Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paksu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm allahım inşallah tüm müslüman alemi için hakkında hayırlısını veriri inşallah
10 fatiha şerif te ben okurum inşşallah

leyla-1

Altın Üye
Ben yanlış konuya yazmışım herhalde Kardeşin için dua etmiştim Leyla kardeşim

Kardeşinin hastalığı için
201 Ya Nafi
201 Ya Şafi
1oo Ya Fettah
100 Ya Allah
10 Ayetel Kürsi
7 Fatiha
11 İhlas
33 Salavat-ı Şerife okuyacağım
İnşaallah Rabbim şifalar ihsan eder, sana da hayırlı rızık kapıları açar....
Selam ve dua ile.....

Amin kardeşim Allah razı olsun herşey hepimizin için ne sağlığa ne varlığa ne gençliğe bakıyor Rabbim beterin beterinden gelmeden esirgesin inşalllah Rabbim hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin hepimize sevdiklerimize ailememizde bütün din kardeşlerimizede hayırlısıyla inşallah.
Öülüm anı bir çizgi gibi bir anda her an birşey olabilir kardeşim 2 saat içinde hiç birşey yokkken bir anda neyse çok şükür hayati tehlikeyi atlattı biraz iyileşmesi için zaman gerekiyor Rabbim bütün hastlara hayırlı şifalar versin kardeşimede inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inaşallah.Rabbim sanada hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin kardeşim inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
allahj yardımcısı olsun allah acil şifa versin

ALLAHA emanet olun

Amin Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜMSELAM LEYLA KARDEŞİM
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN. HANİ HEP DİYORUZ YA BİZ BİR SINAVDAYIZ DİE BUDA SINAVIMIZIN BİR PARÇASI CANIMIZ ACIYACAK ACIYI TADA TADA OLGUNLAŞACAĞIZ. VE BİR ŞEYİ UNUTMA HER ZAMAN BİR YERLERDE SENDEN DAHA KÖTÜ DURUMDA OLANLAR VAR . İŞ YERİMDE BİR ABLA BAŞINA GELMEYEN KALMADI HEM MADDİ HEM MANEVİ. HALİMİZE BEİNLERCE KEZ ŞÜKÜR. KARDEŞİNİZE ALLAH TAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM SİZLERİNDE YARDIMICSI OLSUN YARADAN . RABBİM TÜM HASTA VE DERTLİ KULLARINA DEVA VE ŞİFA VERSİN İNŞ.. RABBİME AMENT OLUN DUALARINIZDA YER ALMAK DUASI İLE

Selam Aleyküm kardeşlerim şu anda kardeşim hastanede yatıyor ölümden döndü Allah gençliğine ve bize bağışladı çok şükür; bütün hastalar herkes için ve özellikle kardeşim içinde sizden dua bekliyorum kardeşim hayatı tehlikeyi atlattı ama daha iyileşmesi için sonuucun iyi olması için hastanede kalması gerekiyor.
Allah beterin beterinden gelmeden korusun ne gençliğe ne sağlığa herşey bizler için Allah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin.
Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Darda olan sıkıntıda çıkmazda bulunan banada bir dua yok mu diye darda kalan herkesin Rabbim dualarını kabul etsin eksiksiz inşallah kendi rızası için.Allah razı olsun kardeşlerim.
Bu formu işe girmek için açmıştım ama şu anda önce sağlık herşeyden önemli olan.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olma nasip etsin Rabbim
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.:(:A:(

feyzam68km

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim hepimize saglık sihhat versin ve tüm ümmeti muhammden hasta olanlara hastane köşelerinde inliyenlere ümit bekleyenlere şifa versin, ölmek üzere olanlarada son nefeslerinde iman ile olmeyi nasip etsin insallah...

leyla-1

Altın Üye
s.a. ıhlası serıf hatmı yapılırda ben olmammı :) sızlerı gercekten cok ozledım bazı sorunlardan dolayı hala gıremıyorum sıteye sımdı fırsat bulmusken bakıyım dedım Allah razı olsun boyle seylere vesıle oldugunuz ıcın bende 5.000 tane alıyorum salı gunune kadar bıtırırım Allaha emanet olun kardeslerım hakkınızı helal edın selam ve dua ıle

Allah razı olsun canım benim bende seni çok özledim yokluğun rarkediliyor biliyor musun inşallah içinde bulunduğun sorunlardan kurtulup tez zamanda aramıza dönersin kardeşim Rabbim hayırlı bir çıkış kapısı nasip edip yaşamına bir düzen yön verir Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimiizn dualarını kabul etsin hayılısıyla inşallah.Sağol canım herkesin duasına tek tek katıma fırsatımız olmuyor elimizden geldiğince dua etmeye çalışıyoruz Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hep beraber birbirimize dua edelim dedik Rabbim kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.En yakın zamanda görüşmek dileğiyle canım.:)

leyla-1

Altın Üye
selamun aleyküm
100 tanede ben okurum
allah inşallah kabul eder
selamet le kalın

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
aldığım 100 taneyi okudum

Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını kabul estin hayırlısıyla inşalalh içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan olumsuzluklardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen yön versin Rabbim kendi rızası için.Hayatımızdaki olumsuzlukları çıkmazları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve ayrdımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Dinkardeşlerim Allah (c.c)izniyle kardeşiniz ve tüm şifa bekleyen hastalarımız şifa bulurlar inşallah.Allah (c.c.) hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.Allah (c.c.) herşeyin en iyisini bilir.Allah'a (c.c.) emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
iHLAS ŞERİF HATMİ
Zeynep............10.000
leyla belgin.......15.000
leylabelgin(yen.).15.000
( " arkadaşı)......500
sıla1....................200(okundu)
Cerennurum...........100 okundu
Safiye................500okundu
Minik81............500 okundu
Şekerpare........100
ORKİDE...........200 okundu
Derya86...........500
Belgin.............200
Seher vakti.....200
Negif.............100
Bülent Tunalı...1000(OKUNDU)
Birnur...........200
Hilal nur........300
gülderen özdemir500(okundu)
nevin2007´...200
saktas..........200
serpil..........2.400
dindarkız 1000(okundu)
6310............700
dadaşkızı...... 500(okundu)
Hüzünlü......200
haticeKAZAN.200(OKUNDU)
adeseda.......100
CEYDA_CEREN.1.000(okundu)
gulbanu...........300
FEYZA ADALI......100(OKUNDU)
Leyla_Ebedi.........200
dinci..................1.800(okundu)
gülnisa...............500(OKUNDU)
yurtlu................500(OKUNDU)
sadece_eda........500
özlem_27..........150
emine..............500
roses_death88..100
MAZLUMkul....1.000
gaye.................50(okundu)
neslihantuncel....100
mısra................200
sibel.................100
zamannamaz......200
belmurat............100
laves...............5.000
paksu.................100
neslihantozan......100
TOPLAM 66.600 olmuştur

İŞTİRAKLERİNİZİ BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM.

RABBİM OKUYAN OKUMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN RAZI OLSUN RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH.

leyla-1

Altın Üye
selamun aleyküm allahım inşallah tüm müslüman alemi için hakkında hayırlısını veriri inşallah
10 fatiha şerif te ben okurum inşşallah

Aleyküm Selam kardeşim Amin inşallah.
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlıyla inşallah.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Fatiha Şerif Hatmi
Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için Fatiha Şerif Süresini okuyarak Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerim var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim Fatiha şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuavalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmamaı için, yuvalarıdan huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için Fatiha şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşelrimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun

FATİHA ŞERİ HATMİ
DİLEK(HERKESİN GÖNÜL MURADI DUALARININ HAYIRLISIYLA KABUL EDİLMESİ SIKINTILARDAN ENGELLERDEN KURTULAMASI
ALLAH RIZASI İÇİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

zeynep...............10.000
leylabelgin(yen.)...10.000
leyla belgin ...........5.000
mazlumkul..............500
gözde22................100
6310.....................200
safiye...................280
hayrunisa_247........500
adeseda................50
zamannamaz..........200
hilal_nur................100
özlem_27...............50(okundu)
gülnisa.................200(okundu)
emine..................100
gaye....................50(okundu)
selmagül..............100
Dağ Çiçeği...........100
mısra..................200
dinci...................300
minik81...............100
Leyla_Ebedi.........300
gulden_90...........200
mavi leylak...........500
kardelen...............1000
ggökyüzü_21.........100
ozlem_27...............50+50 okundu
serpil...................100
neslihantozan.........15
paksu...................10

İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim................................!!!!!!

leyla-1

Altın Üye
ALEYKÜMSELAM LEYLA KARDEŞİM
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN. HANİ HEP DİYORUZ YA BİZ BİR SINAVDAYIZ DİE BUDA SINAVIMIZIN BİR PARÇASI CANIMIZ ACIYACAK ACIYI TADA TADA OLGUNLAŞACAĞIZ. VE BİR ŞEYİ UNUTMA HER ZAMAN BİR YERLERDE SENDEN DAHA KÖTÜ DURUMDA OLANLAR VAR . İŞ YERİMDE BİR ABLA BAŞINA GELMEYEN KALMADI HEM MADDİ HEM MANEVİ. HALİMİZE BEİNLERCE KEZ ŞÜKÜR. KARDEŞİNİZE ALLAH TAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM SİZLERİNDE YARDIMICSI OLSUN YARADAN . RABBİM TÜM HASTA VE DERTLİ KULLARINA DEVA VE ŞİFA VERSİN İNŞ.. RABBİME AMENT OLUN DUALARINIZDA YER ALMAK DUASI İLE

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimiizn yar ve yardımcısı olsun Rabbim hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim beterin beterinden gelmeden korousun inşallah. Allah'a sonsuz şükürler verdiğine vereceğine kendinden gelene şükürler herşey bizler için sınav Rabbim hepimizi bir şekilde sınvdan geçiyor sıkıntı kötü gün gelir geçer sabırla yeter ki insanın canı sağ olsun Rabbim sabrımızın mükafatını her iki dünyada da en iyi şekilde verir inşallah.Allah korudu kardeşimi bir anda çok şükür bizlere ve gençliğine bağışladı Rabbim verilmiş sadakamız varmış. kardeşim insanoğlu yaşadıkça nelerle karşılaşıyor bu günlere hepimiz nelerden geçtik Allah beterin beterinden korusun gelmeden esirgesin Rabbim çok zor kardeşim inanki kötü günler gitsin bir daha gelmesin hiç birimize inşallah Allah hepimizi korousn.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
rabbim hepimize saglık sihhat versin ve tüm ümmeti muhammden hasta olanlara hastane köşelerinde inliyenlere ümit bekleyenlere şifa versin, ölmek üzere olanlarada son nefeslerinde iman ile olmeyi nasip etsin insallah...

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun görünür görünmez kazalardan belalardan kötülüklerden kötü art niyetli insanlardan ani ölümlerden hastalıktan afetlerden Rabbim gelmeden bizleri koroyup esirgesin inşallah. Tüm hastalara darda sıkıntıda olan kardeşlerimizede Rabim hayırlı şifalar versin herkese yardım etsin inşallah. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
Selamün Aleyküm Dinkardeşlerim Allah (c.c)izniyle kardeşiniz ve tüm şifa bekleyen hastalarımız şifa bulurlar inşallah.Allah (c.c.) hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.Allah (c.c.) herşeyin en iyisini bilir.Allah'a (c.c.) emanet olun.

Amin
Aleyküm Selam Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun görünür görünmez kazalardan belalardan kötülüklerden kötü art niyetli insanlardan ani ölümlerden hastalıktan afetlerden Rabbim gelmeden bizleri koroyup esirgesin inşallah. Tüm hastalara darda sıkıntıda olan kardeşlerimizede Rabim hayırlı şifalar versin herkese yardım etsin inşallah. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt