Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
a.s. aldıgım Fetih suresini okuyalı cok oldu, bugun farkettim bildirmemişim.
Selam ve dua ile...........

ALLAH'IM
BİRBİRİNİ GÖRMEDEN SEVGİLERİNİ VE DUALARINI YOLLAYAN ŞU KULLARININ ÇABALARINI KABUL ET
DUALARINA İCABET ET
KORKTUKLARI ŞEYLERDEN GÜVENCE VER
SIĞINMALARINI KABUL ET
OKUDUKLARI KUR'ANLARI KATINA YÜKSELT
KARDEŞLİKLERİNİ KORU
HASTALARINA ACİL ŞİFA
BUNALMIŞLARINA FERAHLIK
BORÇLULARINA VE FAKİRLERİNE BOL RIZIK
GURBETTEKİLERİNE SELAMET
ZENGİN VE RAHAT OLANLARINA ŞÜKÜR
AYRILARINA KAVUŞMA
BEKARLARINA HAYIRLI EŞLER
EVLİLERİNE GEÇİM KOLAYLIĞI VE DİRLİK
ÖLMÜŞLERİNE RAHMET
YAŞAYANLARINA SIHHAT VE AFİYET
TÜM DERTLERİNE DERMAN
AİLELERİNE HUZUR
ÇOCUKLARINA SAYGI SEVGİ VE AKIL
NASİP ET
RAHMETİNLE EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ"
AMİN

AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı hayırlısIyla kabul edip içinde bulunduğumuz sıkıntılardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarıp yaşamımıza bir düzen yön versin hayırlısıyla inşallah Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.Hayırlı cumalar.

leyla-1

Altın Üye
Allah Okuyan Okumayan Tüm Kardeşlerimizden Allah Razi Olsun Rabbim Hepimizin Dualarini Eksiksiz Kabul Etsin Inşallah Hayirlisiyla Rabbim.

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun

Allah razı olsun

Canım Leyla Ablam, bende 1.000 tane alıyorum. Selam ve dua ile....:gulegule

ALLAH'IM
BİRBİRİNİ GÖRMEDEN SEVGİLERİNİ VE DUALARINI YOLLAYAN ŞU KULLARININ ÇABALARINI KABUL ET
DUALARINA İCABET ET
SIĞINMALARINI KABUL ET
KARDEŞLİKLERİNİ KORU
HASTALARINA ACİL ŞİFA
BUNALMIŞLARINA FERAHLIK
GURBETTEKİLERİNE SELAMET
AYRILARINA KAVUŞMA
ÖLMÜŞLERİNE RAHMET
TÜM DERTLERİNE DERMAN
AİLELERİNE HUZUR
NASİP ET
AMİN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Okuyan Okumayan Tüm Kardeşlerimizden Allah Razi Olsun Rabbim Hepimizin Dualarini Eksiksiz Kabul Etsin Inşallah Hayirlisiyla Rabbim.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM FORMUNUZU ŞU AN GÖRDÜM AMA DUALARINIZ BİTMİŞ ALLAH RAZI OLSUN OKUYAN KARDEŞLERİMDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

gaye

Kayıtlı Kullanıcı
iHLAS ŞERİF HATMİ
Zeynep............10.000
leyla belgin.........2.500(okundu)+2.500
( " arkadaşı)......500
sıla1....................200(okundu)
Cerennurum...........100 okundu
Safiye................300okundu
Minik81............500 okundu
Şekerpare........100
ORKİDE...........200 okundu
Derya86...........500
Belgin.............200
Seher vakti.....200
Negif.............100
Bülent Tunalı...1000(OKUNDU)
Birnur...........200
Hilal nur........300
gülderen özdemir500(okundu)
nevin2007´...200
saktas..........200
serpil............500(okudu)+500
dindarkız 1000(okundu)
6310............700
dadaşkızı...... 500(okundu)
Hüzünlü......200
haticeKAZAN.200(OKUNDU)
adeseda.......100
CEYDA_CEREN.1.000(okundu)
gulbanu...........300
FEYZA ADALI......100(OKUNDU)
Leyla_Ebedi.........200
dinci..................1.100(okundu)
gülnisa...............300(OKUNDU)
yurtlu................500(OKUNDU)
sadece_eda........500
özlem_27..........50(okundu)
emine..............500
roses_death88..100
TOPLAM 28.650 olmuştur

Allah kabul etsin.

ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH
bende 50 tane okudum. allah kabul etsin. beni de eklerseniz sevinirim.

leyla-1

Altın Üye
bende 50 tane okudum. allah kabul etsin. beni de eklerseniz sevinirim.

Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah bütün sıkıntılardan kurulup selametimize çıkarmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimiizn yar ve yardımcısı olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
100 Tanede Ben Aliyorrum.

Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah bütün sıkıntılardan kurulup selametimize çıkarmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
Canım Leyla Ablam, bende 1.000 tane alıyorum. Selam ve dua ile....:gulegule

ALLAH'IM
DUALARINA İCABET ET
SIĞINMALARINI KABUL ET
KARDEŞLİKLERİNİ KORU
HASTALARINA ACİL ŞİFA
BUNALMIŞLARINA FERAHLIK
GURBETTEKİLERİNE SELAMET
AYRILARINA KAVUŞMA
ÖLMÜŞLERİNE RAHMET
TÜM DERTLERİNE DERMAN
AİLELERİNE HUZUR
NASİP ET
AMİN

Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah bütün sıkıntılardan kurulup selametimize çıkarmak nasip etsin Rabbim.Hayatımızdaki olumsuzlukları çıkmazları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
iHLAS ŞERİF HATMİ

Zeynep............10.000
leyla belgin.........2.500(okundu)+2.500
( " arkadaşı)......500
sıla1....................200(okundu)
Cerennurum...........100 okundu
Safiye................300okundu
Minik81............500 okundu
Şekerpare........100
ORKİDE...........200 okundu
Derya86...........500
Belgin.............200
Seher vakti.....200
Negif.............100
Bülent Tunalı...1000(OKUNDU)
Birnur...........200
Hilal nur........300
gülderen özdemir500(okundu)
nevin2007´...200
saktas..........200
serpil............500(okudu)+500
dindarkız 1000(okundu)
6310............700
dadaşkızı...... 500(okundu)
Hüzünlü......200
haticeKAZAN.200(OKUNDU)
adeseda.......100
CEYDA_CEREN.1.000(okundu)
gulbanu...........300
FEYZA ADALI......100(OKUNDU)
Leyla_Ebedi.........200
dinci..................1.100(okundu)
gülnisa...............300(OKUNDU)
yurtlu................500(OKUNDU)
sadece_eda........500
özlem_27..........50(okundu)
emine..............500
roses_death88..100
MAZLUMkul....1.000
gaye.................50(okundu)
neslihantuncel....100

TOPLAM 29.800 olmuştur

Allah kabul etsin.

ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH

leyla-1

Altın Üye
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM FORMUNUZU ŞU AN GÖRDÜM AMA DUALARINIZ BİTMİŞ ALLAH RAZI OLSUN OKUYAN KARDEŞLERİMDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun hepinizden sağolsun dün kardeşlerim bitirmeme yardım ettiler Rabbim hepinizden razı olsun. Allah bizlerin yar ve yardımcısı olsun bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hayırlı gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin inşallah Rabbim.Engellerden olumsuzluklardan sıkıntılılardan bizleri kurtarıp selametimize çıkarmak yaşamımıza bir düzen yön versin Rabbim hayırlısıyla inşallah. Hayatımızdaki olumsuzlukları engeleleri olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
BİSMİLLAHİRRAHMENİRRAHİM

ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN,VESSELATÜ VESSELAMÜ ALA RASULİNA MUHAMMEDİV VEALA ALİHİ VESAHBİHİ ECMEİN ETTEYYİBİN,ETTAHİRİN CENABI ERHAMERRAHİMİN,
EY İSTEYENLERE RAHMET YAĞMURLARI SAÇAN ,HACET KAPILARINI ÇALAN KULLARINA HEMEN AÇAN ULU ALLAHIM!YANLIZ SANA KULLUK EDİYOR,YALNIZ SENDENYARDIM DİLİYORUZ.BURADA OKUYAN KULLARINI İMANDAN KUR’ANDAN SANA VARAN DOĞRU YOLDAN AYIRMA YARABBİ!
GÖNLÜMÜZÜ DİVANINA AÇIYOR BAĞIŞLAYACAĞINA İNANARAK NİYAZ EDİYORUZ.UMUTLARIMIZI BOŞA ÇIKARMA YARABBİ!
FELEKLERİ NURA,MELEKLERİ SURURA BÜTÜN ALEMLERİ HUZURA KAVUŞTURAN RABBİM PEYGAMBER EFENDİMİZİN HÜRMETİNE DERGAHINA UZANAN ELLERİMİZİ MUHABBETİNLE YANAN GÖNÜLLERİMİZİ AŞKINDAN BAŞKA ATEŞLE YAKMA YARABBİ!
DÜNYANIN GAMIYLA BULANAN RUHLARIMIZI,GÜNAH KİRLERİYLE KARARAN KALPLERİMİZİ İBADETİN ZEVKİYLE AYDINLATMAK,KUR’ANIN HÜKÜMLERİYLE ARINDIRMAK İSTİYORUZ.
GAYESİ SENDEN BAŞKASI OLMAYAN GECE GÜNGÜZ SECDEYİ RAHMANDAN AYRILMAYAN YAPTIĞI SUÇLARI İÇİN GÖNÜLDEN AĞLAYAN KULLARINDAN EYLE BİZİ YARABBİ!
BANA AÇILAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRMEM DİYORSUN DÜNYA DOLUSU GÜNAHLA GELSENİZ İHLASLA NİYAZ ETSENİZ REDDETMEM DİYE İLAN EDİYORSUN
BU İLANINA GÜVENDİK KAPINDAN BOŞ ÇEVİRMESSİN ÜMİDİYLE GELDİK
ÜMİTLERİNİN MEYVASINI GÖREN KULLARINDAN EYLE YARABBİ!
NE KADAR ÇALIŞSAK SANA KULLUKTA KUSURUMUZ ÇOK SENDEN BAŞKA GİDECEK KAPIMIZ YOK LUTFUNU BEKLİYORUZ UMUTLARIMIZI BOŞA ÇIKARMA YARABBİ!
BURDAN OKUYAN VE OKUMAYAN KARDEŞLERİMİZİN BÜTÜN ÖLMÜŞLERİNİN RUHUNA HEDİYE EYLEDİK HABERDAR EYLE YARABBİ!
NİCE MEVTALARIMIZIN İSİMLERİ UNUTULMUŞ NESİLLERİ KESİLMİŞ MEZARLARI KAYBOLMUŞ BİZEDE BİR FATİHA YOKMU DİYENLERİN RUHLARINA HEDİYE EYLEDİK HABERDAR EYLE YARABBİ!
OKUNAN FETİH SÜRESİNDEN HASIL OLAN SEVABI EVVELA BİZZAT HACAİ KAİNAT HEPİMİZİN ŞEFAATÇİSİ MUHAMMED MUSTAFA S.A.V EFENDİMİZİN RUHUNA ADEM A.S BİZİM PEYGAMBERİMİZE KADAR GELMİŞ GEÇMİŞ BÜTÜN PEYGAMBERLERİN RUHUNA HEDİYE EYLEDİK DEN VASIL EYLE YARABBİ!
BİZİ KÖTÜLÜKLERE KARŞI ARKADAŞ ZALİMLERE YOLDAŞ YAPMA SANA HAKKIYLA ŞÜKREDENLERDEN HUZURUNA MÜMİN GELENLERDEN EYLE YARABBİ!KÖTÜLÜKTEN ZEVK ALAN NAMAZINI NİYAZINI UNUTAN GECE GÜNDÜZ KUMAR OYNAYAN İÇKİ SOFRALARINDAN KALKMAYAN ZAVALLILARISEN ISLAH EYLE YARABBİ!
YAVRULARIMIZI DİNSİZLİKTEN VE REZALETTEN SEN ISLAH EYLE YERABBİ!
BURADA ACİZ HANE YAPILAN DUALARI KABUL EYLE DİLEKLERİ VE NİYETLERİ OLANLARIN HAYIRLI DİLEKLERİNİ SEN VER YARABBİ!
YA İLAHEL ALEMİN BİZLERİ DEFTERİ İALAMA KAYDETTİN NURU,İMAN İLE SÜSLEDİN,KENDİNE KUL HABİBİNE ÜMMET EYLEDİN BİZLERİ KULLUĞUNDAN KOVMA BAŞIMIZDAN İMAN TACINI ALMA GÖZLERİMİZDEN GAFLET PERDESİNİ KALDIR BİZLERİ RAHMET DERYASINA DALDIR RUHLARIMIZI TEVHİDİNLE TESBİHİNLE UYANDIR YARABBİ!AMİN AMİN Bİ HÜRMETİ DAHA VE YASİN YARABBİ HAYIRLARIN FETHİ ŞERLERİN DEFHİ İÇİN HASTA KULLARINA ŞİFALAR DERTLİ KULLARINA DEVALAR BORÇLU OLANLARA EDALAR NASİP EYLE OKUNULAN FETİH SÜRESİNİ KABUL EYLE OKUNAN KİŞİNİN VE OKUAMYA YARDIM EDEN EDEMEYEN HERKESİNDE HAYIRLI İŞLERİNİ TEZ ZAMANDA NASİP EYLE SIKINTISINDAN REFAHA KAVUŞTUR YAŞAMINA BİR DÜZÜEN BİR YÖN VER OLUMSUZLUKLARI ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIP OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA HAYIRLIYA ÇEVİR HAYIRLI RIZK İŞ KAPILARI GÖNÜL MURADLARINI DUALARINI HAYIRLISIYLA KABUL ET ÇIKMAZDAN SIKINTILDARDAN ÇAERSİZLİKTEN KURTAR YARABBİM ÜMİTLE KAPINA GELDİM ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY VAR HAZİNENDEN BİZLERİ BOŞ ÇEVİRME YARABBİM.OKUYAN VE OKUMAYAN KİŞİLERİNDE SEVABINI KAT BE KAT VER YARABBİ SENİN RIZAN İÇİN
ELFATİHA MEAS SALAVAT…..

leyla-1

Altın Üye
Bende Sikintilarimdan Kurtulmak Ve Sevdiğim Insana Kavuşmak Istiyorum. 50 Tanede Ben Aldim Benide Eklerseniz Sevinirim. Okuyunca Haber Veririm.

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun
RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI HAYIRLISIYLA EKSİKSİZ KABUL ETSİN İNŞALLAH.
Amin Amin Amin
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun

leyla-1

Altın Üye
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Fatiha Şerif Hatmi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için Fatiha Şerif Süresini okuyarak Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerim var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim Fatiha şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuavalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmamaı için, yuvalarıdan huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için Fatiha şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşelrimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.

FATİHA ŞERİ HATMİ
DİLEK(HERKESİN GÖNÜL MURADI DUALARININ HAYIRLISIYLA KABUL EDİLMESİ SIKINTILARDAN ENGELLERDEN KURTULAMASI
ALLAH RIZASI İÇİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
zeynep...............10.000
leyla belgin ..........1000
mazlumkul.............500
gözde22...............100
6310....................200
safiye..................280
hayrunisa_247.......500
adeseda................50
zamannamaz..........200
hilal_nur................100
özlem_27...............50(okundu)
gülnisa.................200
emine..................100
gaye....................50

leyla-1

Altın Üye
amin aminn aminnnnnnnn

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK NASİP ETSİN.
RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN...

selmagül

Kayıtlı Kullanıcı
şimdilik 100 tane alıyorum. Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin..

leyla-1

Altın Üye
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Fatiha Şerif Hatmi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için Fatiha Şerif Süresini okuyarak Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerim var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim Fatiha şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuavalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmamaı için, yuvalarıdan huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için Fatiha şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşelrimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.

FATİHA ŞERİ HATMİ
DİLEK(HERKESİN GÖNÜL MURADI DUALARININ HAYIRLISIYLA KABUL EDİLMESİ SIKINTILARDAN ENGELLERDEN KURTULAMASI
ALLAH RIZASI İÇİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

zeynep...............10.000
leyla belgin ..........1000
mazlumkul.............500
gözde22...............100
6310....................200
safiye..................280
hayrunisa_247.......500
adeseda................50
zamannamaz..........200
hilal_nur................100
özlem_27...............50(okundu)
gülnisa.................200
emine..................100
gaye....................50
selmagül..............100

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Bende 100 tane okurum bugün.Allah kabul etsin inşallah. B)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt