RABBİM dertlerine derman olsun ne sıkıntın varsa gidersin ve hakkında hayırlısını versin inşaALLAH üzülme çok dua et ablacım RABBİM büyük o neyi nasıl isterse öyle olur dualarımdasın....
amin allah razı olsun çok sağolun
RABBİM dertlerine derman olsun ne sıkıntın varsa gidersin ve hakkında hayırlısını versin inşaALLAH üzülme çok dua et ablacım RABBİM büyük o neyi nasıl isterse öyle olur dualarımdasın....
Canım kardesım hakkında en hayırlısı olur ınsallah.bende bıraz sonra yatsı namazımı kıldıktan sonra senın ıcın ve gelecegın ıcın hakkında hayırlısının olması ıcın Allahıma ellerımı acıcam ınsalllah.
Bu arada rumuzun mutlu olsaydı belkı daha mutlu olurdun kardesım.Yanlış anlama canım kardesım olur mu? sadece bir fikir.Dualarımdasın...
Allah a emanet ol.
Selametle...
selamun aleyküm hayırlı akşamlar kardeşim yazını okudum 6 yıl dile kolay geliyor çeken bilir ama. Rabbim size hayır kapılarını açar inşallah o kişi hakkınızda hayırlıysa olsun eğer hayırsızsa hayırlıya çevirsin rabbim inşallah......rabbim gönül muradınızı tez zamanda versin...selametle rabbime emanet
bütün sayfaları okumadım ama 6 sene ciden çok uzun.hayırlı işlerde acele etmek iyiymiş..
hayırlısı olsun hakkınızda..
Allah c.c. senin hakinda ne hayirliysa onu versin kardesim.
"Nazar ve nefes az kaldı kaderi geçecekti. Nefes ve nazardan Allah’a sığının."
Hz.Muhammed s.a.s.
selamun aleyküm . ALLAH herşeyin hayırlısını versin çok zor bir durum ama bu imtihandan sabrederek ve tevekkül ederek geçersin inşallah kardeşim. bu konuyu yeni okudum dualarım seninle inşallah.
Rabbim cok özelini güzelini yazsin anina,
sabirla bekleyen gönlüne hayirli kapilar acsin insALLAH
ümitsizlige kapilma,Kader konusuna gelince kardesim ALLAH bilir,Kadere karsi gelinmez,bana belki kizacaksin simdi ama fazlada dünya derdiylen kendini mesgul etme derim.Sabret ..Rabbim sana seninle cennete girecek es nasip eder insallah.
Amin