leyla-1
Altın Üye
Elif Ünal: 300 tane okudu
Allah razı olsun Allah kabul etsin.
Elif Ünal: 300 tane okudu
220 tane okudum
Sevim Sertcan : 150 tane okudu
Amin100 adet okundu rabbim kabul eder inşallah
Amins.a 1000 tane alıyorum.
Mevlam dualarımızı kabul etsin...
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Leyla kardeşim biraz rahatsız,ilgilenmeye çalışacağım inş.Okunanları ekledim ,hesaplayacağım daha sonra.Sizlerde yardımcı olursunuz inş.Kardeşimizede dua edelim kardeşlerim.
Selam ve Dua ile
hanife kardeş birşey soracaktım sana.bende okumak istiyorum ama bir mazuratım var.daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi.umarım sen verirsin.utanarak ve sıkılarak söylüyorum ben namaz kılmayı bilmiyorum.yeni öğrenmeye basladım.dün ilk defa bu sitede sevenler icin yapılan hacet namazına katıldım.şimdi ihlas okumak istiyorum.namaz kılmadığım için okuduklarım kabul olurmu?illa namaz kılanlarmı okuyabilir?bana cevap verirsen sevinirim.şimdiden allah razı olsun
hanife ablacım ben aldığım 1000 taneyi tamamladım dün yazdım ama sanırım gözünden kaçmış kandilden sonrada elimden geldiğince okuyacam Allah izin verirse
selam ve dua ile
Aminselamün aleyüm kardeşim 760 tane daha alıyorum
ALLAH CC KABUL ETSİN
selamünaleyküm, aldığım 760 tane ihlsı şerfi okudum ALLAH KABUL ETSİN
selam ben sitenize yeni uye oldum bende 500 tane alabilirim.tesekkurler cok guzel bir site
Selamun Aleyküm.
10 tane alıyorum.
Lise öğrencisiyim bugün okuluma gidecem.
Bitince haber veremiyeceğim.
Ama bilinki okumuş olacağım..
Selam ve Dua iLe...
300 adet okudum
300 adet daha okudum...
Amin1000 tane okunmuştur allah kabul etsin inşallah...
Amin50 tane okudum allah yardımcımız olsun
Amin20 tane okudum Allah Kabul etsin
selamun aleykum 200 tane alıyorum bu gece sabahlıcam allahımın izniyle bitiririm inşallah
Amin10 tane okudum.. allah kabul etsin..
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.400 tane okudum