah için olsun.
Allah için ...
Allah için .. :
Allah-u Teala tüm dualarımızı kabul etsin ... Amin ...
ALLAH TÜM MÜSLÜMANLAR''I BU ZOR İMTİHANDA
BAŞARIYA ULAŞTIRSIN İNŞABİTMEZ!!!ALLAH ...

"

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM PAYLAŞIMLARINIZIN HEPSİDE ÇOK GÜZEL EMEĞİNİZE YÜRĞİNİZE SAĞLIK. RABBİM HEPİMİİZN GÖNÜL MURADLARINI DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA.HİÇ BİRİMİZİ DARDA SIKINTIDA BIRAKMASIN RABBİM.
ALLAH BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMA CENNETİNDEN HEPİMİZİE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK KOMŞU OLMAK NASİP ETSİN.
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

leyla-1

Altın Üye
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Fatiha Şerif Hatmi
Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için Fatiha Şerif Süresini okuyarak Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerim var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim Fatiha şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuavalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmamaı için, yuvalarıdan huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için Fatiha şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşelrimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun

FATİHA ŞERİ HATMİ
DİLEK(HERKESİN GÖNÜL MURADI DUALARININ HAYIRLISIYLA KABUL EDİLMESİ SIKINTILARDAN ENGELLERDEN KURTULAMASI
ALLAH RIZASI İÇİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
zeynep...............10.000
leylabelgin(yen.)...10.000
leyla belgin ...........5.000
mazlumkul..............500
gözde22................100
6310.....................200
safiye...................280
hayrunisa_247........500
adeseda................50
zamannamaz..........200
hilal_nur................100
özlem_27...............50(okundu)
gülnisa.................200(okundu)
emine..................100
gaye....................50(okundu)
selmagül..............100
Dağ Çiçeği...........100
mısra..................200
dinci...................300
minik81...............100
Leyla_Ebedi.........300
gulden_90...........200
mavi leylak...........500
kardelen...............1000
ggökyüzü_21.........100
ozlem_27...............50+50 okundu
serpil...................100
neslihantozan.........515
paksu...................10(okundu)+50
ikbaal...................150
nevin2007.............100
emine...................100
NAGİHAN................300
cerennurum............100
Gökçe Başak...........100

OKUNAN:32.855

İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim................................!!!!!!
Rabbim okuyan okumyan tüm kardeşlerimizden razı olsun hepimizin dualarını kabul edip ellerimizi dergahından boş çevirmesin hayırlısıyla inşallah

ikbaal

Kayıtlı Kullanıcı
almış olduğum 50 taneyide okudum Allah ım kabul buyurur inşallah

leyla-1

Altın Üye
iHLAS ŞERİF HATMİ
Zeynep............10.000
leyla belgin.......15.000
leylabelgin(yen.).25.000
( " arkadaşı)......500
sıla1....................200(okundu)
Cerennurum...........100 okundu
Safiye................500okundu
Minik81............500 okundu
Şekerpare........100
ORKİDE...........200 okundu
Derya86...........500
Belgin.............200
Seher vakti.....200
Negif.............100
Bülent Tunalı...1000(OKUNDU)
Birnur...........200
Hilal nur........300
gülderen özdemir500(okundu)
nevin2007´...400
saktas..........200
serpil..........2.400
dindarkız 1000(okundu)
6310............700
dadaşkızı...... 500(okundu)
Hüzünlü......200
haticeKAZAN.200(OKUNDU)
adeseda.......100
CEYDA_CEREN.1.000(okundu)
gulbanu...........300
FEYZA ADALI......100(OKUNDU)
Leyla_Ebedi.........200
dinci..................1.800(okundu)
gülnisa...............500(OKUNDU)
yurtlu................500(OKUNDU)
sadece_eda........500
özlem_27..........200(okundu)
emine..............500
roses_death88..100
MAZLUMkul....1.000
gaye.................50(okundu)
neslihantuncel....100
mısra................200
sibel.................100
zamannamaz......200
belmurat............100
laves...............5.000
paksu.................100(okundu)
neslihantozan......1.100(okundu)
ikbaal..................200
eliffff..................10.000
TOPLAM 89.050 olmuştur

İŞTİRAKLERİNİZİ BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM.
RABBİM OKUYAN OKUMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN RAZI OLSUN RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Arkadaşlar 200 Tane Daha Okudum Allah Kabul Eder Inşallah
Rabbim Herkesin Duasini Kabul Eder Inşallah Amin Selam Ve Dua Ile

beyza3

Kayıtlı Kullanıcı
Bende 500 adet almak istiyorum
Rabbim razı olsun düşünenden, katılandan, katılmayandan, inşallah hepimizi içinde bulunduğumuz sıkıntılardan feraha çıkarır Allahım Amin.....

ikbaal

Kayıtlı Kullanıcı
almış olduğum 100 adedide bitirdim. 50 adet daha alıyorum inşallah. Allah ım cümlenizden razı olsun.

feyzam68km

Kayıtlı Kullanıcı
ne varsa ana baba birde kardeşte var leyla kardeşim ne kadar iyi de kötü de olsa aile!!! aile!!! aile!!!
başka birşeye benzemez birde candan dost oldumu hayır duasını eksik etmeyen o zaman ne ala şanlısın demektir... bu şitede de birbirimizi görüp tanımasakta Allah kelamı bizi birbirimize ısındırıyor işte kardeşim... vallahi hepinize kanım kaynadı zaten her zaman ALLAH DAN DUAM RABBİM BENİ HAYIRLI İNSANLARLA KARSILAŞTIR HAYIRLI ORTAMLARDA BULUNUP HAYIRLI ARKADAŞLIKLAR KURMAYI NASIP EYLE OLMUŞTUR... RABBİM kabul etti diye düşünuyorum şimdi... sizleri yakından da tanımak isterdim.. çünkü su anda oturdugum apartmanda bile hiç komsuluk yok 2 sene doldu amma kimsenin kimsesenın kapısını çaldıgı bile yok bu okadar kötü bişey ki anlatamam size neyse kardeşim...
inşallah kardeşlerinde en kısa zamanda eskisinden daha da iyi olurlar... rabbim hepimize önce sağlık sıhhat sonra huzur mutluluk iş güç aile ve hayırlı arkadaşlıklar doştluklar versin ...
Allah a emenet olunuz..[/B][/B]

laves

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. ben aldıklarımı bıtırdım ablacım Allaha emanet olun selam ve dua ıle

leyla-1

Altın Üye
ne varsa ana baba birde kardeşte var leyla kardeşim ne kadar iyi de kötü de olsa aile!!! aile!!! aile!!!
başka birşeye benzemez birde candan dost oldumu hayır duasını eksik etmeyen o zaman ne ala şanlısın demektir... bu şitede de birbirimizi görüp tanımasakta Allah kelamı bizi birbirimize ısındırıyor işte kardeşim... vallahi hepinize kanım kaynadı zaten her zaman ALLAH DAN DUAM RABBİM BENİ HAYIRLI İNSANLARLA KARSILAŞTIR HAYIRLI ORTAMLARDA BULUNUP HAYIRLI ARKADAŞLIKLAR KURMAYI NASIP EYLE OLMUŞTUR... RABBİM kabul etti diye düşünuyorum şimdi... sizleri yakından da tanımak isterdim.. çünkü su anda oturdugum apartmanda bile hiç komsuluk yok 2 sene doldu amma kimsenin kimsesenın kapısını çaldıgı bile yok bu okadar kötü bişey ki anlatamam size neyse kardeşim...
inşallah kardeşlerinde en kısa zamanda eskisinden daha da iyi olurlar... rabbim hepimize önce sağlık sıhhat sonra huzur mutluluk iş güç aile ve hayırlı arkadaşlıklar doştluklar versin ...
Allah a emenet olunuz..[/B][/B]

AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİM BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP GÖNÜL MURADLARIMIZI DUALARIMIZI KABUL ETSİN HAYIRLISIYA.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN HİÇ BİRİMİZİ DARDA SIKINTIDA BIRAKMASIN RABBİM. BİZLERİ İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN OLUMSUZLUKLARDAN KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERMEK NASİP ETSİN RABBİM. HAYATIMIZDAKİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA HAYIRLIYA ÇEVİRSİN ALLAH KENDİ RIZASI İÇİN.
BİZLER HEPİMİZ KARDEŞİZ ALLAH RIZASI İÇİN BİRBİRİMİZİ SEVİYOR YARDIM EDİYOR ALLAH RIZASI İÇİN BİRBİRİMİZE DUA EDİYORUZ DUA MÜMİNİN SİLAHIDIR HİÇ BİR DUAYI RABBİM BOŞ ÇEVİRMEZ MUHAKKAK HEPİSNİN KARŞILIĞINI MÜKAFATINI BİR ŞEKİLDE BİZLERE VERİR. BİZLER BİRBİRİMİZİ TANİMIYOR OLABİLİRİZ AMA HERŞEY ALLAH RIZASI İÇİN BAZI KİŞİLERE BU SİSTEM TERS GELİYORMUŞ TANIMADIĞI İNSANLARA DUA EDİLİR Mİ DİYE TELEVİZYONLRDA GÖRÜYORUZ MÜSLAMAN OLUP EZİYET GÖREN BAŞKA ÜLKELERDE YADA ÜLKEMİZDEKİ OLUMSUZ ŞEYLER BAŞINA GELEN KARDEŞLERİMİZİ GÖRÜNCE İNSANIN KALBİ ACIYOR ÜZÜNTÜ DUYUP ONLAR İÇİN DUA EDİYORUZ RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARA FIRSAT VERMESİN İNŞALLAH. BU SİTEYE TESADÜP BİR ARKADAŞIM SAYESİNDE ÜYE OLDUM AMA BURAYA ÜYE OLDUKTAN SONRA GERÇEKTEN DAHA ÇOK HUZURLU MUTLUYUM VE BİMEDİĞİMİZ KONULRDA DAHA ÇOK BİLGİ SAHİBİ OLUYORUZ NE KADAR BİLİRSEK BİLELİM ÖĞRENMENİN YAŞI VE KENDİNİ YETİŞTİRMENİN EKSİKLERİNİN TAMAMLAMANIN YAŞIDA YOKTUR VE İNSANIN DAHA BİLMEDİĞİ NE KADAR ÇOK KONULAR VARDIR İNSANIN HAYATI BOYUNCADA BİTMEZ.NEREDE OLURASAK OLALIM BİRBİRİMİZİ TANYALIM YA DA TANIMAYALIM RABBİM HER DUAYI KABUL EDER ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE MUKAFATINI VERSİN BİZLER NASIL KENDİMİZ İÇİN DUA EDİYORSAK KARDEŞLERİMİZ İÇİNDE AYNI ŞEKİLDE DUA EDİYORUZ ARADA BAŞKA İNSANLARDA OLABİLİR BİZ BELEMEYİZ EN İYİSİNİ RABBİM BİLİR.
BİRAZ UZUN OLDU KUSURA BAKMA KARDEŞİM BU DEVİRDE GERÇEKTEN KOMŞUCULUK YOK HELE İNSANLAR HEPSİ DEĞİL TABİİKİ CANIM ARKADAŞIM DEDİĞİN KİŞİLER NASIL BİR ANDA DEĞİŞİP FARKLI OLABİLİYORLAR ALLAH KÖTÜLERE FIRSAT VERMESİN ONLARIN KÖTÜLÜKLERİNDEN GELMEDEN ESİRGESİN RABBİM.
AİLE GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ ETLE TIRNAK BİRBİRİNDEN AYRILMADIĞI GİBİ AİLEDE BİRBİRİNDEN AYRILAMAZ ALALH HEPİMİZE HAYIRLI YAŞLAR HAYIRLI ÖMÜRLER SAĞLIK HUZUR MUTLULUK DİRLİK DÜZEN GEÇİM VERSİN RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN İŞİN,EŞİN,EVİN,ÇOCUĞUN, ARKADAŞIN...
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.:(

leyla-1

Altın Üye
Selam Arkadaşlar 200 Tane Daha Okudum Allah Kabul Eder Inşallah
Rabbim Herkesin Duasini Kabul Eder Inşallah Amin Selam Ve Dua Ile

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HEPİMİZİN DUALARI KABUL OLUNAN KULLAR OLMAK NASİP ETSİN RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK NASİP ETSİN RABBİM.SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

leyla-1

Altın Üye
Bende 500 adet almak istiyorum
Rabbim razı olsun düşünenden, katılandan, katılmayandan, inşallah hepimizi içinde bulunduğumuz sıkıntılardan feraha çıkarır Allahım Amin.....

AMİN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ALLAH BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP GÖNÜL MURADLARIMIZI DUALARIMIZI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA.
RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN HİÇ BİRİMİZİ DARDA SIKINTIDA ÇIKMAZDA ÇARESİZ BIRAKMASIN İNŞALLAH.
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt