Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dua ile kader değişirmi arkadaşlar bilgi verirmisiniz lütfen..... (1 Kullanıcı)

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM yar ve yardımcınız olsun sıkıntılarınızı gidersin İNŞAALLAH sizin için hayırlısı ne ise o olsun selametle kalın kardeşim.

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Canım kardesım hakkında en hayırlısı olur ınsallah.bende bıraz sonra yatsı namazımı kıldıktan sonra senın ıcın ve gelecegın ıcın hakkında hayırlısının olması ıcın Allahıma ellerımı acıcam ınsalllah.
Bu arada rumuzun mutlu olsaydı belkı daha mutlu olurdun kardesım.Yanlış anlama canım kardesım olur mu? sadece bir fikir.Dualarımdasın...
Allah a emanet ol.

Selametle...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayırlı akşamlar kardeşim yazını okudum 6 yıl dile kolay geliyor çeken bilir ama. Rabbim size hayır kapılarını açar inşallah o kişi hakkınızda hayırlıysa olsun eğer hayırsızsa hayırlıya çevirsin rabbim inşallah......rabbim gönül muradınızı tez zamanda versin...selametle rabbime emanet

kebrari

Kayıtlı Kullanıcı
bütün sayfaları okumadım ama 6 sene ciden çok uzun.hayırlı işlerde acele etmek iyiymiş..
hayırlısı olsun hakkınızda..

C

ceylin2009

Allah c.c. senin hakinda ne hayirliysa onu versin kardesim.

"Nazar ve nefes az kaldı kaderi geçecekti. Nefes ve nazardan Allah’a sığının."

Hz.Muhammed s.a.s.

izu1907

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm . ALLAH herşeyin hayırlısını versin çok zor bir durum ama bu imtihandan sabrederek ve tevekkül ederek geçersin inşallah kardeşim. bu konuyu yeni okudum dualarım seninle inşallah.

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
Canım kardesım hakkında en hayırlısı olur ınsallah.bende bıraz sonra yatsı namazımı kıldıktan sonra senın ıcın ve gelecegın ıcın hakkında hayırlısının olması ıcın Allahıma ellerımı acıcam ınsalllah.
Bu arada rumuzun mutlu olsaydı belkı daha mutlu olurdun kardesım.Yanlış anlama canım kardesım olur mu? sadece bir fikir.Dualarımdasın...
Allah a emanet ol.

Selametle...

allah razı olsun sizden çok sağolun, rumuzumu değiştirmek istedim ama olmadı bi türlü...

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayırlı akşamlar kardeşim yazını okudum 6 yıl dile kolay geliyor çeken bilir ama. Rabbim size hayır kapılarını açar inşallah o kişi hakkınızda hayırlıysa olsun eğer hayırsızsa hayırlıya çevirsin rabbim inşallah......rabbim gönül muradınızı tez zamanda versin...selametle rabbime emanet

aleyküm selam allah razı olsun çok teşekkürler...amin sizde allaha emanet olun

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm . ALLAH herşeyin hayırlısını versin çok zor bir durum ama bu imtihandan sabrederek ve tevekkül ederek geçersin inşallah kardeşim. bu konuyu yeni okudum dualarım seninle inşallah.

aleyküm selam,amin çok sağolun allah razı olsun

portakal cicegi

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim cok özelini güzelini yazsin anina,
sabirla bekleyen gönlüne hayirli kapilar acsin insALLAH

C

ceylin2009

ümitsizlige kapilma,Kader konusuna gelince kardesim ALLAH bilir,Kadere karsi gelinmez,bana belki kizacaksin simdi ama fazlada dünya derdiylen kendini mesgul etme derim.Sabret ..Rabbim sana seninle cennete girecek es nasip eder insallah.

Amin

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
ümitsizlige kapilma,Kader konusuna gelince kardesim ALLAH bilir,Kadere karsi gelinmez,bana belki kizacaksin simdi ama fazlada dünya derdiylen kendini mesgul etme derim.Sabret ..Rabbim sana seninle cennete girecek es nasip eder insallah.

Amin

amin sağolun allah razı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt