Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
çok çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin . durumu en kısa sürede düzelir inşallah.

Amin
Allah razı olsun kardeşim çok şükür kardeşim daha iyice günden güne düzeliyor bir anda hiçbirşey yokken işte neyse buna şükür kardeşim birşy kalmadı öyle biraz zaman gerekli tam amaliyatın yerinin iyileşmesi için.Hayati tehlikeyi atlattı biraz zaman geçseymiş düşünmek bile istemiyorum ama herşey bizler için Allah beterin beterinden gelmeden esiregesin Rabbim verdiğine vereceğine kendi,nden gelene şükürler olsun.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
çok geçmiş olsun inşl allahın izniyle kardeşin tez zamnda sağlığına kavuşur allaha emanet ol hoşçakal

Amin
Allah razı olsun kardeşim çok şükür kardeşim şu anda iyi öyle önemli birşeyi kalmadı biraz zaman gerekli tam iyileşmesi için işte.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarımızı eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
500 adet daha okudum aslında fatiha okumaya niyetlenmiştim 500 adedi bitirdiğimde farkettim sana nasipmiş alah kabul etsin ben şimdi diğer kardeşimiz için söz verdiğim duamı okuyayım allaha emanet ol hoşçakal

Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin duaları kabul olunan kaullar olmak hidayete ermek nasip estin Rabbim. Bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin Allah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşım
allah korumuş
allah tez zamanda ıyıleşmesını nasıp etsın
cok geçmış olsun
herşeyın başı sağlık
allah herkesın rızkını verır
allah dualarınızı kabul etsın
allah yardımcınız olsun
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

leyla-1

Altın Üye
iHLAS ŞERİF HATMİ
Zeynep............10.000
leyla belgin.......15.000
leylabelgin(yen.).15.000
( " arkadaşı)......500
sıla1....................200(okundu)
Cerennurum...........100 okundu
Safiye................500okundu
Minik81............500 okundu
Şekerpare........100
ORKİDE...........200 okundu
Derya86...........500
Belgin.............200
Seher vakti.....200
Negif.............100
Bülent Tunalı...1000(OKUNDU)
Birnur...........200
Hilal nur........300
gülderen özdemir500(okundu)
nevin2007´...400
saktas..........200
serpil..........2.400
dindarkız 1000(okundu)
6310............700
dadaşkızı...... 500(okundu)
Hüzünlü......200
haticeKAZAN.200(OKUNDU)
adeseda.......100
CEYDA_CEREN.1.000(okundu)
gulbanu...........300
FEYZA ADALI......100(OKUNDU)
Leyla_Ebedi.........200
dinci..................1.800(okundu)
gülnisa...............500(OKUNDU)
yurtlu................500(OKUNDU)
sadece_eda........500
özlem_27..........200
emine..............500
roses_death88..100
MAZLUMkul....1.000
gaye.................50(okundu)
neslihantuncel....100
mısra................200
sibel.................100
zamannamaz......200
belmurat............100
laves...............5.000
paksu.................100(okundu)
neslihantozan......600(okundu)
ikbaal..................100
asos1907.............1.000
eliffff..................10.000
TOPLAM 78.450 olmuştur

İŞTİRAKLERİNİZİ BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM.
RABBİM OKUYAN OKUMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN RAZI OLSUN RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH

leyla-1

Altın Üye
ebedi saadet´isimli üyeden Alıntı
sayın arkadaşım bunu kaç gün içinde okuyacagız ona göre cevap yazın inşallah daha önümüzde cok zaman varsa bende almak istiyorum.cevabınızı yarın akşama kadar bekliyorum bende size kac tane alacagımı söylicem.mevlam nasip ederse agustosta askere gdcem bana şimdiden dua edin Allah hepinizden razı olsun

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan olumsuzluklardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkarmak yaşamımıza bir düzen yön versin Rabbim. Hayatımızdaki olumsuzlukları çıkmazları engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Hoşgeldiniz kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah.Şu anda belli bir süre yok kardeşim sayıyı ne zaman tamamlarsak okumayı bitirdiğimiz zaman duasını toplayacağız ama şu anda belli bir günü yok kardeşim istediğiniz kadar istediğiniz sürede okuyabilirsiniz sayı bitince ona göre okuyup okumayanları sorup ona göre cevap yazabiliriz yine sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz siteye her an giremezsemde sonra sorduğunuz sorulara cevap verebilirim kardeşim.
Allah razı olsun kardeşim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bütün kötülüklerden kazalardan kötü art niyetli insanların şerrinden bizleri gelmeden esirgeyip korusun Rabbim.Allah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin askerede güle güle gidipr güle güle gelmek hayırlısıyla terhis olmak nasip etsin Rabbim tüm askerlere hepinize nasip etsin. Yurdumuzu iç ve dış düşmanlardan koruyup kötü insanlara fırsaf vermesin Allah. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan tez zamanda kurtulmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
selamunaleykum kardeşım
allah korumuş
allah tez zamanda ıyıleşmesını nasıp etsın
cok geçmış olsun
herşeyın başı sağlık
allah herkesın rızkını verır
allah dualarınızı kabul etsın
allah yardımcınız olsun
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
Amin...
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun hiç birşey yokken bir ağrıyla hastaneye gittişmişti sancıyla ama o anda biraz geç kalınsaymış Allah esirgemiş verilmiş sadakamız varmış Allah bizlere ve gençliğine bağışladı. Herşeyin başı sağlık hiç birşeyden fayda yok dünya bizim olsa neye yarar sanki Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin hiç birimiz darda sıkıntıda çaresiz çıkmazda bırakmasın Rabbim.
Herkese sağlık huzur mutluluk hayırlı rızk iş kapıları hayırlı yuvalar hayırlı çocuklar hayırlı...Rabbim herkesin gönül muradını dualarını kabul etsin hayırlısıyla bizlerinde inşalah.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar cennetinden hepimize birer köşk nasip etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Amin...
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun hiç birşey yokken bir ağrıyla hastaneye gittişmişti sancıyla ama o anda biraz geç kalınsaymış Allah esirgemiş verilmiş sadakamız varmış Allah bizlere ve gençliğine bağışladı. Herşeyin başı sağlık hiç birşeyden fayda yok dünya bizim olsa neye yarar sanki Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin hiç birimiz darda sıkıntıda çaresiz çıkmazda bırakmasın Rabbim.
Herkese sağlık huzur mutluluk hayırlı rızk iş kapıları hayırlı yuvalar hayırlı çocuklar hayırlı...Rabbim herkesin gönül muradını dualarını kabul etsin hayırlısıyla bizlerinde inşalah.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar cennetinden hepimize birer köşk nasip etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

amın amın amın
allah razı olsun
guzel dualarınızı kabul etsın
allah hepımıze hayır versın
allah 'a emanet olun
selam ve dua ıle kardeşım

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
ben aldığım 50 ihlası şerif i okudum. allah kabul etsin. AMİNN...

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
s.a listeye baktım ben daha önce 600 okumuştum ya 500 daha okudum eklememişsin boşa gitmesin kardeşim belki görmemişsindir bu ara herkese dua okuyorum bazen eklemeyi unutuyorum o yüzden hemen yazayım dedim allaha emanet ol kardeşim selam ve dua ile

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
s.a önemli bişeyinin kalmamasına sevindim tabiki dinlenerek tam sağlığına kavuşacaktır tekrar geçmiş olsun selam ve dua ile

venedik

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şifa versin

Allah şifa versin

a.s Allah şifa versin.Rabbim Peygamber efendimiz hürmetine sıkıntılarınızı gidersin.
Kardeşinizi iyileştirip ,Allah yolunda hizmet ettirsin inş.
Her halimizin şükrünü eda edebilmemizi nasib etsin

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşine en kısa zamanda şifa dilerim. inşallah en kısa zamanda seninde gönlünde ne muradın varsa gerçek olur.

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
leyla hanım ! ihlası şerif hatmindeki gibi okunulan toplam sayıyı en alta yazabilir misiniz ?

nagihan

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Allah Razi Olsun Ne Güzel Dua Etmişsiniz Herkese Hitap Ediyor Maşallah Benim şu Anda Okumam Gerekenler Var Onlari Bitirmeye çalişiyorum şimdilik 100 Tane Aliyim
Gunluk Alacağim Her Gün Için Ne Olur Ne Olmaz
Rabbim Herkesin Dualarini Kabul Etsin Inşallah Amin

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
s.a kerdeşim aldığım 5oo adet duamı allah kabul ederse okudum 15 tanede okumuştum inşallah rabbim dualarımızı kabul eder selam ve dua ile

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
100 tanede ben okurum allah kabul etsin inşallah

Gökçe Başak

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşlerim çok güzel düşünmüşsünüz.bende şimdilik 100 tane alıyorum Allah yar ve yardımcımız olsun. dualarımız hayırlısı ile kabul alsun (AMİN)

leyla-1

Altın Üye
s.a önemli bişeyinin kalmamasına sevindim tabiki dinlenerek tam sağlığına kavuşacaktır tekrar geçmiş olsun selam ve dua ile

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun çok şükür şimdi hayati tehlikeyi atlattı ameliyat yerinin iyileşmesi için belli bir süre geçmesi gerekiyor 15 gündür yatakta ama mecburen neyseki kardeşim şu an aramızda 2 saat içinde herşey olabilirdi Allah beterin beterinden korusun Allah gelmeden esirgesin hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin hepimize Rabbim.
Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt