Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (2 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
FETİH SÜRESİNİN FAZİLETİ:ZAYIF DÜŞMÜŞ KİŞİ BU SÜREYİ ÇOKÇA OKURSA GÜÇLENİR,ZİLLETE DÜŞMÜŞ KİMSE OKURSA İZZET VE ŞEREF BULUR,MAĞLUP OLMUŞ KİMSE OKURSA YARDIM GÖRÜR.SIKINTIDA OLAN OKURSA,ALLAH ONUN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRIR.BORÇLU OKURSA ÖDEME İMKANINA KAVUŞUR.ZİNDANDA OLAN OKURSA KURTULUR GAM VE KEDERE BOĞULMUŞ OKURSA ALLAH LUTUF VE KEREMİYLE ONUN GAM VE KEDERİNDEN KURTARIR
NOT:YANLIZ İHLASLA OKUNMAK SÜRETİYLE(BAKALIM OLACAKMI NİYETİYLE DEĞİL)
RABBİM KABUL ETSİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
33 FETİH SURESİ
leyla belgin............3
hayriye abla..........10
talipamca...............1
Hatice teyze...........3
akinkaradag............3
ADBA.....................3
MAZLUMkul.............1
okunan..................23
kalan.....................10
İŞTİRAKLERİNİZİ BEKLİYORUM KARDEŞLERİM
OKUYAN OKUMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN HEPİMİZİN DUALARINI GÖNÜL MURADLARINI KABUL ETSİN RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

leyla-1

Altın Üye
ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELELRDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE SİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

leyla-1

Altın Üye
FETİH SÜRESİNİN FAZİLETİ:ZAYIF DÜŞMÜŞ KİŞİ BU SÜREYİ ÇOKÇA OKURSA GÜÇLENİR,ZİLLETE DÜŞMÜŞ KİMSE OKURSA İZZET VE ŞEREF BULUR,MAĞLUP OLMUŞ KİMSE OKURSA YARDIM GÖRÜR.SIKINTIDA OLAN OKURSA,ALLAH ONUN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRIR.BORÇLU OKURSA ÖDEME İMKANINA KAVUŞUR.ZİNDANDA OLAN OKURSA KURTULUR GAM VE KEDERE BOĞULMUŞ OKURSA ALLAH LUTUF VE KEREMİYLE ONUN GAM VE KEDERİNDEN KURTARIR
RABBİM KABUL ETSİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
33 FETİH SURESİ
hayriye abla..........10
Hatice teyze...........3
akinkaradag............3
MAZLUMkul.............1
OKUYAN OKUMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN HEPİMİZİN DUALARINI GÖNÜL MURADLARINI KABUL ETSİN RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim
ALLAH razı olsun senden bende 500 tane okumak istiyorum mevlam kabul etsin inşallah rabbime emanet ol
selam ve dua ile
hayırlı geceler...

kardeşim ben aldığım 500 taneyi okudum rabbim kabul eder inşallah
rabbime emanet ol selam ve dua ile
hayırlı geceler...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çevirmesin inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Sıkıntılardan çıkmazlardan kurtarıp tez zamanda yaşamımıza bir düzen yön vermek nasip etsin kendi rızası için. Hayatımızdaki olumsuzlukları çıkmazları hayırsız şer olanları hayırlıya olumluya çevirmek nasip etsin bütün sıkıntılardan kurtarsiın Rabbim hayırlısıyla inşallah bütün gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin inşallah Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

amın kardeşım
allah senden de razı olsun
allaha emanet ol

leyla-1

Altın Üye
RABBİM KABUL ETSİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
33 FETİH SURESİ
hayriye abla..........10
Hatice teyze...........3
akinkaradag............3
MAZLUMkul.............1

leyla-1

Altın Üye

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
kardeşım 100 ıhlas okunmuştur
okundu dıye yazarsanız ıyı olur
allah kabul etsın
allaha emanet olun

leyla-1

Altın Üye
kardeşim ben aldığım 500 taneyi okudum rabbim kabul eder inşallah
rabbime emanet ol selam ve dua ile
hayırlı geceler...

AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını kabul edip ellerimizi dergahından boş çevirmesin inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

leyla-1

Altın Üye
iHLAS ŞERİF HATMİ

leyla belgin.........2.000(okundu)+500
( " arkadaşı)......500
sıla1....................200(okundu)
Cerennurum...........100 okundu
Safiye................300okundu
Minik81............500 okundu
Şekerpare........100
ORKİDE...........200 okundu
Derya86...........500
Belgin.............200
Seher vakti.....200
Negif.............100
Bülent Tunalı...1000(OKUNDU)
Birnur...........200
Hilal nur........300
gülderen özdemir500(okundu)
nevin2007´...200
saktas..........200
serpil............500(okudu)+500
dindarkız 1000(okundu)
6310............300
dadaşkızı...... 500(okundu)
Hüzünlü......200
haticeKAZAN.200(OKUNDU)
adeseda.......100
FEYZA ADALI......100(OKUNDU)
Leyla_Ebedi.........200
dinci..................1.100(okundu)
gülnisa...............300(OKUNDU)
yurtlu................500(OKUNDU)
TOPLAM 13.300 olmuştur

Allah kabul etsin.

ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH

Selam Aleyküm kardeşlerim İhlas Şerif Hatminin duasını sayısını biraz daha çoğalttım fırsat buldukça okuyalım Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çevirmesin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun
.[/color]

leyla-1

Altın Üye
CUMA GÜNÜNE KADAR BİTİRMEMİZE YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ KARDEŞLERİM?

RABBİM KABUL ETSİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
33 FETİH SURESİ
hayriye abla..........10
Hatice teyze...........3
akinkaradag............3
MAZLUMkul.............1

leyla-1

Altın Üye
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Fatiha Şerif Hatmi

Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Fatiha Şerif Hatmi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için Fatiha Şerif Süresini okuarak Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıku-ıntıda bulunan kardeşelrim var ki hepsine tek tek katıkma imkaınmız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim Fatiha şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuavalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmamaı için, yuvalarıdan huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için Fatiha şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşelrimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.:(:A:(

leyla-1

Altın Üye
FATİHA ŞERİ HATMİ

DİLEK(HERKESİN GÖNÜL MURADI DUALARININ HAYIRLISIYLA KABUL EDİLMESİ SIKINTILARDAN ENGELLERDEN KURTULAMASI

ALLAH RIZASI İÇİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

leyla belgin ............1.000
okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.

leyla-1

Altın Üye
FATİHA SURESİ-ARAPÇASI,TÜRKÇE OKUNUŞU,ANLAMI VE FAZİLETİ
arifoğlu

OKUNUŞU

Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.

ANLAMI

Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur. (Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.

FAZİLETİ

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Fatiha suresi, bütün dertlere devadır.) [Beyheki]
(Evinde, Fatiha ve Âyet-el kürsi okuyana, o gün cin ve şeytan zarar veremez.) [Deylemi]

(Fatiha ile Âyet-el kürsiyi okuyana, o gün nazar değmez.) [Deylemi]
(Kur'an-ı kerimde hayrı en çok olan sure Fatihadır.) [İ. Ahmed]

(Kur'an-ı kerimin en faziletli suresi Fatihadır.) [Hakim]
(Fatiha suresi Allahü teâlânın gadabını önler.) [Şir’a]
(Fatiha suresi zehire şifadır.) [Ebuşşeyh]

Bir sahabi, Fatiha suresini okuduğunu söyleyince Peygamber efendimiz buyurdu ki:
(Yemin ederim ki, Allahü teâlâ, ne Tevrat’ta, ne İncil’de, ne Zebur’da, ne de Furkan’da, o surenin benzerini indirmemiştir. O, namazlarda tekrar edilen yedi âyet olup, bana verilen Kur'an-ı azimdendir.) [Tirmizi]

Peygamber efendimiz, Cebrail aleyhisselamla otururken bir melek gelip dedi ki:
(Senden önce hiç bir peygambere verilmeyen, sadece sana verilen iki nur ile seni müjdeliyorum. Bunlar Fatiha suresi ile Bekara suresinin son âyetleridir. Bu iki sureden okuyacağın her harften dolayı, istediğin mutlaka verilecektir.) [Müslim]

Bir kabile reisini yılan soktu. Eshab-ı kiramdan biri Fatiha suresini okuyunca, Allahü teâlânın izni ile hasta şifaya kavuştu. Kabile reisi, bir sürü koyun hediye etti. Sahabi, caiz olup olmadığını bilmediği için Peygamber efendimize sordu. Resulullah, (Ne okudun?) buyurdu. O da, Fatiha suresini okuduğunu bildirince, Peygamber efendimiz buyurdu ki:
(Fatihanın şifa olduğunu nereden bildin? O koyunları al, yanındakilere pay et!) [B.Arifin]

Berika’da buyuruluyor ki:
(Dua okuması bildirilen yerlerde, Fatiha okumak daha iyidir. Namazlardan sonra dua edilmesi hadis-i şerifle bildirilmiştir. Fatiha suresi, duaların en iyisini bildirmek için nazil oldu. İmam, Fatiha dediği zaman, herkesin sessizce okumaları iyi olur. Çünkü duaların sonunda hamd etmek müstehaptır. Hamd etmenin en iyisi de Fatiha okumaktır.) [s.137]

Namazlardan sonra, Kur'an-ı kerim okumak, Kur'an-ı kerim okunduktan sonra Fatiha okumak caizdir. Okunmazsa günahı olmaz. Fakat okunursa sevap olur.

leyla-1

Altın Üye
ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELELRDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE GÖRE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE SİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel düşünmüşsünüz Allah razı olsun sizden benim suan bitirmem gereken dualar var onlar bitsin katılırım nasıl olsa sınır yok..... ah ah alın bi dert daha size aynı okuldan imamhatipten tanışıp 4 sene hiç ayrı kalmadığımız erkek arkadaşım asker suan ve kavga ettik konuşmuoruz telefonlarıma bakmıo asker olduğundan çok merak ediom:( Rabbim hakkımda ne hayırlı ise onu nasip etsin... Allah emanet olun hayırlı akşamlar...

leyla-1

Altın Üye
ne güzel düşünmüşsünüz Allah razı olsun sizden benim suan bitirmem gereken dualar var onlar bitsin katılırım nasıl olsa sınır yok..... ah ah alın bi dert daha size aynı okuldan imamhatipten tanışıp 4 sene hiç ayrı kalmadığımız erkek arkadaşım asker suan ve kavga ettik konuşmuoruz telefonlarıma bakmıo asker olduğundan çok merak ediom:( Rabbim hakkımda ne hayırlı ise onu nasip etsin... Allah emanet olun hayırlı akşamlar...

Amin Amin Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimiin dualarını kabul edip ellerimizi dergaındn boş çeviremsin hayırlısıyla inşallah. Umarım herşey gönlünüze göre olur kardeşim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
Iştiraklerinizi Bekliyorum Kardeşlerim
Okuyan Okumayan Tüm Kardeşlerimizden Allah Razi Olsun Hepimizin Dualarini Gönül Muradlarini Kabul Etsin Rabbim Hayirlisiyla Inşallah.
Selam Ve Dua Ile Allah'a Emanet Olun.

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim... herkesin birçok derdi vardır ama derdi veren Rabbim dermanınıda verir sabredersek dua edersek..Allah razı olsun böle bi konuyu düşünüp açmışsınız...Allaha emanet olun... hayırlı geceler...

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Ne Güzel Düsünmüşsün,

Simdilik 500 Tane Aliyorum Leyla Kardesim,

A.e.o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt