OZCANOUZHAN
Kayıtlı Kullanıcı
s.a
bende 10 tane alıyorum,okudum kabul edin...
s.a
Selam Aleyküm canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Tamam canım bugün daha namazımı kılmadım birazdan senin içinde dua edeceğim canım bilip bilmediğimiz ne sıkıntın varsa şu anda içinde bulunduğun sıkıntılardan çıkmazlardan olumsuzluklardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir vesile göndermek nasip etsin Rabbim.Canım sorun ne olursa olsun kendini fazla üzme canım Allah büyük gün doğmadan neler doğar Rabbim nelere Kadir'dir bol bol dua et salavat estağfirullah, la havla vela kuvvete illa billahil aliyyil azim ve birde Elif Allah Nur Muhammed Tez Selamet çek günde 100 dafa allah hiç bir duayı boş çevirmez canım Allah sabır dayanma gücü nasip etsin inşallah.Canım kendini üzme sen kendini üzersen sıkıntıya düşersen bende bak üzülüyorum canım ya
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
Allah ortalığı bolluk bereket dirlik düzen hidayet nasip etsin hayırlı rızk kapıları iş kapıları nasip etsin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah dirlik düzen geçim mutluluk sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun
Amin Amin Amin
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
Allah ortalığı bolluk bereket dirlik düzen hidayet nasip etsin hayırlı rızk kapıları iş kapıları nasip etsin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah dirlik düzen geçim mutluluk sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.