VeAleynaAleykümSelam Kardeşim..Amin siz den de razı olsun inşaAllah Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.Selamunaleykum Allah razı olsun böyle güzel paylaşım için.Allah müminlerin duasını kabul etsin.
VeAleynaAleykümSelam Kardeşim..Amin siz den de razı olsun inşaAllah Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.Selamunaleykum Allah razı olsun böyle güzel paylaşım için.Allah müminlerin duasını kabul etsin.
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed (SAV)...Amin..her daim..Hocamıza Rabbimiz rahmet eylesin inşaAllah..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.Allahümme Salli Ala Seyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammet Amin Derim Hocamizin Güzel Duasina
çok tşk ederim kardeşim bilgin için ne olur benim içimde dua edin çok ciddi bir problemim var rabbime çok dua ediyorum sabır diye ama sabrımda tükenmeye başlıyor dayanamıyorum içim çok yanıyor allah sizlerden razı olsun dua ile
çok tşk ederim kardeşim bilgin için ne olur benim içimde dua edin çok ciddi bir problemim var rabbime çok dua ediyorum sabır diye ama sabrımda tükenmeye başlıyor dayanamıyorum içim çok yanıyor allah sizlerden razı olsun dua ile
amın ablam Allah razı olsun Rabbıme emanet ol selam ve dua ıle
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.SIKINTIN NE İSE RABBİM TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞALLAH.SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÇÜNKÜ BENDE ÇOK SIKINTILI VE ÇARESİZİM.SANA TEK BİR ŞEY ÖNERİYORUM RABBİME TESLİM OL VE BOL BOL DUA ET.ALLAH IM HERŞEYİ GÜZELLEŞTİRİR ÇÜNKÜ MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH IM.RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.SELAM VE DUA İLE...
selamunaleyküm...kardeşim amin...amin...amin...Duanın makbul olduğu vakitler:
î. Ezan ve ikamet arasındaki vakitler,
2. Yolculukta
3. Hastalıkta,
4. Yağmur yağarken
5. Kabe görülünce,
6. Arefe günü,
7. Recep ayının ilk gecesi,
8. İftar vakti,
9. Gece yarısından sonra,
10. Ramazan ayında, l l. Oruçlu iken,
12. Cuma gecesi
13. Harp meydanında,
14. Misafirlikte,
15. Kalp hüzünlü iken,
16. Secde anında,
17. Bayram geceleri,
18. Kur'anı Kerim hatim edildiği vakit,
19. Farz namazlardan sonra,
20. Kandil gecelerinde,
21. Hacer-ül Esved'in yanında,
22. Zemzem içilirken.
Mevla-i Müteal dua'nın kaidelerine riayet edilerek, ısrarlı bir şekilde soluklarımız hayırlı ömürlerle tüketmek boş şeyleri terk edip vakitlerimizi ibadetle geçirmenizi nasib-i müyesser eylesin, Mümin kardeşlerim. ALLAHA EMANET OLUN DUA İLE..
selamunaleyküm...kardeşim amin...amin...amin...
ALLAH c.c. razı olsun emeğinize sağlık duaları kabul olan kullardan oluruz İNŞALLAH...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...
SELAMUN ALEYKÜM..Aydınlatıcı ve gerekli bir konuydu, bu bilgilerden dolayı size çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlı dileklerimizi kabul etsin!
selamun aleyküm ablam ellerine sağlık Rabbimize emanet ol hayırlı günler
amın ablam Allah razı olsun Rabbıme emanet ol selam ve dua ıle
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.SIKINTIN NE İSE RABBİM TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞALLAH.SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÇÜNKÜ BENDE ÇOK SIKINTILI VE ÇARESİZİM.SANA TEK BİR ŞEY ÖNERİYORUM RABBİME TESLİM OL VE BOL BOL DUA ET.ALLAH IM HERŞEYİ GÜZELLEŞTİRİR ÇÜNKÜ MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH IM.RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.SELAM VE DUA İLE...