Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
Alıntı:
ebedi saadet´isimli üyeden Alıntı
sayın arkadaşım bunu kaç gün içinde okuyacagız ona göre cevap yazın inşallah daha önümüzde cok zaman varsa bende almak istiyorum.cevabınızı yarın akşama kadar bekliyorum bende size kac tane alacagımı söylicem.mevlam nasip ederse agustosta askere gdcem bana şimdiden dua edin Allah hepinizden razı olsun

Allah razı olsun kardeşim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bütün kötülüklerden kazlardan kötü art niyetli insanların şerrinden bizleri gelmeden esirgeyip korusun Rabbim.Allah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin askerede güle güle gidipr güle güle gelmek hayırlısıyla terhis olmak nasip etsin Rabbim tüm askerlere hepinize nasip etsin. Yurdumuzu iç ve dış düşmanlardan koruyup kötü insanlara fırsaf vermesin Allah. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan tez zamanda kurtulmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

eliffff

Kayıtlı Kullanıcı
sa.leylacım son gün nezaman bır süre varmı eger yok ıse yada 1hafta varsa ben 10.000 alıyorum.ama bana cvp yazarsan sevınıırım.allaha emanet ol

leyla-1

Altın Üye
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Fatiha Şerif Hatmi
Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için Fatiha Şerif Süresini okuyarak Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerim var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim Fatiha şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuavalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmamaı için, yuvalarıdan huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için Fatiha şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşelrimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun

FATİHA ŞERİ HATMİ
DİLEK(HERKESİN GÖNÜL MURADI DUALARININ HAYIRLISIYLA KABUL EDİLMESİ SIKINTILARDAN ENGELLERDEN KURTULAMASI
ALLAH RIZASI İÇİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
zeynep...............10.000
leylabelgin(yen.)...10.000
leyla belgin ...........5.000
mazlumkul..............500
gözde22................100
6310.....................200
safiye...................280
hayrunisa_247........500
adeseda................50
zamannamaz..........200
hilal_nur................100
özlem_27...............50(okundu)
gülnisa.................200(okundu)
emine..................100
gaye....................50(okundu)
selmagül..............100
Dağ Çiçeği...........100
mısra..................200
dinci...................300
minik81...............100
Leyla_Ebedi.........300
gulden_90...........200
mavi leylak...........500
kardelen...............1000
ggökyüzü_21.........100
ozlem_27...............50+50 okundu
serpil...................100
neslihantozan.........15
paksu...................10(okundu)+50
ikbaal...................100
nevin2007.............100
emine...................100
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim................................!!!!!!
Rabbim okuyan okumyan tüm kardeşlerimizden razı olsun hepimizin dualarını kabul edip ellerimizi dergahından boş çevirmesin hayırlısıyla inşallah.

leyla-1

Altın Üye
sa.leylacım son gün nezaman bır süre varmı eger yok ıse yada 1hafta varsa ben 10.000 alıyorum.ama bana cvp yazarsan sevınıırım.allaha emanet ol

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun şu anda bir süre yok kardeşim istediğiniz zamanda okuyabilirisiniz. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
hayırlısıyla inşallah. Rabbim hiç kimseyi darda sıkıntıda bırakmasın hepimizin yar ve yardımıcı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için Fatiha Şerif Süresini okuyarak Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerim var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim Fatiha şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuavalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmamaı için, yuvalarıdan huzur mutluluk için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için Fatiha şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşelrimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.

FATİHA ŞERİ HATMİ
DİLEK(HERKESİN GÖNÜL MURADI DUALARININ HAYIRLISIYLA KABUL EDİLMESİ SIKINTILARDAN ENGELLERDEN KURTULAMASI
ALLAH RIZASI İÇİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
hayrunisa_247........500
zamannamaz..........200
Dağ Çiçeği...........100
Leyla_Ebedi.........300
gulden_90...........200
ggökyüzü_21.........100
neslihantozan.........15
asos1907.............1.000

Rabbim okuyan okumyan tüm kardeşlerimizden razı olsun hepimizin dualarını kabul edip ellerimizi dergahından boş çevirmesin hayırlısıyla inşallah.

eliffff

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah
canım
10.000 okuyorum ozaman ekle
rabbım kabul etsın

leyla-1

Altın Üye
daha öncede 15 tane okumuştum şimdide 500 tane okuycam listene ekleyebilirsin allaha emenet ol

Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye

FATİHA ŞERİ HATMİ
ALLAH RIZASI İÇİN

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
hayrunisa_247........500
zamannamaz..........200
Dağ Çiçeği...........100
Leyla_Ebedi.........300
gulden_90...........200
ggökyüzü_21.........100
neslihantozan.........515

leyla-1

Altın Üye
inşallah
canım
10.000 okuyorum ozaman ekle
rabbım kabul etsın

Amin
Allah razı olsun canım kardeşim Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah hayatımızdaki olumsuzlukları çıkmazları engelleri olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
iHLAS ŞERİF HATMİ
Zeynep............10.000
leyla belgin.......15.000
leylabelgin(yen.).15.000
( " arkadaşı)......500
sıla1....................200(okundu)
Cerennurum...........100 okundu
Safiye................500okundu
Minik81............500 okundu
Şekerpare........100
ORKİDE...........200 okundu
Derya86...........500
Belgin.............200
Seher vakti.....200
Negif.............100
Bülent Tunalı...1000(OKUNDU)
Birnur...........200
Hilal nur........300
gülderen özdemir500(okundu)
nevin2007´...400
saktas..........200
serpil..........2.400
dindarkız 1000(okundu)
6310............700
dadaşkızı...... 500(okundu)
Hüzünlü......200
haticeKAZAN.200(OKUNDU)
adeseda.......100
CEYDA_CEREN.1.000(okundu)
gulbanu...........300
FEYZA ADALI......100(OKUNDU)
Leyla_Ebedi.........200
dinci..................1.800(okundu)
gülnisa...............500(OKUNDU)
yurtlu................500(OKUNDU)
sadece_eda........500
özlem_27..........200
emine..............500
roses_death88..100
MAZLUMkul....1.000
gaye.................50(okundu)
neslihantuncel....100
mısra................200
sibel.................100
zamannamaz......200
belmurat............100
laves...............5.000
paksu.................100(okundu)
neslihantozan......600(okundu)
ikbaal..................100
eliffff..................10.000
TOPLAM 78.450 olmuştur

İŞTİRAKLERİNİZİ BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM.
RABBİM OKUYAN OKUMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN RAZI OLSUN RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH

leyla-1

Altın Üye
ALLAH'IM
BİRBİRİNİ GÖRMEDEN SEVGİLERİNİ VE DUALARINI YOLLAYAN ŞU KULLARININ ÇABALARINI KABUL ET
DUALARINA İCABET ET
KORKTUKLARI ŞEYLERDEN GÜVENCE VER
SIĞINMALARINI KABUL ET
OKUDUKLARI KUR'ANLARI KATINA YÜKSELT
KARDEŞLİKLERİNİ KORU
HASTALARINA ACİL ŞİFA
BUNALMIŞLARINA FERAHLIK
BORÇLULARINA VE FAKİRLERİNE BOL RIZIK
GURBETTEKİLERİNE SELAMET
ZENGİN VE RAHAT OLANLARINA ŞÜKÜR
AYRILARINA KAVUŞMA
BEKARLARINA HAYIRLI EŞLER
EVLİLERİNE GEÇİM KOLAYLIĞI VE DİRLİK
ÖLMÜŞLERİNE RAHMET
YAŞAYANLARINA SIHHAT VE AFİYET
TÜM DERTLERİNE DERMAN
AİLELERİNE HUZUR
ÇOCUKLARINA SAYGI SEVGİ VE AKIL
NASİP ET
RAHMETİNLE EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ"
AMİN

leyla-1

Altın Üye
Leyla Kardeşim Kardeşin Hastaneden çikmiş. Sevindim.. . Ihşalah Hastanede Geçirdiginiz Günler Geride Kalsin Kardeşinizin önünde Saglik Dolu Günler Olsun.yinede Dediginiz Gibi Beterin Beteri Var .herzaman Daha Kötüsünü Düşünüp Mevlama şükredelim.sabredin Ihşalah Günden Güne Daha Iyiye Gidecektir Biz Kullarin Dualari Ve Mevlamin Yardimlari Ile şifasini Bulur Ihşalah .biliyorum Kardeşinizin Hastaligi Sizi çok üzüyodur çünkü Bende Bir Ablayim .kardeş Ne Demek Bilirim Ihşalah Kardeşinizle En Kisa Zamanda Saglikli Huzurlu Günlerinize Kavuşursunuz.hayirli Haberler .saglikli Günler.hayirli Geceler .

AMİN
Çok şükür kardeşim Allah razı olsun herşey bir anda oldu ama Allah'a şükürler olsun şimdi herşey yolunda biraz süre gerek iyileşmesi için yinede Allah beterin beterinden hepimizi korusun gelmeden Allah esirgesin.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dua eden etmeyen tüm kardeşlerimizden razı olsun. öyle kardeş demek beş parmağın hepsi demek birine birşey olsa insanın kalbi nasıl acır eksik olmaz Allah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin layığıyla versin inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun canım kardeşim.

leyla-1

Altın Üye
forumu şimdi gördüm leylacım geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah tüm hastalara haırlı şifalar versin tez zamanda selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
Allah şifa versin.

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hiçbirimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Tüm hastalara hayırlı şifalar versin Rabbim Allah hepimizin yar yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
500 adet daha okudum aslında fatiha okumaya niyetlenmiştim 500 adedi bitirdiğimde farkettim sana nasipmiş alah kabul etsin ben şimdi diğer kardeşimiz için söz verdiğim duamı okuyayım allaha emanet ol hoşçakal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt