Ben yanlış konuya yazmışım herhalde Kardeşin için dua etmiştim Leyla kardeşim
Kardeşinin hastalığı için
201 Ya Nafi
201 Ya Şafi
1oo Ya Fettah
100 Ya Allah
10 Ayetel Kürsi
7 Fatiha
11 İhlas
33 Salavat-ı Şerife okuyacağım
İnşaallah Rabbim şifalar ihsan eder, sana da hayırlı rızık kapıları açar....
Selam ve dua ile.....
allahj yardımcısı olsun allah acil şifa versin
ALLAHA emanet olun
Selam Aleyküm kardeşlerim şu anda kardeşim hastanede yatıyor ölümden döndü Allah gençliğine ve bize bağışladı çok şükür; bütün hastalar herkes için ve özellikle kardeşim içinde sizden dua bekliyorum kardeşim hayatı tehlikeyi atlattı ama daha iyileşmesi için sonuucun iyi olması için hastanede kalması gerekiyor.
Allah beterin beterinden gelmeden korusun ne gençliğe ne sağlığa herşey bizler için Allah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin.
Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Darda olan sıkıntıda çıkmazda bulunan banada bir dua yok mu diye darda kalan herkesin Rabbim dualarını kabul etsin eksiksiz inşallah kendi rızası için.Allah razı olsun kardeşlerim.
Bu formu işe girmek için açmıştım ama şu anda önce sağlık herşeyden önemli olan.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olma nasip etsin Rabbim
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.:A
![]()
ben 100 tane daha okurum.
s.a. ıhlası serıf hatmı yapılırda ben olmammısızlerı gercekten cok ozledım bazı sorunlardan dolayı hala gıremıyorum sıteye sımdı fırsat bulmusken bakıyım dedım Allah razı olsun boyle seylere vesıle oldugunuz ıcın bende 5.000 tane alıyorum salı gunune kadar bıtırırım Allaha emanet olun kardeslerım hakkınızı helal edın selam ve dua ıle
selamun aleyküm
100 tanede ben okurum
allah inşallah kabul eder
selamet le kalın
aldığım 100 taneyi okudum
100 tane daha alıyorum.
selamun aleyküm allahım inşallah tüm müslüman alemi için hakkında hayırlısını veriri inşallah
10 fatiha şerif te ben okurum inşşallah
15 tane okludum alah kabul etsin inşallah
ALEYKÜMSELAM LEYLA KARDEŞİM
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN. HANİ HEP DİYORUZ YA BİZ BİR SINAVDAYIZ DİE BUDA SINAVIMIZIN BİR PARÇASI CANIMIZ ACIYACAK ACIYI TADA TADA OLGUNLAŞACAĞIZ. VE BİR ŞEYİ UNUTMA HER ZAMAN BİR YERLERDE SENDEN DAHA KÖTÜ DURUMDA OLANLAR VAR . İŞ YERİMDE BİR ABLA BAŞINA GELMEYEN KALMADI HEM MADDİ HEM MANEVİ. HALİMİZE BEİNLERCE KEZ ŞÜKÜR. KARDEŞİNİZE ALLAH TAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM SİZLERİNDE YARDIMICSI OLSUN YARADAN . RABBİM TÜM HASTA VE DERTLİ KULLARINA DEVA VE ŞİFA VERSİN İNŞ.. RABBİME AMENT OLUN DUALARINIZDA YER ALMAK DUASI İLE
rabbim hepimize saglık sihhat versin ve tüm ümmeti muhammden hasta olanlara hastane köşelerinde inliyenlere ümit bekleyenlere şifa versin, ölmek üzere olanlarada son nefeslerinde iman ile olmeyi nasip etsin insallah...
Selamün Aleyküm Dinkardeşlerim Allah (c.c)izniyle kardeşiniz ve tüm şifa bekleyen hastalarımız şifa bulurlar inşallah.Allah (c.c.) hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.Allah (c.c.) herşeyin en iyisini bilir.Allah'a (c.c.) emanet olun.